Osusena borova grana. Sto?a sta si ovde tacno fotkao ne kapiram?
Rekoh mozes diskutovati o fotografiji i reci sta mislis. Ali licno mi se obracati sa brale tebi nema pomoci to nikako!au brale tebi nema pomoci hajde odi ovde npr. i pogledaj malo fotke , samo ce ti se kasti http://500px.com/popular mislim ako ne vidis u cemu je problem tvojih fotki definitivno niko ni ne treba da ti ukazuje zasto ne valjaju
@Carnex sliko sam sa 35-ticom. Ovo je na putu BGD - Vrsac i isao sam u goste tako da lezanje i zongliranje ne dolazi u obzir. 😉
Slazem se i prihvatam sugestiju za ubuduce!
Izvini, ali to ne pije vodu. Ležao sam u snegu, sa prostikom u blatu, zavlačio u rupe, VISIO sam sa zida tvrđave... sve u ime kadra kakav sam hteo da imam (nažalost ekstremno retko sam pravio fotografiju vrednu gledanja). Ako želiš neku fotografiju, potrudi se da je napraviš. Ne libi se toga da ljudima izgledaš kao *****. Radiš to sebe radi zar ne?
Ako iz objektivnih razloga ne možeš da uhvatiš pravi kadar, nemoj nikakav da praviš jer ćeš se samo nervirati.
A što se ispravke horizonta tiće, vežbaš obradu. Obrada može da preporodi fotografiju.
OK a sad pogledajte visoko ocenjenu fotku na fotoforumu!
Pa da polako zavrsavamo diskusiju. Radi se sutra! :wave:
![]()
Izvinjavam se na kvalitetu fotki, bilo u prolazu, svetlo bilo ocajno itd. Kadar mi se svidja samo na prvoj, ostale sam se nekako namestao da izbacim brdo drugih kola i gluposti iz kadra. Ali rek'o da ih zakacim jer je auto jako zanimljiv (bar meni).
![]()
Kompresija je poprilično uništila...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari