Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Ljudi jel ovaj D3Go i dalje ne radi?
Meni nece,kod vas?
Da li je moguce da duze od 48h ne mogu da rese problem? :wall:

Probaj ovako skini program revo uninstaller pro, pa uninstaliraj plugin pomocu njega on ce ocistiti svaki leftover fajlova koji ti ostane pa tek onda instaliraj plugin. Ja sam uninstalirao prvo prethodni plugin, ocistio komp sa cccleanerom i regedit i fajlove onda instalirao kao administrator novi plugin i sve je proradilo bez problema.

Meni ne radi D3Go ... nisam ni hteo da instaliram ništa zato što i dalje neće raditi ... provereno kod kolege. Otvori on aplikaciju ali ne može da startuje program ... traži plugin.

Obrisah plugin sa tim programčićem, i instalirao ponovo. Radi sada. Hvala!
Ali baš kad meni treba onda ne radi xD

Deinstalirao sam pomocu tog programa,i opet nece...

Pa ovaj stariji XP 3 valjda,de znam.
I onako cu obarati sistem za koji dan,tako da ce valjda posle toga proraditi...
Na telefonu radi normalno.

Šta misliš Mylo85 da na instalacioni fajl desnim klikom označi Compatibility sa starijom verzijom win. (@Voba)

Pa ne moze da oznaci compatibility ako ima windows xp :) tj. moze za windows 2000 i 98 :D

Ako može mala pomoć i savet od onih koji su već prošli proceduru pristupa SBB-u.
U četvrtak 06.09 uzeo MIK od PTT-a, morao lično u poštu u Beograd u Katićevoj, kao samo tamo izdaju MIK i platio račun za avgust i ovo do 20 septembra dokle mi važi ugovor.
U petak 07.09. podneo zahtev SBB-u telefonom i dao podatke, i reče ako bude sve u redu zvaće me. Mislio sam sutra da zovem da proverim da li sam ušao u proceduru, kad danas oko podne me zove kurir iz Citiy-a, stigao mi predugovor u dva primerka, ja potpišem i dam mu da vrati original. Posle kontaktiram ove iz SBB-a i kažu da šalju opremu čim im stigne ovo što sam potpisao, međutim pošto me zbrzio ovaj kurir a nisam mu se ni nadao, svatim tek posle da je kod mene ostala pored onog primerka ugovora i koverta u kojoj je stiglo, znači dao sam mu samo onaj papir što sam potpisao, ali na njemu nema adresa kome da vrati.... Sad me zanima kako ste vi vraćali vaš primerak i brinem da li će ovaj znati kome da ga prosledi, ako ga usput ne protera, pošto je jeo neke šljive...:p..
Da li da zovem ponovo SBB, najlakše bi mi bilo da mogu ovaj moj primerak što sam potpisao da im pošaljem mejlom pošto sam ga skenirao, ali ne daju e majl adresu ...
Hvala i pozdrav

Poslednja izmena:
Ako može mala pomoć i savet od onih koji su već prošli proceduru pristupa SBB-u.
U četvrtak 06.09 uzeo MIK od PTT-a, morao lično u poštu u Beograd u Katićevoj, kao samo tamo izdaju MIK i platio račun za avgust i ovo do 20 septembra dokle mi važi ugovor.
U petak 07.09. podneo zahtev SBB-u telefonom i dao podatke, i reče ako bude sve u redu zvaće me. Mislio sam sutra da zovem da proverim da li sam ušao u proceduru, kad danas oko podne me zove kurir iz Citiy-a, stigao mi predugovor u dva primerka, ja potpišem i dam mu da vrati original. Posle kontaktiram ove iz SBB-a i kažu da šalju opremu čim im stigne ovo što sam potpisao, međutim pošto me zbrzio ovaj kurir a nisam mu se ni nadao, svatim tek posle da je kod mene ostala pored onog primerka ugovora i koverta u kojoj je stiglo, znači dao sam mu samo onaj papir što sam potpisao, ali na njemu nema adresa kome da vrati.... Sad me zanima kako ste vi vraćali vaš primerak i brinem da li će ovaj znati kome da ga prosledi, ako ga usput ne protera, pošto je jeo neke šljive...:p..
Da li da zovem ponovo SBB, najlakše bi mi bilo da mogu ovaj moj primerak što sam potpisao da im pošaljem mejlom pošto sam ga skenirao, ali ne daju e majl adresu ...
Hvala i pozdrav

Najbolje da pozoveš njih i pitaš. Pre je bila druga procedura, ruter stiže kada i taj ugovor koji si potpisao.

Stigla danas oprema, za sada sve ok, pogotovo D3 GO dobro došao na računaru u dečijoj sobi .

Poslednja izmena:
Koliko se naplacuje montaza u slucaju TotalMix-a i u slucaju samo TotalTV. Na sajtu vidim tabele sa razlicitim cenama u zavisnosti sta se uzima. Da li mogu ja sam da montiram opremu?

Poz svima.
Danas mi stigao ruter za adsl uzeo sam total mix sa kanalima sam zadovoljan mada tu oko ugovora i ukljucenje, pristupanja itd malo je bilo problema no to smo resili ali sad me brine adsl
tj meni pise da mi je max rate oko 16000 a data rate mi je 8192 i ti se ni makac ne pomera.
Da li gresim, max rate je koliko centrala propusta a data rate koliko mi provajder da.
Da li su pogresili pa lokovali na 8192? i speedtest mi je 7000 evo slika.
adsl problem.png
2188781930.png
zvao sam ih ja ali moram da im vratim modem ali ne mogu jer imam posla, cak nece ni zamenski da mi posalju, to je malo bezobrazno em sto sam cekao 20 dana em sad opet da nemam net.
Ako moze neki predlozi i za snr i crc da li je to sve uredu ? da li je linija problem =? hvala unapred

Veštački si ograničen na centrali. Nema to veze sa modemom.

imali tu spasa =???
xD da zovem telekom ?

Telekom ce da ti kaze da se gubis nije to njihova stvar moras preko sbb da podneses zahtev. Sa ovim parametirma neces imati vise jer telekom ne podesava proizvoljno pakete drugim provajderima nego kao sto je i na trzistu 1.5,4,6,8 i 16.

Poslednja izmena:
Telekom ce da ti kaze da se gubis nije to njihova stvar moras preko sbb da podneses zahtev. Sa ovim parametirma neces imati vise jer telekom ne podesava proizvoljno pakete drugim provajderima nego kao sto je i na trzistu 1.5,4,6,8 i 16.

Pa tako nekako je bilo. Nazvao sam posle sbb i zaveli su problem, pa cemo videti.
xD

Koliko se naplacuje montaza u slucaju TotalMix-a i u slucaju samo TotalTV. Na sajtu vidim tabele sa razlicitim cenama u zavisnosti sta se uzima. Da li mogu ja sam da montiram opremu?

Postavih pitanje ali je poslednje na prethodnoj strani pa ga ocigledno niko nije video :) Ako moze odgovor :)

Mene zanima jedna skroz 10 stvar :)

Kako je moguća da preko totaltv-a pored toliko muzičkih kanala nema VH1 - VH1 classic kanal, ni u standardnoj ponudi niti u nekom dodatnom paketu???
Pogotovo mi je čudno jer je kolko kapiram total u stvari sbb, a preko sbb kablovske najnormalnije ima VH1???
Zvao sam total ali oni pojma nemaju, nude mi smarači pink music paket :trust: čak sam gledao i onu listu slobodnih kanala ali nema ni tamo...
Jel zna neko u čemu je fora???

Kakve su ovo sad gluposti ... kad ukucam 192.168.1.1 ne prolazi više admin kao šifra nego traži level_15_access ?! Da li je to neko mogao da promeni iz SBB-a i zašto?

Mene zanima jedna skroz 10 stvar :)

Kako je moguća da preko totaltv-a pored toliko muzičkih kanala nema VH1 - VH1 classic kanal, ni u standardnoj ponudi niti u nekom dodatnom paketu???
Pogotovo mi je čudno jer je kolko kapiram total u stvari sbb, a preko sbb kablovske najnormalnije ima VH1???
Zvao sam total ali oni pojma nemaju, nude mi smarači pink music paket :trust: čak sam gledao i onu listu slobodnih kanala ali nema ni tamo...
Jel zna neko u čemu je fora???

Skupa licenca zato nema ni boomeranga.. mozda bude sada ovaj novi kanal VH1 srbija

Nazad
Vrh Dno