Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@srdjan Treca epik. Zadnja duhovita 😀

Hvala 😀

Jucerasnja setnja gradom.

24erzbo.jpg

2lxb7nk.jpg

23sg27d.jpg

33xy2y0.jpg

11lmmja.jpg

118ey6b.jpg

Mala u starkama je prekul 😀

^hahah 🙂

Svako ima svoj ukus. Ja baš volim fotografije koje bi se opisale rečima "običan život" i lepše su mi od ne znam kakvog umetničkog sklopa. Klinci u parku, devojka koja nervozno čeka dečka na trgu... to su mi najdraže fotografije koje sam ikada napravio

Ja obozavam '''spontane'' i reporterske fotografije ali osim par iz ove serije ostale su fazon, kupio sam aparat, daj da probam malo na ulici, ili brzinske fotke sa ekskurzije, o tome starina novak prica 🙂 (astra, nema da se ljutis, imam pravo na misljenje 🙂 )

Pa, prva je ok, zanmljivi su mi matorci ali ništa mi ne dolazi u glavu od njih. Treća i četvrta su mi baš ono pravo, momenti na osnovu kojih sklopiš priču što baš volim.

Ostale su mi bleh, ali kada pogledam veliku većinu svojih ne mogu da se žalim

Sta znam, cetvrta fotka bi bila super da majka pokusava da zadrzi dete koje krece da prelece ulicu na crveno, to bi bio dobar trenutak 🙂

Poslednja izmena:
Pa, prva je ok, zanmljivi su mi matorci ali ništa mi ne dolazi u glavu od njih. Treća i četvrta su mi baš ono pravo, momenti na osnovu kojih sklopiš priču što baš volim.

Ostale su mi bleh, ali kada pogledam veliku većinu svojih ne mogu da se žalim :d

Poenta je u zivotu obicnih ljudi. Bez modela, sminkanja, raznih vestackih osvetljenja...
Ovako zivi obican svet sa svojim malim zivotima. Nisu samo beskucnici i prosjaci mete fotoobjektiva ili lutke sa naslovne strane. 🙂
Dakle prva su matorci koji dudlaju svoje pivce i citaju novine a zadnja je autombobil koji obicni svet ne moze priustiti a takvi se na tim mestima ne nalaze! OK

Poslednja izmena od urednika:
Evo, onda, kada volite jedan, obican, up close and personal, candid trenutak... 🙂

... by Marko Paovica, on Flickr

Fina fotka Marko. A zubi kao :d
Jel to radio silver efeks pro?

I ovo je zivot! 😀

n32liv.jpg

Jel bi hteo/mogao neko da mi pomogne oko obrade ove slike? Pokusavam da obrisem nekako ovu horizontalnu sipku, ali nikako mi ne ide? Hvala.

Clone stamp i spot healing brush tool.

Što više vremena za odrađivanje posla, uz dobru pedantnost i strpljenje... to je bolji rezultat.

sad oci bode onaj beli kabl, a realno i bandera je visak 🙂

Svako ima svoj ukus. Ja baš volim fotografije koje bi se opisale rečima "običan život" i lepše su mi od ne znam kakvog umetničkog sklopa. Klinci u parku, devojka koja nervozno čeka dečka na trgu... to su mi najdraže fotografije koje sam ikada napravio

To kao kad bi rekao treba ti ukus da bi odabrao auto ili komp 🙂 Jedno je da imas 5 vrh fotografija i sad da se nekom svidja ova ili ona, ove fotografije gore su kao sto rece starinovi najobicniji snapshotovi koje bi napravio svako ko je uhvatio aparat prvi put u zivotu, a najgore sto astrolog fotka vec 5 godina i nikako da se pomeri od nule 🙂

@Bad Habiit, toj fotki ne treba obrada, vec brisanje 🙂

Od pre 10mina sam ponosan vlasnik D800 😀 malo da se ponovim pred ovogodisnji foam fest, trebace za video...prvi utisci su, pa ova kamera ne oprasta 😀

Poslednja izmena:
Od pre 10mina sam ponosan vlasnik D800 😀 malo da se ponovim pred ovogodisnji foam fest, trebace za video...prvi utisci su, pa ova kamera ne oprasta 😀

Auu.. siroko 🙂 Objektivi?

ATI', moram da kazem da mi smeta onaj sprzen deo horizonta levo 😀 Inace, dobro je, nigde pozara na vidiku samo gde je ovo, sa Zlatara, Golije ili Zlatibora? 🙂

ATI', moram da kazem da mi smeta onaj sprzen deo horizonta levo 😀 Inace, dobro je, nigde pozara na vidiku samo gde je ovo, sa Zlatara, Golije ili Zlatibora? 🙂

Bitovik, i nema požara. 🙂 Na velikim nadmorskim visinama uvek dobijam nekako tamno plavu boju neba iako ne izgleda tako u stvarnosti.

bitovik2035.jpg

@ hsv - za sada, 35-70 2.8 (matori push pull), 50 1.2, 50 1.4G // cekam da naplatim posle foam festa pa da se ponovim sa 24-70 i 70-200 🙂

Pa dobro, to je pored Golije valjda 😀 Ja sam izvalio da je leti nebo na planinama cesto ''uzasno'' tj ima neku belicastu sprzenu boju, kao izmaglica neka i vidljivost je uzasna, zato je u aprilu, maju savrseno 🙂

za sada, 35-70 2.8 (matori push pull), 50 1.2, 50 1.4G // cekam da naplatim posle foam festa pa da se ponovim sa 24-70 i 70-200

Al ces ti da se opremis, bole te brige 🙂

Kod mene obrnuto, zbog malog broja zainteresovanih me mozda ceka budzet na masteru al moram da zaradim pare za aparat i opremu :d

To kao kad bi rekao treba ti ukus da bi odabrao auto ili komp 🙂 Jedno je da imas 5 vrh fotografija i sad da se nekom svidja ova ili ona, ove fotografije gore su kao sto rece starinovi najobicniji snapshotovi koje bi napravio svako ko je uhvatio aparat prvi put u zivotu, a najgore sto astrolog fotka vec 5 godina i nikako da se pomeri od nule 🙂

Dakle, našao sam brata po fotografiji 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno