Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo ga đubre :) sdmaid...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1348126037004.jpg
    uploadfromtaptalk1348126037004.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 256
Go sms pro developeri smaraju sa porukama da kupim neku temu ili da se registrujem na njihov go chat.

Go sms pro možeš da staviš u onaj normal mod, pa nema chat-a.
Ja sam ga obrisao jer mi je mnogo ružan, koju god temu da stavim.

Inače, titanium backup ima opciju da izbaci aplikaciju iz store-a, baš zbog tih update-ova.

Koji vi konkretan problem imate sa Go sms-om? Meni lepo radi.

Poslednje verzije su uzas. Svakodnevno smaraju sa reklamama za teme, za go chat. Zatim izbacili su local sms backup, ubacili gomilu nepotrebnih gluposti. App porasto na 10mega.... Ja se vec duze vreme drzim verzije 3.77.

Jel postoji aplikacija kojom mogu da pratim koja aplikacija mi najviše ždere procesor?

Meni Skype daje odlicnu sliku u oba pravca ukoliko postoji dobar net i kod mene i kod sagovornika. Koristim ga skoro svaki 2 dan za video pozive i prijatno sam iznenadjen kvalitetom slike.

Meni kada zovem sa mojih aparata (sgs, sgs3, sgt+) kada je sagovornik na pc ili cak i na 7incnom tabletu slika strahovito kocka (kod njih). Doduše nisam skoro proveravao. Samo sa tom nekom praistorijskom verzijom radi ok al nema portrait već samo landscape.

Evo sad sam proverio, tek sa ovom najnovijim verzijom slika je ok. Ranije koga god bih zvao na pc svi me pitaju sto me lose vide (dok nisam našao tu staru verziju na kojoj je slika bila ok).

Poslednja izmena:
Ja se vec duze vreme drzim verzije 3.77.
Problem je sto na JB-u ne moze da se udje u private folder GoSms-a,jednostavno ne moze da se ukuca pass,zato mora neka novija verzija,a na zalost u novijim je izbacen local backup.Tj moguc je ali moram prvo da ukljucim airplane mod.

Koji vi konkretan problem imate sa Go sms-om? Meni lepo radi.

Nedo' ti Bog da se slučajno reguješ na go chat, kao ja, budala. Ja sam se tako zeznuo i mejl mi je prodat na milion strana. Da odlepi čovek od spama. Rekoh da probam i to čudo i eto kako se završilo. Iako se ja izlogujem i čak deaktiviram go chat, posle svakog restarta mi se on stalno sam uloguje i stižu mi spamovi i na mejl s kojim sam se regnuo, a i preko samog go chata, koji je uredno deaktiviran. Stižu reklame na sve strane, kao i razne "cupi" koje bi da se druže itd... :wall: Jedino rešenje je bila deinstalacija. Majku da im majčinu u pm... :smash:

Prešao na handcent, bez regovanja na njihovu chat aplikaciju i ćao zdravo... život je opet podnošljiv...

Poslednja izmena:
Ima li handecnt private box?

^^
Glavno pitanje je da li handsent i dalje izgleda kao kopija ios messenger-a, ili ima neki ics look & feel. :D

Čisto onako usput, pošto vidom da je Bilo reči o weather programima. Najtačnija trenutna temp. Je na sajtu rhmz_a ; automatske meteorološke stanice.. A probajte i yr.no aplikaciju, mislim da ima je prognoza daleko Najtačnija..

Handcent ima private box, ali moraš da se reguješ da bi ga koristio, a ja to nikako neću. Ne bih opet da se opečem, a pošto mi private box ne treba, neka hvala. Meni handcent lepo izgleda na defaultu, liči na iphone, ali mi to ne smeta. Sve je super lepo i pregledno, samo mi je popup prozor nekako ružnjikav, a i fali mi opcija da sms-ove sortiram po inbox, outbox, draft itd... umesto toga mogu samo draft folderu da pristupim i to je to, koliko sam uspeo da provalim.

Kakva paranoja. Koristim GoChat odavno i nikad nikakav spam ili nesto od navedenog nisam dobio a isto vazi i za Hand. private box koji stalno koristim.

GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.

GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.

meni se to desava na stock froyou posle 3ce poruke sa bilo kojom message aplikacijom

GOSMS je stvarno postao veliki bloatware. Ja koristim običan stock Messaging app + SMS Enhancer za quick reply i sve radi kako treba, sem jedne stvari. Na JB, posle 160 karaktera, automatski pretvara
SMS poruku u MMS. Tražim modovanu Messaging aplikaciju koja će to srediti, ali ne uspevam da je nađem.

Evo ja sam ti okačio sms aplikaciju sa CM10 koja ne konvertuje, probaj možda će ti raditi

https://www.dropbox.com/s/xgw2bfn9prvuqa6/Mms.apk

Meni hand... mnogo ruzan. Poslednja normalna verzija go sms-a je 4.2. Ja sam i dalje na cm7, tako da ne mogu da proverim ovo za private box.

Mene na gosms najvise nervira sto preskace sa notifikacijom na svakoj 9oj 10oj poruci otprilike - stignu u inbox a nema ni zvona, ni popup, ni gore u notification tabu ikonice, kao kad ukljucis ono do not disturb(koje inace nemam na trenutnom romu).
Vidim danas slucajno da me neko sinoc zvao na pice npr uzas:banghead:

Meni GoSMS lepo radi, ali i ja bih ga se rado rešio. Držim ga samo zato što ima opciju podešavanja individualnih notifikacija, po kontaktima. Može li to neka druga aplikacija? Koristim CM10

Meni GoSMS lepo radi, ali i ja bih ga se rado rešio. Držim ga samo zato što ima opciju podešavanja individualnih notifikacija, po kontaktima. Može li to neka druga aplikacija? Koristim CM10

Može handcent. Kad recimo klikneš na neki thread, iznad njega postoji settings ikonica, a tu su sledeće opcije: notification settings, bubble settings i send message settings.

Meni se ovo ne dešava. A iskokam i do 4-5 odjednom.
Mada, to su 4-5 sa kvačicama, ovako bi to bilo max 3. :D

Ja koristim go sms i podesio sam da radi u lite mod-u i nemam nikakvih problema.Ko hoce da ima vizuelna podesavanja moze da koristi normal mod.

@Trenje, zar nemas u podesavanjima > strip unicode?

Ja koristim go sms i podesio sam da radi u lite mod-u i nemam nikakvih problema.Ko hoce da ima vizuelna podesavanja moze da koristi normal mod.

Ima i onaj User defined mod, gde se samo cekira vizuelno podesavanje, bez Go Chat-a. Koristim poslednju verziju GoSms i ni jedna spam poruka mi nije stigla.

Ako može malo pojašnjenje, zašto koristite drugu aplikaciju za poruke? Šta je ono zbog čega ste instalirali drugu app?

Ako može malo pojašnjenje, zašto koristite drugu aplikaciju za poruke? Šta je ono zbog čega ste instalirali drugu app?

Ja najviše zbog izgleda. :) Koristim iPhone temu, jako mi se svidja(ko voli može da podesi sve i svašta što se izgleda tice). Imam podešavanja za zvuk kako dolazne tako i odlazne poruke. Ima popup za brzi odgovor, takodje ponekad koristim odloženo slanje poruka. I da ne zaboravim ispravlja mi kvacice na ć, č, š, ž pošto mi tastatura (swiftkey 3 to stavlja). To bi bilo valjda sve.

Nazad
Vrh Dno