Šta je novo?

Diablo 3

Ppl jel moze neko da linkuje sajt ili link gde moze da se skine program za Monka koji pokazuje DPS, mislim program po kome cu moci lako da prekontrolisem ako ukucam statse koje neki item ima jel bolji od mog sadasnjeg itema.

Jel piostoji uopste nesto tako dobro i lako napravljeno za nas? :)

Hvala unapred!

Ja znam samo za ovo, ali ovde moras da rucno ukucas razliku koji ce ti novi item napraviti. Nema ono da izaberes koji je item i koji su mu statsi pa da ti on sam oduzme ili doda.
Prvo importujes heroja sa armory.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ixinho-2797/hero/169545

jos 17 mi fali da resistansi budu na maximumu, 930 je trenutno najvise sto barb moze da ima ako se uzme maximum za svaki item. Sa war cry buffom su svi preko 1550, poison i lightning 1650 :) Armor sam uspeo da sacuvam, ali su hp znacajno opali, ne mogu da ih sacuvam sa bedom od golda kojom trgujem , cak sam i dps uspeo da dupliram. Najbitnije mi je bilo da dex ostane na 0 , da bi mi revenge radio svaki cas.

He he imamo isti build, samo ja umesto op koristim leap, samo ja nisam ni blizu sa toliki ress i ja nekako furam LoH na svemu sto moze da ima LoH (doduse moj budzet je skromnih 2 miliona)

Ja sam igranjem do sad skupio 4.5 miliona golda, a na prodaju oko 15, dakle sve u svemu mali budzet, al ja svaki deo opreme platim u sustini od 500k do 2-3 miliona, refreshujem nekad i po 2 - 3 dana isti komad sa istim filterima dok ne iskoci dobra cena.

Sledeci korak ce biti umesto ovog shielda i sworda - dva sworda od 1.54 ili 1.60 attack speeda a da pokusam da zadrzim 10k+ armora i 50k+ hp-a a da dps poraste na nekih 40k. za to ce mi svakako trebati mnogo mnogo vise od 10-15 mil golda.

Poslednja izmena:
^
Kakav crni skroman budzet!Ja sam tek na rubu egzistencije!Sad sam na 2,2 miliona isto kao i @Neo, a ukupno od prodaje na AH-a sam zaradio mozda 2 miliona,a bas pratim cene svakog itema!Evo danas sam prodao jedan ring za 385k i to mi je rekordna prodaja do sada!Deluje smesno,ali je tako!:)

Ljudi kako postavljate slike itema ovde? SS pa crop ili ima neka elegantnija fora? I ako vam fali Wiz za grupe mogao bih ja da joinujem, igram cesto uvece, mada vent/ts, ako je obavezno onda nista :).

Ljudi kako postavljate slike itema ovde? SS pa crop ili ima neka elegantnija fora? I ako vam fali Wiz za grupe mogao bih ja da joinujem, igram cesto uvece, mada vent/ts, ako je obavezno onda nista :).

Ja pravim SS tako sto kada hocu nesto da uslikam ukljucim program FRAPS i sa njime napravim SS pa onda odem na sliku desni klik i kazem da mi sliku otvori u Paint i tamo je isecem, a ovde na sajtu je postavis tako sto odes na Insert Image i dalje pratis sta i kako.

Sto se tice igranja uvece *** prvi koji se skupe ti idu u jednu ekipu a onda kasnije vec vatas ko ti je sve slobodan od prijatelja pa napravite jos jednu ekipu a sto se tice tih programa mislim da nije obavezno mada nebi bilo lose sa ekipom kojom igras non stop da ste u kontaktu radi lakseg komuniciranja u igri.

Ako je neko na rubu egzistencije to sam onda ja. :D
To i nije toliko bitno koliko ne mogu bukvalno nista da prodam na AH. Iz ocaja sam stavio dobar lvl 63 mac sa pocetnom cenom 100 golda i nisam ga prodao. Sta vise reci?
SVE sto mi ne treba ide na topljenje.

Napokon sam i ja dobio prvi legendary :) Posle price sa edhunterom juce krenuo sam danas malo act3 farm (i zavrsio ga samo sam preskocio gnoma) i prvi pa muski, tj lvl 63, okacio sam na AH na 9/15m

Prilozi

• Screenshot017.jpg
    Screenshot017.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 121
he he, ma od kad sam poceo da igram d3 logitech mx1000 mi poludeo, nekad umesto jednog klika klikne dva puta tj zaglavi klik pa sam slucajno presao u paintu sa brush-om preko njega, nisam ni skontao :)
Jel ok cena?

mislim da je ok.

Sad mi ostaje da se nadam da ce se prodati pa da mogu da i ja nesto upgrade-ujem. Menjao bih legs, ali neke bolje sa socketima su preko 10 mil koliko sam gledao, imas ilidane neki savet sta menjati pod 1 (ne racunam oruzje, mada njega bih prvo menjao, ali to su opet neke sumeod kojih ti pamet stane)

Dobar je item i ok je cena, samo si mozda trebao da stavis bez buyout ... moj savet ti je da cekas da prodas prvo :), pa posle razmisljaj sta ces da kupis

Ajde da se malo ukljucim u temu, sta mislite koliko ovo vredi. Ako nekome treba neka slobodno stavi neku ponudu.

Prilozi

• skorn.JPG
    skorn.JPG
    36 KB · Pregleda: 63
Ma imam i ja sad neki budzet, i pretrazujem svaki dan po par puta AH u nadi da cu naci nesto bolje za sebe, znam da gloves moram menjati, ali to sto nadjem po ok ceni mi je iskreno slabo, neke sa preko 50 all ress i sa nekim LPS i sa po preko 80 str i vit su preko 5, 6 miliona, neke i 10m a opet sa tim dobijam samo vit a gubim ovih 8.5% crit sto mi tih 80str nista ne znaci jer toliko i imam na ovim sada a na ovim sada sa 165 int imam jos 16 all ress tako da ni to nije lose ,takodje menjao bih pants za neke kao moje samo sa 2 socketa za vit/str ali i to je opet preko 5 miliona

Kada dodjem kuci okacicu screenshot sa stvarima koje mi ne trebaju a zaista nemam vremena za cimanje sto se prodavanja tice pa bih voleo da to dam za dzabe svima koji me budu kontaktirali.
Vec sam delio stvari i nastavicu u tom maniru sve dokle budem imao sta da podelim.

Imam jedno 5-6 amuleta pre svega

Ako imas neki amulet za barba da je bolji ili u klasi sa ovim mojim tj Rydi-evim :) pa da zamenim napokon, ti sacuvaj :)

Prilozi

• untitled.PNG
    untitled.PNG
    30.2 KB · Pregleda: 87

Odlične promene, sa Monster Power sistemom će Act 1 ponovo biti zanimljiv za farm.

Defensive Skill Changes

In our eternal quest to promote build diversity; we’ll be making changes to defensive skills across the board while simultaneously reducing incoming damage. The net result is a survivability buff for players, and an increase in build options as defensive abilities become less “mandatory.”

New Event: Infernal Machine

The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.

New System: Monster Power

Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.

Pa dobro bice monsteri vise challenging, ali drop ce i dalje ostati isti za act1 tako da ne znam sto bi bio zanimljiviji..

Nadam se da Infernal Machine nece biti neko ****** koje mora da se randome pojavi , jednom u 100 prelaza act-a.

I ako ce stalno biti tamo, onda ona filozofija da se rade samo boss runovi odpada. E blizzarde gazis po sopstvenim uverenjima.
Sta su oni radili tamo kad su pravili D3, gledali sta je najbolje u WoW-u tj. tj. sta te sili da igras najvise ...a ispalo je da su to Itemi. Nista igramo i dalje malo bolju betu sa patchom 1.0.5. Posto od legendary bas nema vajde osim ako ne ulazes jedno radno vreme u D3.

A drop bi trebalo da bude veci, bar je tako bilo sa 'player 8' komandom, vise XP i sansa za drop veca.

Isplatio se D3 uzeo sam SC2 :D. Na akciiji je za 25€.

Poslednja izmena:
od 1.0.4 patcha, meni se nekako cini, da je za bolji drop, iskljucivo bitan sto veci paragon lvl i da su fokusirali na tu stranu ... prilcno su olaksali samu igru, i na taj nacin jedino mogu da privuku nekog da nastavi "gameplay"

Ako imas neki amulet za barba da je bolji ili u klasi sa ovim mojim tj Rydi-evim :) pa da zamenim napokon, ti sacuvaj :)

Ako ti dobijes neki bolji amulet onda sacuvaj meni taj a ja cu se cujem sa rydi da vidim da li je voljan da ga pozajmi meni ako ti dobijes neki bolji.

SOS!!!
Dodjem kuci malopre, ne mogu da se logujem u igru. Probam logovanje na B.net - ista prica. Cim ukucam broj iz autentikatora, "Authenticator value invalid." poruka mi izlazi.
Resetovao pass, resyncovao ali ne vredi, ista prica.
Neki predlog?

Vrh Dno