Šta je novo?

Targo Telekom

Nije Targo, ali je optika ,) :D

2s7di1h.png

@goran064: Jel to Targonet20 dopingovan na Targonet40 ili običan Targonet40? :D

Eeeeh, a kad se samo setim da sam do pre 7 godina po sat vremena kumio komp da mi skine pesmu od 3.5 mega preko Dial-Up i mesečno plaćao telefonski račun od par hiljada dinara :D

Bogme, kako ovi rade kabliranje, vidim da ću da ih pustim samo do ulaznih vrata, posle ću sam. Kablovi bodu oči, kanalica nigde nema, ko da se trude da se svuda vide narandžasti i žuti kablovi, da se vidi da je optika.

Bogme, kako ovi rade kabliranje, vidim da ću da ih pustim samo do ulaznih vrata, posle ću sam. Kablovi bodu oči, kanalica nigde nema, ko da se trude da se svuda vide narandžasti i žuti kablovi, da se vidi da je optika.

ima kanalica ali su iza vrata :) ali mogli su i tu ali ja nisam bio tu pa nisam ni mogao da im kazem .... meni je sve to ok sto se mene tice :)

naravno ti mozes da im kazes da stave i stavice...

Poslednja izmena:
Kad vidim kako to izgleda u stanu, drago mi je sto cu preko bandere da se kacim :D

Slaba razlika.Odzgo ili odozdo u ovom slucaju isto. :D Jedino sto nece morati da ti kopaju dvoriste.

Sreća pa mi zidovi hodnika u stanu oker žuti pa kablovi neće mnogo upadati u oči :D

-----------------
Ovo ovde će biti moj potopis dok me neko ne ispoštuje i pojasni mi razliku između N light i N Full standarda koji se toliko provlači kroz temu, a ni posle dva posta u kojima sam pitao za razliku, nisam dobio odgovor (da, guglo sam) :D :p

Kako onda zovu 450 i 600 mbps?

Full 2n i Light 2n :p

Light 2n+1 :p

Eeeeh, a kad se samo setim da sam do pre 7 godina po sat vremena kumio komp da mi skine pesmu od 3.5 mega preko Dial-Up i mesečno plaćao telefonski račun od par hiljada dinara :D

Sunce ti kiss-ujem....6 giga za pola sata :smajli_otpala_vilica:
Poslao im upit preko sajta,valjda ce se skoro javiti..
Inace,Nova Pazova u pitanju..

Obican 20-10.
Bilo nekad,i to iskljucivo nocu da mi tel.ne bude zauzet.

Citiram korisnika: acacrni

Probaj neki torent gde mozes veci upload da postignes, cisto da vidimo kako i on radi, ako nije problem. tu za pola sata 80mb, a vidim da je odnos seed/leech 0.6, vidi ako imas SCC ili tako nesto.
Pa sigurno da moze veci up.Ovde je ostao ustrojen od adsl-a,ali to sa torentima je tako relativno da se bojim da nista ne znaci.
Ovo sto sam okacio je bila najveca brzina koju sam postigao(citaj video)ali bilo je kad sam pustio up. neograniceno, da on bude veci od down.
Da ne kacim slike, bilo je fajlova sa odnosom s/l 10/5 pa brzina dow.nije presla 100kbs,a up. 150.

Poslednja izmena:
Pa realno njihovo je da udju sa optikom u stan.To su i uradili i to sa kanalicom(lepljenom ne busenom) a ostalo je vec nas problem.
Kako ce sve to da izgleda u mnogome zavisi od mesta koje izaberes da ti stoji,blizine prikljucka za struju,stare coax instalacije...
20120920_173913.jpg

@goran064

Koliko je dugacak napojni kabl od ONT-a? Odprilike ne mora u cm :D

Jel može neko,ko ima TV preko TT-a, da potvrdi da li ima Prva,HRT 2,Sport klub (svi ili neki).

Vidim, i danas se muvaju po Palmira Toljatija sa štandom...a ja ih samo čekam u O.Ž. :p :D

Ćao svima. Već sam pitao, ali moram opet: kakva je situacija sa IP adresama? Koliko često menjaju dinamičku? Da li se neko raspitao da li je moguće dobiti statičku?

E ne znate vi kako je meni :D
Evo svi polako dobijaju net, a ja jos nista.
Smaram ove u sopu svakih par dana, pa i na ulici kada sretnem nekog od njih :D U telefonu imam jedno 5-6 brojeva...
Uglavnom kazu da su zadovoljni odzivom u mojoj ulici, ali nikako da uduvaju kabl u cev i postave 10-ak bandera...

Jel moze neko ko ima da mi kaze koji je username i password za login na ruter. Ovi mi rekose root admin, al to ne radi.

Nazad
Vrh Dno