Šta je novo?

Diablo 3

Možda neko iz tvoje friend liste da pošalje pitanje u tvoje ime sa tvojim podacima na stimu to tako funkcioniše kad nekom ukradu nalog(ako je uopšte kradja u pitanju mada pre mislim da treba malo da sačekaš da je se nešto ubagovalo)

Poslednja izmena:
Reinstalirao sam authenticator, radio restore, novi serial, sinhronizaciju, sve sam izvrteo ali ne vredi. Mislim da mi nije maznut acc jer sam uspesno resetovao pass na b.netu i primio email ali ne mogu da se logujem ni na b.net ni u igru jer je izgleda problem do authenticatora. :(

@Edit - uspeo sam uz pomoc remove auth. opcije.
Prokletinja...

Poslednja izmena:
Ma imam i ja sad neki budzet, i pretrazujem svaki dan po par puta AH u nadi da cu naci nesto bolje za sebe, znam da gloves moram menjati, ali to sto nadjem po ok ceni mi je iskreno slabo, neke sa preko 50 all ress i sa nekim LPS i sa po preko 80 str i vit su preko 5, 6 miliona, neke i 10m a opet sa tim dobijam samo vit a gubim ovih 8.5% crit sto mi tih 80str nista ne znaci jer toliko i imam na ovim sada a na ovim sada sa 165 int imam jos 16 all ress tako da ni to nije lose ,takodje menjao bih pants za neke kao moje samo sa 2 socketa za vit/str ali i to je opet preko 5 miliona

Obavezno uzmi nova oružja. Cene su toliko nenormalno pale da mislim da možeš da značajno poboljšaš oba za 100-200k. Ja sam počeo da vendorujem stvari tipa 820DPS, 65% crit, socket. Ne isplati se prodavati.

Aj ako imaš nešto slično što si napisao ti me dodaj pa javi :) Daću ti duplo od vendora :)

Neko je rekao da mu trebaju oruzija... Imam neka dva sa 750dmg 50CHD+ socket. Ko ih oce neka me add...

ja sam provalio da igram solo lakse act 4 nego 3. sinoc sam uradio jedan run, nakupio 5nv i ubio diabla, ez mode. to je zato sto imam bonus dmg protiv demona, a u act 4 su sve demoni.... ovaj mac je bas za act 4...

realan dps mu je manji od te cifre koju vidis

inace sem main i offhanda oprema koju nosi ima dosta prostora za unapredjenje

ovo samo pokazuje koliko su novi legendary itemi OP

hehe..unapredjenje?:) pa da diabla umesto za 20 sekundi ubije za 10?:) nije bas neko unapredjenje:)

salim se malo..ali ostaje pitanje sta dobija unapredjenjem dodatnim-koje bi verovatno bilo stotine i hiljade miliona golda cini mi se..na tu njegovu opremu

ja ne znam kako merite taj dps.

ja imam 35k dps, a kad igram solo one bizone u icefall caves koji imaju 700k hp-a ubijem za vreme trajanja jednog rend-a, a to je 5 sec. dakle moj barb je sposoban da proizvede preko 100k dmg u sekundi? a pise 35k? doduse sa enchanterkom igram, a ona ima 3k dps LoL?

koliko ja dps stvarno imam?

Dok igras upalis inventory i pratis DPS kad koristis skilove/buff

pa toliko mi pise tamo... 35k dps.

ali kreni da se boris, dok je upaljen inventory

kad nista ne radim (idle) :) imam 60k dps ...kad krene borba, pocnes da koristis skilove i DPS se povecava, ovako izgleda kod mene maximum peak sa berserker/insanity frenziedshrine :)

Prilozi

• max dps.JPG
    max dps.JPG
    162.4 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
ja ne znam kako merite taj dps.

ja imam 35k dps, a kad igram solo one bizone u icefall caves koji imaju 700k hp-a ubijem za vreme trajanja jednog rend-a, a to je 5 sec. dakle moj barb je sposoban da proizvede preko 100k dmg u sekundi? a pise 35k? doduse sa enchanterkom igram, a ona ima 3k dps LoL?

koliko ja dps stvarno imam?

Snimis video dok igras i onda posle pustis slow motion i belezis na papir svaki pogodak koji si napravio i koliko je bio.
Posle dobijeno podelis sa sekundama koliko traje video. Nemoj da pomislis da te zezam, skroz sam ozbiljan.

ali kreni da se boris, dok je upaljen inventory

kad nista ne radim (idle) :) imam 60k dps ...kad krene borba pocnes da koristis skilove i DPS se povecava , ovako izgleda kod mene maximum peak sa berserker/insanity frenziedshirne :)

ma meni nece da pokaze nikad veci dps od 35k, jer imam 25 bez onog battle rage-a, a wotb i frenzy ne koristim. dakle 35k je max cifra koju tu mogu da vidim.

a to za snimanje i belezenje dps-a nema potrebe, samo nadjes nekog moba koji je sam i koji ima poznato koliko hit poena ima i belezis koliko ti treba da ga ubijes. problem nastaje sto ja moba koji ima 700k hit poena ubijem za 5-6 sec. sto je preko 100k po sekundi. a igra mi prijavljuje da imam 35k.

hteo sam samo da kazem da uopste nije merodavno to sto vam igra pise. ja uspevam da napravim ovoliki dmg jer rend siba ko lud, a i djavolak kad se stvori bije ko sveti ilija. kazem ti, preko 100k realno izvlacim...

realan dps mu je manji od te cifre koju vidis

inace sem main i offhanda oprema koju nosi ima dosta prostora za unapredjenje

ovo samo pokazuje koliko su novi legendary itemi OP

Znam da mu je to sam buffom ali sve jedno opet ovako ima 295k DPS/s sto je mnogo mnogo je. Primetio sam da ima dosta mesta gde bi mogo jos da nabije DPS ali koja svrha je iovako ide kroz actove kao kroz puter pa tako da nevidim svrhu daljeg ulaganja golda u nesto sto vec iovako donosi samo profit. A pritom lik ima skoro 800 miliona u kasici prasici.

Pa toliko imas DPS a to sto ti vidis 100k DPS-a ti je sa critical i vec neznam ni ja sa cime sve dolazi do te cifre.

Poslednja izmena:
a to za snimanje i belezenje dps-a nema potrebe, samo nadjes nekog moba koji je sam i koji ima poznato koliko hit poena ima i belezis koliko ti treba da ga ubijes. problem nastaje sto ja moba koji ima 700k hit poena ubijem za 5-6 sec. sto je preko 100k po sekundi. a igra mi prijavljuje da imam 35k.

hteo sam samo da kazem da uopste nije merodavno to sto vam igra pise. ja uspevam da napravim ovoliki dmg jer rend siba ko lud, a i djavolak kad se stvori bije ko sveti ilija. kazem ti, preko 100k realno izvlacim...

Pre par stranica sam i ja to isto pokusavao da objasnim kad sam rekao da mi je 10%chc doneo 200% veci realan dps iako pise da je skocio sa 20 na 25k sto je 25%.
To sto pise ima smisla u borbi 1 na 1 gde koristis samo skill koji ima 100% weapon dmg i nikakav propratni efekat, u tom slucaju mislim da je tacan ali to je daleko od onog u praksi.

Sta reci za WD i medvede, imam 33k dps i 28.5%chc i kad pomnozis sa tri medveda to je 85.5%chc sto znaci da skoro uvek neki od njih udari kritikal koji je kod mene 150-200k dmg.
Na act1 elitnu grupu ubijem za ispod tri sekunde ako ih uhvatim na gomili i ako nemaju stit, a na act2 6-7 sekundi i kako to onda ima veze sa onim dps koji pise?

aman ljudi. dragane, totalno si omasio poentu. ja crit vidim svake prestupne godine jer mi je sansa za krit 5%. i ne, ne govorim o tome da sam video brojku od 100k krita na ekranu, govorim o tome da mi igra pokazuje da mogu da napravim 35k dmg u sekundi, a ja u stvari napravim 100k dmg u sekundi, jer ako ubijem moba koji ima 700k hp-a za 5-6 sekundi to je 700/5 ili 6, a to je preko 100k dmg u sekundi.

znam ja da ce meni ta brojka u inventaru porasti ako ja aktiviram ofanzivne spellove, ali ja to nisam uradio, jedini buff koji imam je battle rage.

ovim sam samo hteo da istaknem koliko to nije merodavno.

jedino sto je merodavno je koliko vam treba da ocistite full act 3
sat ipo ili 4 sata

Poslednja izmena:
aman ljudi. dragane, totalno si omasio poentu. ja crit vidim svake prestupne godine jer mi je sansa za krit 5%. i ne, ne govorim o tome da sam video brojku od 100k krita na ekranu, govorim o tome da mi igra pokazuje da mogu da napravim 35k dmg u sekundi, a ja u stvari napravim 100k dmg u sekundi, jer ako ubijem moba koji ima 700k hp-a za 5-6 sekundi to je 700/5 ili 6, a to je preko 100k dmg u sekundi.

znam ja da ce meni ta brojka u inventaru porasti ako ja aktiviram ofanzivne spellove, ali ja to nisam uradio, jedini buff koji imam je battle rage.

ovim sam samo hteo da istaknem koliko to nije merodavno.

Dobro ajde onda ovako, jel tih 100k sto vidis zuto ili belo? Jer ako ne pravis CHC onda verovatno da pravis CHD jer nesto moras da pravis jer nemoguce je da cisto ovako imas 100k DPS a znas da imas 25k bez ikakvih bufova.

pa meni treba 7 sati jer ja se zavucem u svaki cosak i kupim sve sto padne na zemlju i trckaram u grad svakih par minuta :)

ionako cu da batalim ovu sprdnju od igre kad izadje TL2 :)

edit: dragane covece bozji.... nije zuto, nista nije zuto, ja zuto skoro da ne vidjam sa 5 (8%) krit sansom. ne govorim o tome da mi na ekranu pise da sam naneo 100k dmg, nego da monstera od 700k hp ubijem za 5 ili 6 sekundi! i to je onda preko 100k dps. kapiras?

put od 100m presao si za 10s, znaci da si se kretao brzinom od 10m/s. razumes?

odustajem...... :(

Poslednja izmena:
TL2 nece biti sprdnja? :D

Kosta 2 puta manje u odnosu na diablo 3 u preorderu. Kada izadje verovatno ce biti 10e jeftinija sto je realno nista ako bude losija ;)

Ne gledam igru kroz pare, vec koliko je stvarno dobra. Ako cemo o ceni D3 mi se vec otplatio, plus sam jos zaradio dobre pare.

Poslednja izmena:
e sad cu zaista, ali zaista morati da ti trazim detaljno obrazlozenje nebuloze koju si gore izneo, ali detaljno!

d3 u preorderu je kostao 40e, a ovo 15e.
d3 regularno kosta 60e ono ci biti valjda oko 20.

KAKO SI TI DOSAO NA RAZLIKU U CENI OD 10e meni nikako nije jasno? KAKO?

ja sam TL2 platio 1500 din, a D3 6000 din te je za mene razlika 4 puta, i to sam izneo malopre.

zaista, ali zaista ocekujem detaljno obrazlozenje tvoje izjave da je D3 10e skuplji od TL2. ne znam kojom ces magijom to uspeti da objasnis, ovu matematiku smo ucili u prvom razredu osnovne skole.

^ Dosta ljudi je pre-orderovalo D3 po ceni od 30e, a neki po čak i nižoj...

Poslednja izmena:
js govorim o zvanicnim cenama koje stoje u blizzard store-u za D3 i steamu za TL2. mnogi, tj. ogroman broj ljudi je uzelo TL2 besplatno trgovinom na steamu, sta cemo sad? ispada da je TL2 beskonacno jeftiniji od D3? nemojte praviti sprdnju, cene su takve kakve stoje na sajtovima.

Vrh Dno