Šta je novo?

Diablo 3

e sad cu zaista, ali zaista morati da ti trazim detaljno obrazlozenje nebuloze koju si gore izneo, ali detaljno!

d3 u preorderu je kostao 40e, a ovo 15e.
d3 regularno kosta 60e ono ci biti valjda oko 20.

KAKO SI TI DOSAO NA RAZLIKU U CENI OD 10e meni nikako nije jasno? KAKO?

ja sam TL2 platio 1500 din, a D3 6000 din te je za mene razlika 4 puta, i to sam izneo malopre.

zaista, ali zaista ocekujem detaljno obrazlozenje tvoje izjave da je D3 10e skuplji od TL2. ne znam kojom ces magijom to uspeti da objasnis, ovu matematiku smo ucili u prvom razredu osnovne skole.

Koristi google i proveru realnu cenu TL2 u preorderu:

hint: http://store.steampowered.com/app/200710

Skoro 20e, a D3 ti je bio 40e u preorderu, negde i manje ;)
Neznam sto toliko branis taj TL2 kao da je neka imba igra. Probao prvi deo i nije mi nista posebno, klasicna kopija diabla.

I nece ti sigurno TL2 biti 20e jer ti je sad u preorderu toliko.

Poslednja izmena:
branim TL2 jer je napravljen sa 99999 puta manjim budzetom od D3, bice prosto sramota da bude priblizno dobra igra kao D3, a plasim se da ce u mnogim elementima biti i bolja....

Tesko... Ja bi licno voleo, ali tesko... Samo ta grafika decije tematike je meni ljak...

Poslednja izmena:
@Edhunter.

Mislim da ti je do sada bar 2 ili 3 puta odgovoreno na tvoj komentar o ceni d3 preordera da je kostao 30e, cak se moglo naci i za 25e (govorim o kutiji, ne digitalnom izdanju) pre godinu i vise dana.

Tesko... Ja bi licno voleo, ali tesko... Samo ta grafika decije tematike je meni ljak...

Isto i kod mene, nekako mi ta grafika nikako ne lezi.

I hajde moram da kazem da ne mozete za Diablo reci da je losa igra nikako, jer sam game play je mnogo dobar, grafika je meni licno odlicna, raznolikost karaktera isto...
E sada sto ima brdo propusta u samom skill sistemu, nedostatku contenta i blizzovoj pohlepi to vec stoji. Za ovo se nadam da se bar nesto moze promeniti buducim patchevima, videcemo.

Nego, evo malo fresh news:
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5891811/Dev_Journal_Defensive_Bonuses_and_Monster_Damage_-14_09_2012

Poslednja izmena:
našao sam ja na novobeogradskom buvljaku za 300 dinara

Pa ima i za dzabe na torentu , skines instalaciju, i eto ti igre ako cemo tako da gledamo...

back on topic - https://us.battle.net/d3/en/blog/7155884

Nerfuju impunity runu kod barbariana koja nece vise davati 50% na rezistanse nego 20% i nerfuju impact runu na leapu da ne daje 300% armora na 4 sekunde nego po 100% armora za svakog monstera koji udarite, totalna glupost. Oba skilla koristim sa bas te 2 rune i sve ujebu. Cela oprema mi je zasnovana na skoro maksimalnom rezistansu, sad su i to sjebali. Katastrofa kako razvijaju ovu igru...

Energy Armor: Armor increase reduced from 65% to 35%.
Energy Armor - Prismatic Armor: Resistance increase reduced from 40% to 25%.

:(

Objasnili su zasto su to uradili. Monsteri ce da rade manji damage, tako da i ako ostavis ove rune i taj gear, igra ce opet biti laksa nego u 1.0.4.

ovo nije baš potpuno tačno. ja leap: iron impact mnogo puta koristim da pobegnem od elite. dakle, šibam se sa njima, kad me spuste na 20% hp ja leap, pobegnem, i ako u tom trenutku bežanja pređem preko plague, moltena, zakači me neki arcane laser, ili mortar ne mogu ni ništa, tj. uspem da pobegnem dok me rend malo zaleči. u ovoj novoj situaciji neću dobiti armor bonus, tj. neću moći da pobegnem.

epilog:
seo sam za komp da igram d3, pročitao ovu novu vest, i uključio steam da igram torchlight1 da se spremam za dvojku :)

bye bye d3 :)

ko odavde ima preorderovan TL2?

@Ve®sus :

videcemo
procitao sam tekst, naravno

pise incoming monster damage

ako tu misle na sve (melee, range, ali i na arcane sentry, plague, molten itd...) ok
ako ce samo da nerfuju melee i ranged attack, a da ostave isti dmg skilova Elite pakova, onda ne valja

mada videcemo kako ce izgledati, u principu ako dovoljno brzo ubijas i ne treba ti ne znam koja defanziva.

nerfuju i shadow power - gloom
Taking into account the across-the-board nerf to defensive skills, Gloom will become 35% damage reduction for 5 seconds.
sada je 65% damage reduction for 3 seconds

Malopre pade

Prilozi

• ice climbers.JPG
    ice climbers.JPG
    50.1 KB · Pregleda: 99
Bolesne... 300 dex :D Mislim da to vredi mnogo... Mada bolje ostavi za sebe.

uf uf !!
ovo vredi bar 100-200mil (po mojoj proceni)

svaka cast !
za ovo se igra, ovakav jedan drop i milinko :)

Ali, ali, ali :d nema Movement Speed % :p

Odlican item.

Poslednja izmena:
Bas zbog movement speed cu i da ga prodam, ali user zesci. Rece mi drug da je sansa da rola 300 dex na boots, 1:20000, tako da bas me uke**alo.

ovo nije baš potpuno tačno. ja leap: iron impact mnogo puta koristim da pobegnem od elite. dakle, šibam se sa njima, kad me spuste na 20% hp ja leap, pobegnem, i ako u tom trenutku bežanja pređem preko plague, moltena, zakači me neki arcane laser, ili mortar ne mogu ni ništa, tj. uspem da pobegnem dok me rend malo zaleči. u ovoj novoj situaciji neću dobiti armor bonus, tj. neću moći da pobegnem.

epilog:
seo sam za komp da igram d3, pročitao ovu novu vest, i uključio steam da igram torchlight1 da se spremam za dvojku :)

bye bye d3 :)

ko odavde ima preorderovan TL2?

Cool, nadam se da ćeš prestati i sa spamovanjem D3 teme.

nhf :)

Poslednja izmena:
Aj samo da se pohvalim i ovde da sam prodao Maticore i povecao svoj budzet za 12.5milion, gde sam vec nesto s*****o na novi shield :)

Prilozi

• andariel.JPG
    andariel.JPG
    53.6 KB · Pregleda: 88
Evo malopre pao i Diablo,ali sam pomalo i razocaran kako su preterano smanjili tezinu!Mogu samo zamisliti kakav je osecaj bio za one koji su pre ovog patch-a ubili Diabla koji mora da je bio duplo tezi nego sada!

mislim da nije vredno nat 4 set bonusa (a nema ni socket :p). 20 max disc ce dosta da znaci u sledecem patchu, moci ces biti pod Gloom 24/7 :)

Nisam ni nameravao da koristim andariel, samo mi nije jasno kojim trikom podize toliko dps. 20 na disciplinu je mnogo bitno za dh, zbog toga sam i sklapao set. Znas koja je milina kad imas 68 discipline, cisto zezanje, jos preparation... zabavi nikad kraja. ;)

Nisam ni nameravao da koristim andariel, samo mi nije jasno kojim trikom podize toliko dps. 20 na disciplinu je mnogo bitno za dh, zbog toga sam i sklapao set. Znas koja je milina kad imas 68 discipline, cisto zezanje, jos preparation... zabavi nikad kraja. ;)

+20 na disc i nightstalker/vengance je sasvim dovoljno u vecini slucajeva a dps gain daje = dps sto je jako bitno :)

ili +10 sa starim natalijama :)

Pozdrav drugari, trebaju mi neki saveti za mog Barba i Inferno tezinu.
Nekako predjoh prvi act, ali kad sam usao u drugi (igrao neki public game), toliko lako su mogli da me ubiju da je to smesno, pa sam morao da pobegnem kao pi**a :D
Jel moze neki savet, tipa sta mi fali kod lika, sta moze da se doda, i tome slicno, kako bih mogao da igram maaaalo bezbolnije. Act 2 nisam probao sam, ali mislim da se ni sam ne bih proslavio :p
Evo lika: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ziki11-1878/hero/19072419 pa svaki savet je dobrodosao.
Pozz i hvala ;)

resistance to all. ne znam koliko imas, ali po opremi vidim da je malo

Vrh Dno