Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dje se djenu topic sa predlozima za igrice....? Nesto ga ne vidim a treba mi da pronadjem nesto interesantno za vikend da igram.

granny smith probaj onda, choche! :)

Odes u locale i otkacis sve jezike i ukljucis locale support

I dalje isto,swiftkey i dalje ubaca kvacice.

legalisto :p Pushti obraz! :D

Kako si stavio da ti gosms sam uklanja kvacice na slovima?

Advanced settings - send settings- enable locale support i u jezicima izabereš samo poljski i češki. Kada pišem poruku pokazuje mi kvacice ali kad kliknem na send, nestanu.

A jel ne broji vise poruka zbog kvacica ili ih u trenutku slanja smanji?

gtalk na telefonu mi je iz nekog razloga ubacio sve kontakte sa g+ (koji ne koristim). Mogu li se nekako obrisati iz gtalk-a ti kontakti?

Da li moze Root explorer da se podesi da idu prvo folderi pa tek onda fajlovi? Da ne bude izmesano?

gtalk na telefonu mi je iz nekog razloga ubacio sve kontakte sa g+ (koji ne koristim). Mogu li se nekako obrisati iz gtalk-a ti kontakti?

i meni sve kontakte povuce sa g+ uvek, ne znam sta da radim sa njima! isao block i remove, ne vredi i dalje stoje tamo :(

Probajte ovako: force stop g+ and clear data, force stop ono za kontakte (neki od ona 2), clear data. Onda isključite tu sinhronizaciju gde treba.
Tako ja zaustavljam Picasa slike od pojavljivanja u galeriji.

Ali ja nemam g+ instaliran.... Samo su se pojavili, iz cista mira. A gtalk koristim odavno i nije ih bilo

Ni ja nemam g+ nikad ga nisam ubacivao...

E ne znam koji mu je djavo... ispizdim kad mi ovako ubaci gomilu ljudi bez razloga.

Ranije sam imao 4-5 na invite i sa njima pricao... Sad mi se pojavilo 50 ljudi sa g+ koji mi na gtalk-u apsolutno nista ne znace.

Da ne treba mozda preko browsera da se nesto cacne u g+ podesavanjima?

Btw, u aplikaciji People koja je u stvari imenik sve je ok, prikazuje tacno ono sto treba.

O bože ljudi, pa kao da ste pali sa Marsa. Idite na Google + i izbacite te ljude iz svojih krugova.

Jel ima neka aplikacija tastature sa kurzorima. Na 4.3'' moze ok da se kuca, ali ispravka slova je gubljenje vremena zbog pipavosti. Necu biti na kompu neko vreme pa mi je lakse da pitam nego guglam :)

hvala, instalirao prefect i thumb. bolje su od default... malo sam rookie za gestikulaciju po njoj sto kapiram olaksava posao, osecam se kao kada sam daaavno kupio mob i kada sam krenuo da kucam sms kao kromanjonac, a klinci bo basu pricaju i tipkaju kao daktilografi...:d

koji je bese najbolji email klijent za exchange a da mogu da ugasim da mi ne trazi sifru kada ukljucujem telefon?

Touchdown
On će ti tražiti šifru/PIN samo pri pokretanju aplikacije.
Inače, šifru/PIN ne traži aplikacija ili Android, traži je server, da bi omogućio pristup Android uređaju. Tipično za 2010, mislim da ranije verzije nisu tražile. Možda admin to može da isključi, ne znam. Na našem serveru mora šifra/PIN.

Touchdown
On će ti tražiti šifru/PIN samo pri pokretanju aplikacije.
Inače, šifru/PIN ne traži aplikacija ili Android, traži je server, da bi omogućio pristup Android uređaju. Tipično za 2010, mislim da ranije verzije nisu tražile. Možda admin to može da isključi, ne znam. Na našem serveru mora šifra/PIN.

bas cu da probam TNX!

edit: ovo trial 30 dana? imas apk? :)

Poslednja izmena:
da li postoji,ili sam ja zamislio :D aplikacija pomocu koje je moguce naterati play da vidi telefon kao neki drugi?

Koju app preporučujete za podcast?

Nazad
Vrh Dno