Od kad sam apdejtovao Bios(sinoc) imam samo 2 brzine kulera,MAX koja je uglavnom kada je jako opterecen,i druga koja je ista bez obzira da li radio nesto na racunaru ili ne.Problem je sto je na tim obrtajima jako bucan..Ovaj bios koji sam apdejtovao je trebao da resi problem buke ventilatora(po kojoj je ovaj pc poznat)ali sada se on iskljucuje jedino kada spusti temp procesora na 45 stepeni(meni procesor nikada nije silazio do 45,uglavnom je stajalo oko 60 u iddle modu)pa se ponovo pali ali na dosta visokim obrtajima...Ukratko ne podesava obrtaje kulera niti se iskljucuje na oko 60 kada je u iddle modu..a tako je bilo sa starim biosom..Cak i kada je na bateriji ista je situacija,spusta temp na 45(BUCNO) pa se ugasi na kratko pa posle o5 isto...Pokusao sam: 1.U biosu da iskljucim opciju fan always on,2.U power setings menjao cpu cooling policu na activ ili pasiv,ne vredi 3.Skinuo Speedfan ali ne vidi kuler .4 Obarao sistem,Nemam vise ideju sta da pokusam pa mi je jedino resenje(msm) vracanje nekako starog biosa