Šta je novo?

HD filmovi - Tehnicka diskusija

Ljudi, čitam oktobarski broj Total Film-a i vidim da piše The Lodger 1944 (out now) od Hičkoka Blu Ray, ali na netu nigde ne mogu da nađem. Ne znam u čemu je fora... Ima li neko kakvu ideju.

Edit:
Da nisam ovo napisao, ne bih ni pronašao. Izlazi 24 septembra.... Sorry :)

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao malo na brzinu Men in Black 3 2012 720p BluRay x264 DTS-HDChina, nije los rip, valjda ce da ide neki kvalitetniji ovih dana.

Don je uspeo da izbaci rip i pre kineza i scene. Posle klasicne hdbits groups svadje. :D

Jel zna neko gde se najcesce stavljaju titlovi u bluray disku?
Pronasao sam Men in Black 3 od 45gb a navodi se da ima srpski titl, pa sam mislio samo njega da skinem.

A neki 1080p rip ? Za sad ima hdchina.

Jel zna neko gde se najcesce stavljaju titlovi u bluray disku?
Pronasao sam Men in Black 3 od 45gb a navodi se da ima srpski titl, pa sam mislio samo njega da skinem.

Stavljaju se u pgs streamove iz kojih treba da se nadalje ripuju u srt/sub formate... evo ovde imas tutorijal.

Inace, da, taj bluray u sebi ima srpske titlove, ali ripovanje nije prosto i zahteva nesto vremena, pa ako te ne mrzi ti slobodno ripuj, jer ionako nema nigde "full" i kako treba prevod. :)

A neki 1080p rip ? Za sad ima hdchina.

Men In Black 3 2012 1080p BluRay DTS x264-NTb

mada ni ovaj kineski nije los i mozda nema potrebe cekati na ovaj...

ja skidam ovaj Men in Black 3 2012 1080p BluRay x264 Rus Ukr Eng HDCL

Vidim da se pojavio Prometheus dvdrip sa ruskim i francuskim audiom.

Mislim da je ovo tema o hd materijalu. :) A i takav taj rip je aspolutno useless...

btw, zar bese vecina ne mrzi ovaj film zbog tudjih rivjuova? :D

Jos malo pa i bluray stize. Mozemo da se strpimo jos malo :)

Sta juriti za The Lord of The Rings Extended trilogiju ? 720p i 1080p

Mislim da je ovo tema o hd materijalu. :) A i takav taj rip je aspolutno useless...

btw, zar bese vecina ne mrzi ovaj film zbog tudjih rivjuova? :D
Dosta je bio jedan review da vidiš da odskače od Alien serijala pri čemu je sama ideja filma bila da ih se poveže. Zbog toga je ******. Ali eto ipak hoću da pogledam, da se i sâm u to uvjerim. :)

Sta juriti za The Lord of The Rings Extended trilogiju ? 720p i 1080p

Procito sam ili prvi put umesto i....

xtended 1080p BluRay DTS-ES x264-dizhuwang za sva 3

The Lord of the Rings The Two Towers 2002 Extended PROPER 720p BluRay DTS-ES x264-EbP ( Ctrl hd ima glich na jednom delu i pogresno je cropovan)
The Lord of the Rings: The Return of the King 2003 Extended 720p BluRay DTS-ES x264-CtrlHD
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring 2001 Extended Edition 720p BluRay DTS-ES x264-CtrlHD

I deo sam ponovo gledao pre neki dan, bas ovaj ctrlhd , odlican encode.

Nasao sam na HDME
The Lord of The Rings Extended Edition Trilogy 1080p Blu-Ray DTSMA dxva x264-FLAWL3SS
The Lord of the Rings Extended Editions Trilogy 1080p BluRay x264 DTS 6.1-WiKi
The.Lord.of.the.Rings.The.Motion.Picture.Trilogy.Extended.Edition.BluRay.720p.x264.DTS-ES.AC3.5Audio-HDChina
The Lord of the Rings Trilogy 720p BluRay DTS x264-ESiR

Valja li od ovoga nesto ?
WiKi i ESiR su mi uvek vazile za pouzdane grupe.

I hdchina zna da prijatno iznenadi dosta cesto. Od ponudjenog ja bih isao na Wiki

KOlko se ja secam ako nije extended onda je onaj stari source sto se prvo pojavio i bio je gori od HDTV primetno...
Mrzi me da proveravam, ali tako mi ostalo u secanju.

Preporuka za Terminatora - sva cetiri dela u 1080p ?
Interesuju me iskljucivo najduze verzije tih filmova. Imam ovde esir kolekciju al je ona u 720p.
Sta kazete drugari ?

Terminator 2: Judgment Day 1991 3in1 hybrid 1080p BluRay DD-EX5.1 x264-EbP
Terminator Salvation 2009 3in1 1080p BluRay DTS x264-HDC

A za prvi i treci deo ?

The Terminator 1984 1080p BluRay DTS x264-CtrlHD
Terminator 3: Rise of the Machines 2003 1080p BluRay DTS x264-DON

Ok. Zahvaljujem. :)

Pojavio se Prometheus 2012 720p WEB-DL.DD5.1.H.264-CtrlHD od 3.4GB.

samo blu ray "kupujemo" :D

Nazad
Vrh Dno