Šta je novo?

Windows 8

Koji virtual machine program da instaliram da bih probao windows 8?

Da li rade drajveri za moj laserski štampač HP P2055d na Windows-u 8 ? Zna li neko možda ?

Windows 8 may get Aero Glass back via modder

image_572.jpg

Kod mene radi infrared tastatura i mis kao i kamerica sa poslednjim drajverima za windows 7.
U pitanju je Genius.

Primetio sam da su Windows 8 Pro x86 i x64 dostupni na DreamSparku. Ko ima nalog nek navali.

Ne... uglavnom ono sto pravi problem su input device drajveri... (touch pad, isl.), razni stampaci ne rade, isl.

Ja sam uspio progurati xerox phaser 3116, i canon lide 20 sa drajverima od win 7, i sve uredno radi, ali tastatura g-15, i mx revolution pobudale sa vremena na vrijeme.

^ Jel 32bit ili 64bit? Pitam zbog skenera. Imam Lide 30 i na 64bitnom Win7 mi ne radi jer nema drivera.

Ja sam uspio progurati xerox phaser 3116, i canon lide 20 sa drajverima od win 7, i sve uredno radi, ali tastatura g-15, i mx revolution pobudale sa vremena na vrijeme.

pa ne nema pravila, verovatno velika vecina radi... a poneki prave problem... bar na RP i CP verzijama...

Ja imam Lide 100 i sam ga prepoznao i instalirao na win 8 64bit. U Photoshop samo idem na Fie-Import-WIA Support...

Lide 100 ima x64 drivere. Muka je za stari Lide 30 koji, iako radi odlicno, nema drivere za x64 ni za Vistu. Nista, moracu da zadrzim raspali Vuescan kada budem prelazio na Win8... :/

Da li neko zna kako stoji sa podrskom za igrice, konkretno League of Legends da li radi? I da li je neko pokusao i kako li se ponasa u dualboot konfiguraciji sa Mac OS X?

Da li neko zna kako stoji sa podrskom za igrice, konkretno League of Legends da li radi? I da li je neko pokusao i kako li se ponasa u dualboot konfiguraciji sa Mac OS X?

Probao sam jedino WOT, samo to i igram :), i radi. Dual boot nema veze sa samim OS tako da nema uticaja na sam rad bilo kog sistema.

Za manje zahtevne korisnike ovo će biti savršen sistem. Instaliraš i sve radi odmah na desktopu (mail, vesti, facebook, ..., IE, ...). Možda je sve stvar navike ali meni je nedostajao Start meni. Ovako moram da "nabadam" kursorom po 10-ak sekundi da mi se sa desne strane desktopa pojavi "ribon" sa opcijama a isto se svodi i na donji levi ugao gde često kliknem na IE jer se ne pojavi Metro prozorče. :)

Bas me zanima da li ce biti moguce da se nadogradi DreamSpark Win 7 Pro na Win 8 Pro za ovih 40 baksa? :D

Hvala Versus. Jos samo jedno pitanje, da li je i kako moguce iskljuciti Metro automatski pri svakom butu, znaci da butuje direktno u klasican explorer?

Koristom "Classic Shel" ali ne koristim njegov start meni vec "Windows 8 Start Button".
Vidim da se na torentima pojavio neki aktivator za osmicu.

Vrh Dno