Njihovi proizvodi su manje-vise cist prosek.
When it comes to customer satisfaction, the iPad narrowly beat out the Kindle Fire as the top tablet on the market, according to a new survey.
For the eighth year in a row, Apple's Macs have satisfied more customers than any other vendor's PCs.
The American Customer Satisfaction Index (ACSI), which analyzes consumer feelings toward consumer electronics and appliances, among many other products, said today that Apple's Macs received a score of 87 on the index's 100-point scale measuring customer satisfaction regarding computers.
For the eighth straight time, the iPhone topped J.D. Power's smartphone customer satisfaction survey, scoring 849 points on a scale of 1000.
Psycho1993 je napisao(la):Mac Book, sa druge strane, je ocajan proizvod. Za iste pare, u slucaju vecine modela, moze da se kupi cak i neki AllienWare laptop, koji jede MacBook za dorucak.
Ja vise ne smem u drustvu ni da izvadim iphone, evo, sve me sramota...
Pocev od smesnog naziva teme, stvari su na ovom forumu postale ne smesne nego apsurdne, kao monti pajton. Moras da shvatis porazavajucu cinjenicu da se ti ovde raspravljas sa ljudima koji ne mogu ni da primirisu apple proizvodu nego samo mogu da gledaju specifikacije i vickaste 9gag slicice.
Znaci ljudi jednostavno ne mogu da priuste Apple proizvode i lepo im je u svom svetu u kome su ubedili sebe i ubedjuju druge da su precenjeni i da ionako ne vrede toliko koliko kostaju. U zemlji bajke, benchmark forumu, lakse se podnese surova stvarnost.
Uf uf kakav elitizam... *** ni da ti je tata Miško.
Mogu proci mnogo jeftinije, a dobiti istu stvar
Razumem da ima onih koji zele MacBook za posao jer je prenosiv i prilicno snazan, kojima treba IPad za posao/studije, ali uglavnom su njihovi kupci tinejdzeri koji zele da budu u "trendu".
Znaci ljudi jednostavno ne mogu da priuste Apple proizvode i lepo im je u svom svetu u kome su ubedili sebe i ubedjuju druge da su precenjeni i da ionako ne vrede toliko koliko kostaju. U zemlji bajke, benchmark forumu, lakse se podnese surova stvarnost.
Ja znam neke ljude koji (a ima ih i u mojoj porodici) mogu da kupe 6-7 iPhone-ova od mesečne plate, ali su izabrali android telefone, jel su oni siromašni ili jednostavno ne žele iPhone. Znači ti kažeš da cela Zapadna Evropa+USA+Kanada+Japan furaju samo iPhone-ove, ako to tvrdiš ja više nemam šta ovde da napišem.E, molim te. To je samo surova istina, daleko od toga da mi je tata Misko, nego radi u obezbedjenju za 14.000 sa 62 godine jer nema ni penziju. Eto.
Drugacije se ne moze objasniti distortion field jer su ljudi ovde relativno inteligentni. I jos jednom ponavljam da mi je zbog toga samo krivo, ne osecam nikakve negativne emocije, jer sam i ja donekle u istom "brodu" ovde, tako da nije elitizam. Ja ne mogu takodje da priustim njihove proizvode bez odricanja ali cu radije da kupim ipad 3 i iphone 4s nego da odem u Tursku 14 dana ol inkluziv. Besmisleno je diskutovati o racunarima koji kostaju 2000e tamo gde 99,9% populacije to ne moze da priusti kao i apple proizvode generalno. Hajde sada da pricamo sta mislimo o kucama na Beverli Hilsu, kako su precenjene i shit teski, najgori kic i fenseraj. Ne mozes pricati o stvarima na taj nacin.
Tamo gde su ljudi bogati i gde imaju para koje ljudi ovde mogu samo da sanjaju, 99% ljudi fura iphone. To sam video svojim ocima, da mi je neko pricao, ne bih verovao. Hoces da kazes da su svi oni *****i sto koriste iphone? Kakav je to nenormalan nacin razmisljanja i uvreda za te ljude o cijem zivotu mozes samo da SANJAS?
E, ajde ti malo koristi to skuplje jedno godinu dana pa onda pricaj da ces dobiti "istu stvar" i ako nisi korisnik necega odakle tebi pravo uopste da kritikujes da je nesto precenjeno.
To sto pise da su obe kamere 8 megapiksela ne znaci da je ista stvar.
Ja znam neke ljude koji (a ima ih i u mojoj porodici) mogu da kupe 6-7 iPhone-ova od mesečne plate, ali su izabrali android telefone, jer su oni siromašni ili jednostavno ne žele iPhone. Znači ti kažeš da cela Zapadna Evropa+USA+Kanada+Japan furaju samo iPhone-ove, ako to tvrdiš ja više nemam šta ovde da napišem.
Jednostavno, kao sto je neko rekao, Apple je proizveo, zadrzacu se sada na ovome, IPhone, koji je postao statusni simbol. Dakle, imas IPhone, odmah si "faca
niko od vas fanboy-a...
Webster, vidim da si i ti fanboy,
Majstore, vozim auto koji košta kao baš mnogo tvojih elitnih simbolčića, a i dalje mi ne pada pamet da kupim iphone i ne bih ga uzeo ni za dinar uz paket!
I drugi zaključak: kad (ako) jednog dana apple reši da prizna Srbiju kao državu i pusti u promet preko naših operatera iphone, 90% sadašnjih vlasnika tog uređaja kod nas će hteti da se ubije zato što svako sa iole pristojnim primanjima će moći da ga priušti sebi uz neki paket. Kompleksi su čudo.
Nego, jel i dalje postoji problem kod slanja fajlova preko bt na druge uređaje?
od tada se vec Sami uvukao i "bogatima" sa svojom iphone kopijom.
Gluposti. Ti kažeš da je kopija, ja kažem da nije. Da je kopija, ja ga ne bih kupio, jer mi se apple uopšte ne sviđa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari