Uradio sve tako i opet ne radi ... Win7 Mozilla Firefox
Deinstalirao sam pomocu tog programa,i opet nece...
Pa ovaj stariji XP 3 valjda,de znam.
I onako cu obarati sistem za koji dan,tako da ce valjda posle toga proraditi...
Na telefonu radi normalno.
Ako može mala pomoć i savet od onih koji su već prošli proceduru pristupa SBB-u.
U četvrtak 06.09 uzeo MIK od PTT-a, morao lično u poštu u Beograd u Katićevoj, kao samo tamo izdaju MIK i platio račun za avgust i ovo do 20 septembra dokle mi važi ugovor.
U petak 07.09. podneo zahtev SBB-u telefonom i dao podatke, i reče ako bude sve u redu zvaće me. Mislio sam sutra da zovem da proverim da li sam ušao u proceduru, kad danas oko podne me zove kurir iz Citiy-a, stigao mi predugovor u dva primerka, ja potpišem i dam mu da vrati original. Posle kontaktiram ove iz SBB-a i kažu da šalju opremu čim im stigne ovo što sam potpisao, međutim pošto me zbrzio ovaj kurir a nisam mu se ni nadao, svatim tek posle da je kod mene ostala pored onog primerka ugovora i koverta u kojoj je stiglo, znači dao sam mu samo onaj papir što sam potpisao, ali na njemu nema adresa kome da vrati.... Sad me zanima kako ste vi vraćali vaš primerak i brinem da li će ovaj znati kome da ga prosledi, ako ga usput ne protera, pošto je jeo neke šljive.....
Da li da zovem ponovo SBB, najlakše bi mi bilo da mogu ovaj moj primerak što sam potpisao da im pošaljem mejlom pošto sam ga skenirao, ali ne daju e majl adresu ...
Hvala i pozdrav

Veštački si ograničen na centrali. Nema to veze sa modemom.
imali tu spasa =???
xD da zovem telekom ?
Telekom ce da ti kaze da se gubis nije to njihova stvar moras preko sbb da podneses zahtev. Sa ovim parametirma neces imati vise jer telekom ne podesava proizvoljno pakete drugim provajderima nego kao sto je i na trzistu 1.5,4,6,8 i 16.
Koliko se naplacuje montaza u slucaju TotalMix-a i u slucaju samo TotalTV. Na sajtu vidim tabele sa razlicitim cenama u zavisnosti sta se uzima. Da li mogu ja sam da montiram opremu?
Postavih pitanje ali je poslednje na prethodnoj strani pa ga ocigledno niko nije videoAko moze odgovor
![]()
Mene zanima jedna skroz 10 stvar
Kako je moguća da preko totaltv-a pored toliko muzičkih kanala nema VH1 - VH1 classic kanal, ni u standardnoj ponudi niti u nekom dodatnom paketu???
Pogotovo mi je čudno jer je kolko kapiram total u stvari sbb, a preko sbb kablovske najnormalnije ima VH1???
Zvao sam total ali oni pojma nemaju, nude mi smarači pink music paket :trust: čak sam gledao i onu listu slobodnih kanala ali nema ni tamo...
Jel zna neko u čemu je fora???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari