Pa, prva je ok, zanmljivi su mi matorci ali ništa mi ne dolazi u glavu od njih. Treća i četvrta su mi baš ono pravo, momenti na osnovu kojih sklopiš priču što baš volim.
Ostale su mi bleh, ali kada pogledam veliku većinu svojih ne mogu da se žalim

Fina fotka Marko. A zubi kao :d
Jel to radio silver efeks pro?
Koja je to opcija u PS-u da si je tako dobro obrisao?evo izdvojih par minuta![]()
I meni je to zapalo za oko.sad oci bode onaj beli kabl, a realno i bandera je visak 🙂
Svako ima svoj ukus. Ja baš volim fotografije koje bi se opisale rečima "običan život" i lepše su mi od ne znam kakvog umetničkog sklopa. Klinci u parku, devojka koja nervozno čeka dečka na trgu... to su mi najdraže fotografije koje sam ikada napravio
Od pre 10mina sam ponosan vlasnik D800 😀 malo da se ponovim pred ovogodisnji foam fest, trebace za video...prvi utisci su, pa ova kamera ne oprasta 😀
ATI', moram da kazem da mi smeta onaj sprzen deo horizonta levo 😀 Inace, dobro je, nigde pozara na vidiku samo gde je ovo, sa Zlatara, Golije ili Zlatibora? 🙂
za sada, 35-70 2.8 (matori push pull), 50 1.2, 50 1.4G // cekam da naplatim posle foam festa pa da se ponovim sa 24-70 i 70-200
To kao kad bi rekao treba ti ukus da bi odabrao auto ili komp 🙂 Jedno je da imas 5 vrh fotografija i sad da se nekom svidja ova ili ona, ove fotografije gore su kao sto rece starinovi najobicniji snapshotovi koje bi napravio svako ko je uhvatio aparat prvi put u zivotu, a najgore sto astrolog fotka vec 5 godina i nikako da se pomeri od nule 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari