Koji vi konkretan problem imate sa Go sms-om? Meni lepo radi.
Jel postoji aplikacija kojom mogu da pratim koja aplikacija mi najviše ždere procesor?
Meni Skype daje odlicnu sliku u oba pravca ukoliko postoji dobar net i kod mene i kod sagovornika. Koristim ga skoro svaki 2 dan za video pozive i prijatno sam iznenadjen kvalitetom slike.
Problem je sto na JB-u ne moze da se udje u private folder GoSms-a,jednostavno ne moze da se ukuca pass,zato mora neka novija verzija,a na zalost u novijim je izbacen local backup.Tj moguc je ali moram prvo da ukljucim airplane mod.Ja se vec duze vreme drzim verzije 3.77.
Koji vi konkretan problem imate sa Go sms-om? Meni lepo radi.
Inače, titanium backup ima opciju da izbaci aplikaciju iz store-a, baš zbog tih update-ova.
GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.
Kakva paranoja. Koristim GoChat odavno i nikad nikakav spam ili nesto od navedenog nisam dobio a isto vazi i za Hand. private box koji stalno koristim.
GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara
SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.
Evo ja sam ti okačio sms aplikaciju sa CM10 koja ne konvertuje, probaj možda će ti raditi
https://www.dropbox.com/s/xgw2bfn9prvuqa6/Mms.apk
Meni GoSMS lepo radi, ali i ja bih ga se rado rešio. Držim ga samo zato što ima opciju podešavanja individualnih notifikacija, po kontaktima. Može li to neka druga aplikacija? Koristim CM10
GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.
Ja koristim go sms i podesio sam da radi u lite mod-u i nemam nikakvih problema.Ko hoce da ima vizuelna podesavanja moze da koristi normal mod.
Ako može malo pojašnjenje, zašto koristite drugu aplikaciju za poruke? Šta je ono zbog čega ste instalirali drugu app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari