Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakva memory leak?

Bukvalno kao da nemas android memory managment :) znaci kad radis sa nekoliko aplikacija i ne gasis ih normalno sve koristis, sistem ih ne gasi kako bi trebao nego samo nagomilava, dolazi do usporenja telefona i moras da restartujes na svakih (barem ja) 10 sati, jer vrtim nekih 10-15 aplikacija...

Edit : O Boze tek sad vidim da sam ovde postavio temu :D nema veze, dosao odgovor :)

Poslednja izmena:
Koja je najbolja screenshot aplikacija a da je free?

sa cime bi na gb ispratio protok po aplikacijama. nesto mi drugaru na xperia svlaci net.

mepujaqu.jpg

Obrisao sam stari crni TT zbog vase price i dobijem ovo sivilo?
Zasto meni nece tako

Ma pusti glup sam, upravo sam nasao:D

Da li postoji neka tastatura koja ima swype metod unosa sa srpskom predikcijom, ali tako da nema šđžčć kao odvojene testere, već da prepoznaje kad c treba da prebaci u ć ili č, ili s da prebacuje u š?
Probao sam stock JB tastaturu, swipe i swiftkey, ni jedna ne radi ovo. Ovo sam imao na poslednjoj verziji Xperia tastature, ali ona ne radi sa AOKP JB romu na kojem sam trenutno

postoji, stara verzija swype. Ja nju koristim vec pola godine...

Da li postoji neka tastatura koja ima swype metod unosa sa srpskom predikcijom, ali tako da nema šđžčć kao odvojene testere, već da prepoznaje kad c treba da prebaci u ć ili č, ili s da prebacuje u š?
Probao sam stock JB tastaturu, swipe i swiftkey, ni jedna ne radi ovo. Ovo sam imao na poslednjoj verziji Xperia tastature, ali ona ne radi sa AOKP JB romu na kojem sam trenutno

Ako sam te dobro razumeo hoćeš da na tastaturi nema ć, č, š, ž ali da ti nudi u recima u predikciji... Ako je to, može sa SwiftKey 3 samo instaliraj i srpski i engleski za nju. I onda za engleski namesti običan qwerty.

Chrome vs Firefox mobile na S3 = FIREFOX apsolutni WIN ! Ispeglali ga radi za sve pare !

Ako sam te dobro razumeo hoćeš da na tastaturi nema ć, č, š, ž ali da ti nudi u recima u predikciji... Ako je to, može sa SwiftKey 3 samo instaliraj i srpski i engleski za nju. I onda za engleski namesti običan qwerty.

To, ali i da ima swype metodu, znači pisanje samo prevlačenjem... A i ovo tvoje resenje je polovicno, zato sto često ubacuje englesku predikciju, npr 10 puta napisem i malim slovom (odaberem od ponuđenih gore malo i) i on ga 11ti put ponovo ispravi na veliko I, zato sto je takav Engleski pravopis. Kome ne treba swype opcija, a hoce qwerty tastaturu sa Srpskom predikcijom treba da koristi Smart Keyboard Pro, stvarno je dobar i brzo "uči", mada nema opciju da pročešlja sve moguće sa telefona i interneta kao SwiftKey.

@ozazi
Izgleda sam probao samo ovu noviju verziju, a ovu drugu samo gledao, probaću sutra i tu 3.26

Poslednja izmena:
Chrome je meni bez premca, zato sto ga koristim i na desktopu, pa mi je sve sync-ovano... Citam nesto na kompu, moram da idem negde, otvorim na telefonu sync i nastavim gde sam stao :)

Od tih koriscenijih browsera chrome mi je najgori odma posle ff. Ima sinhronizaciju ali ima i svojih problema. Zadnji update nisam jos testirao mozda su ispravili neke stvari koje su me nervirale... A i ne radi flash u chromu. Opera mi radi fantasticno, najvise je i koristim

Ja sam brzo preboleo flash :)

Opera je stvarno dobra na mobilnim telefonima (a i mora, tu im je zarada), ali od kada sam prešao na hrom na desktopu, prestao sam i operu mobile da koristim.

Sad je nema :confused:

Edit: tek kad sam izašao iz tt pa opet ušo pojavila se opcija...

Poslednja izmena:
Aj da probam :D

Radi tako.

Da ne bude prazan post, ubacio sam total Recall s2 i mogu da kažem da savršeno snima oba glasa. I jedan i drugi se jasno i glasno čuju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno