Bogme, kako ovi rade kabliranje, vidim da ću da ih pustim samo do ulaznih vrata, posle ću sam. Kablovi bodu oči, kanalica nigde nema, ko da se trude da se svuda vide narandžasti i žuti kablovi, da se vidi da je optika.
A razlika između Light i Full je...?
To da, nece biti kopanja dvoristaSlaba razlika.Odzgo ili odozdo u ovom slucaju isto.Jedino sto nece morati da ti kopaju dvoriste.
@goran064: Jel to Targonet20 dopingovan na Targonet40 ili običan Targonet40?
Eeeeh, a kad se samo setim da sam do pre 7 godina po sat vremena kumio komp da mi skine pesmu od 3.5 mega preko Dial-Up i mesečno plaćao telefonski račun od par hiljada dinara![]()
Sunce ti kiss-ujem....6 giga za pola sata :smajli_otpala_vilica:
Poslao im upit preko sajta,valjda ce se skoro javiti..
Inace,Nova Pazova u pitanju..
Obican 20-10.@goran064: Jel to Targonet20 dopingovan na Targonet40 ili običan Targonet40?
Eeeeh, a kad se samo setim da sam do pre 7 godina po sat vremena kumio komp da mi skine pesmu od 3.5 mega preko Dial-Up i mesečno plaćao telefonski račun od par hiljada dinara![]()
Pa sigurno da moze veci up.Ovde je ostao ustrojen od adsl-a,ali to sa torentima je tako relativno da se bojim da nista ne znaci.Citiram korisnika: acacrni
Probaj neki torent gde mozes veci upload da postignes, cisto da vidimo kako i on radi, ako nije problem. tu za pola sata 80mb, a vidim da je odnos seed/leech 0.6, vidi ako imas SCC ili tako nesto.
Pa realno njihovo je da udju sa optikom u stan.To su i uradili i to sa kanalicom(lepljenom ne busenom) a ostalo je vec nas problem.Bogme, kako ovi rade kabliranje, vidim da ću da ih pustim samo do ulaznih vrata, posle ću sam. Kablovi bodu oči, kanalica nigde nema, ko da se trude da se svuda vide narandžasti i žuti kablovi, da se vidi da je optika.
~1300mm@goran064
Koliko je dugacak napojni kabl od ONT-a? Odprilike ne mora u cm![]()
Meni je komercijalista bila pre 3 dana a juce su mi uveli net na gajbu. U Otona Z. 29 , sto je blizu tebe tako da bi trebalo i do tebe da stignu ubrzoVidim, i danas se muvaju po Palmira Toljatija sa štandom...a ja ih samo čekam u O.Ž.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari