Šta je novo?

Diablo 3

Sumnjam, sredi ce i to kao sto su drop itema sredili. Ne mogu da verujem lvl 63 item sa 3 statsa i 214dps... Pa bar da usere da dobijem brimstone od njega kada radim salvage.

naprotiv drop itema jeste sredjen jer je sada dovoljno da igras kao blesav pre ili kasnije ce ti pasti neki legend utopis ga i kupis par rare itema :)

pazljivim cekanjem na ah moze da se nadje dosta stvari po pristojnoj ceni ako nisu legend/set

a i nisam pominjao da ce bilo sta da srede vec da ce ah da se sredi sam od sebe , ne treba ocekivati da ce svako moci da kupi BiS iteme vec da ce moci sasvim solidno da se opremi za pristojne koliicne golda.

ko je igrao i seca se diabla 1/2 moze da potvrdi da nije imao BiS opremu 6 meseci posle izlaska igre sem ako nije koristio neke prevare

palo jos dva legendary veceras :)

stone_of_jordan.png

hellrack.png

i edov malisa u akciji :D

i vecerasnji loot lvl63 i rings+amulets

Prilozi

• Screenshot017.jpg
    Screenshot017.jpg
    352.5 KB · Pregleda: 107
  • Screenshot018.jpg
    Screenshot018.jpg
    420.7 KB · Pregleda: 109
  • Screenshot033.jpg
    Screenshot033.jpg
    633 KB · Pregleda: 114
Jos malo paragon levela da se nabaci, pa ce biti "give away" posle bench runova! :D

Poslednja izmena:
A sto ne probas dual wield? I da smanjis vitaliti na 50k (ubacis crvene dragulje u pantalone) i da jos nabacis STR za sto veci dps.

Scorn + Furious charge (merciless assault) = Destruction&Chaos

;)

Poslednja izmena:
A sto ne probas dual wield? I da smanjis vitaliti na 50k (ubacis crvene dragulje u pantalone) i da jos nabacis STR za sto veci dps.

nekako volim shildove a frenzi ne funkcionise kao u d2 pa mi nje to to, a dps mogu recimo da umesto frenzi rune sidearm stavim maniac i tu dobijam oko 20% i da umesto ignore pain stavim battle rage i eto meni 40k dps-a mozda i vise. i jos na patofnama nemam str uopste.

A i shiled bi mogao neki sa CHC da nabavis, ide taj stat do 10% sa oko 5% kontam da su jeftini, mada nemas nigde CDC tako da tih core 50% bas nije nesto.

ma slab mi je generalno chc i dmg bolje da idem na loh i raw dps xD

To je klasican put svih barbova - gruvas vit i str dok polako nabavljas bolju opremu, sa Act II predjes na Act III... ali onda dodjes do tacke gde jednostavno moras da predjes na crit chance+damage+att. speed ako zelis povecanje dps.
A zeleces vrlo brzo, jer za efikasan farming nema druge opcije, dzabe veliki health ako ti treba pet sati da prodjes run. :)

Sto se tice opreme:
Helm: solidan, ali steta da nemas neki sa socketom i u njemu exp gem. Paragoni dosta znace za dobar loot, 25+ % uopste nije za bacanje veruj mi.
Belt: ima sada jeftinih da imaju i str i vit i all res.
Amulet: moze da prodje ali sada ima jeftinih sa slicnim karakteristikama + crit chance oko 7
Za boots vec znas :)

Edit: probaj umesto tough as nails da ubacis nerves of steel, posto imas dosta vita, mislim da dobijes veci bonus na armor. Takodje, probaj rend sa healing runom, a umesto revenge ubaci battle rage.

Poslednja izmena:
Mislim da mozes uzeti bolji stit za ne mnogo golda, HPa i ovako imas previse pa vijaj samo str all-res i sto da ne taj chc 7-8%.

Po meni nema smisla trenutno ulagati u tank build, budzi CHC i CHD.. Nadji dva oruzija sa LOH i cepaj. Smorices se sa tim buildom jer ce ti trebati 3 sata da ocistis act 3.

Ali mogao bi brze :d

idemo sasvim brzo :)

btw prodali se i shoulders i ring :D

bravo! eto ti si kukao na cenu tih sholdersa i dropovali ti, aj malo ja da kukam kako je immortal king skip :) ili ono prstenje sto stvara skeletone :)

i kukam za lacuni prowlers i... :d

pale jos neke krsh gloves i jos jedan hellrack.... i plan za radiant emerald iz chesta lol

pao ti Lacuni ?!?

kaci ovde sliku, pls :)
jurim ga 2 nedelje

lacuni_prowlers.png

ako mozes, daces mi da probam na minut...
gubim all res i crit chance, a dobijam AS i MS koji su mi sad bas potrebni jer igram cist Archon build :)

da imaju i crit chance, vredele bi 100mil

edit:
a vidim da si ih vec okacio na AH za 55mil :)

Poslednja izmena:
Nemaju ni all-res ni chc, ne bih dao ni milion za njih.

Onaj osecaj kad ti ispadne legendary reciepe, ti se ponadas, a ono za djubarski caaclysm koji ne vredi 600k :(

Yup
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/cataclysm

Inace ovakvi recepti mogu da posluže samo za speed leveling novog heroja, tesko da ce neko ostaviti heroja da dzami na malom levelu.

Tako da činjenica je da osim core atributa koje dobijamo odmah raspoređene na lvl-upu, i level heroja je nebitan. Samo ko ima veci, deblji ... :d bolji legendary na sebi.
Ova banalizacija je krenula od Wow-a, i već me smorila, ja sam jedan od ljudi koji su u stanju da danima vrte brojke kako šta gde raspodeliti od statsa i koji skill levelati.

Da bar imam srece sa zenama i/ili kockom ne bih zalio sto dobijam ovakve gluposti u igri :D

Ode plan za 510k!!

Ppl jel moze neko da linkuje sajt ili link gde moze da se skine program za Monka koji pokazuje DPS, mislim program po kome cu moci lako da prekontrolisem ako ukucam statse koje neki item ima jel bolji od mog sadasnjeg itema.

Jel piostoji uopste nesto tako dobro i lako napravljeno za nas? :)

Hvala unapred!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ixinho-2797/hero/169545

jos 17 mi fali da resistansi budu na maximumu, 930 je trenutno najvise sto barb moze da ima ako se uzme maximum za svaki item. Sa war cry buffom su svi preko 1550, poison i lightning 1650 :) Armor sam uspeo da sacuvam, ali su hp znacajno opali, ne mogu da ih sacuvam sa bedom od golda kojom trgujem , cak sam i dps uspeo da dupliram. Najbitnije mi je bilo da dex ostane na 0 , da bi mi revenge radio svaki cas.

Nazad
Vrh Dno