Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Evo dokaza koliko je krs ovaj modem TD854W sta se dobija od totala !!!

td854w.jpg

WS

SpeedTouch™TG585 (V7)
585.jpg

WS
SpeedTouch™ST546 (V7)
546.jpg

Znaci neverovatno koliko bolje margine imaju SpeedTouch modemi , zato ko ima probleme sa pucanjem konekcije neka nabavi neki od navedena 2 modema i dobice 4db i za UP i za Down marginu :)))

Pa kod mene isto, na njihovom kršu SNR 7-9dB, a na TP-Link TD8841 je 12-14dB.

P.S. A gde ima da se pazari taj Thompson SpeedTouch, nov kod nas?

Poslednja izmena:
Nema nov, imas na oglasima polovnih za par stotina dinara :)

Poslednja izmena:
I mene zanima koji je ruter najjači sa dizanjem SNR margina?

Nesto sto je dostupno nama i moze da se kupi novo. Jel moguce da je taj Broadcom chip ubedljivo najbolji i koji jos modeli, a da nisu Thompson ga poseduju?

Imao sam problem sa čestim pucanjem konekcije na par sekundi što je počelo da smara, nervira. Problem sam rešio kupovinom TP-Link TD-W8960N (CISKO mi je bio skup). Za sada nemam nikakvih problema iako net delim na tri računara, od kojih dva takoreći jedu protok online filmovima, igrama, downloadima... Zaprepastio sam se kada sam virnuo u jedan od tih dečijih, na youtube gleda spot, na jdownloader se skida par filmo desetak pesama.... Kod ovog rutera je dobra stvar je što ima funkciju ograničenog protoka interneta za svaki računar mada za sada nemam potrebe za tim. Meni je promena aparata PUNO pomogla.

Juce sam vratio opremu Telekomu (iako sam uzeo MIK jos prosle nedelje) rekose mi da tako mora, e sad koliko prodje vremena dok Total preuzme port?
Nemam net vec 24 sata, osecam se kao da se nisam okupao :D

Juce sam vratio opremu Telekomu (iako sam uzeo MIK jos prosle nedelje) rekose mi da tako mora, e sad koliko prodje vremena dok Total preuzme port?
Danas pozovi totalov korisnički servis da proveriš tvoj zahtev, naravno da ćeš onoj teti reći da si telekomovu opremu predao prošle nedelje kada si predao MIK. Nije pošteno ali vredi.

Jel može i informacija gde ima da se kupi neki od navedenih rutera? Tražio sam na itsvetu samo mi je pronašao NETGEAR ali vfiše ga nema u prodaji :s Može i na Pm ako je zabranjeno reklamiranje.

Hvala :)

Danas pozovi totalov korisnički servis da proveriš tvoj zahtev, naravno da ćeš onoj teti reći da si telekomovu opremu predao prošle nedelje kada si predao MIK. Nije pošteno ali vredi.

Zvao sam ja odmah juce da javim da obnove zahtev lelekomu...

@Hektor - jel se ti to zezas? Kakvih bre 28 dana, pa da ih pobijem tamo sve od reda...

Mene su juče zvali, danas treba da mi stigne ruter. Uzeo sam MIK u sredu.

Ja i dalje cekam... :mad:
Zovem SBB svaki dan,danas su mi konacno objasnili zasto MIK ne vazi.
"Trebali ste prvo raskinuti ugovor ,pa tek onda vratiti opremu,a ne obrnuto" :mad::mad:
Totalni AMATERIZAM!
Uradio sam sve po njihovom kako su mi rekli i opet sam ja kriv. Oni ljudi ne mogu da se usaglase sami sa sobom sta hoce,svako prica svoju pricu,uglavnom netacnu.
Sad se ceka aktivacija NOVOG PORTA koji SBB zakupljuje kod telekoma,znaci ceka se da telekom otvori port i onda ce mi oni poslati opremu,to se ceka od petka,sto znaci da svo cekanje DO petka pada u vodu.Sada ispada kao da nikada nisam ni imao ADSL,vec da prvi put podnosim zahtev za njega,i to kod SBB-a.
Samo neka oni meni posalju internet,pa ce onda biti prijavljeni RATEL-u. :mad:

Da li može neka dobra duša da prokomentariše ove parametre :) Vuk ili neko drugi :)

untitled-1.jpg

Trenutno imam Telekom 4mbit + IPTV i ugovor mi ističe u oktobru pa se razmišljam za ovu opciju ako bi linija mogla da podnese toliko brz internet :)

Hvala unapred!

Da li može neka dobra duša da prokomentariše ove parametre :) Vuk ili neko drugi :)

untitled-1.jpg

Trenutno imam Telekom 4mbit + IPTV i ugovor mi ističe u oktobru pa se razmišljam za ovu opciju ako bi linija mogla da podnese toliko brz internet :)

Hvala unapred!

Normalno da moze punih 16mb bez ikakvog problema.

Ja i dalje cekam... :mad:
Zovem SBB svaki dan,danas su mi konacno objasnili zasto MIK ne vazi.
"Trebali ste prvo raskinuti ugovor ,pa tek onda vratiti opremu,a ne obrnuto" :mad::mad:
Totalni AMATERIZAM!
Uradio sam sve po njihovom kako su mi rekli i opet sam ja kriv. Oni ljudi ne mogu da se usaglase sami sa sobom sta hoce,svako prica svoju pricu,uglavnom netacnu.
Sad se ceka aktivacija NOVOG PORTA koji SBB zakupljuje kod telekoma,znaci ceka se da telekom otvori port i onda ce mi oni poslati opremu,to se ceka od petka,sto znaci da svo cekanje DO petka pada u vodu.Sada ispada kao da nikada nisam ni imao ADSL,vec da prvi put podnosim zahtev za njega,i to kod SBB-a.
Samo neka oni meni posalju internet,pa ce onda biti prijavljeni RATEL-u. :mad:

I ja podnosim tuzbu ratelu sledece nedelje protiv telekoma i njih.

Tuzices se sa Telekomom? May the Force be with you. Jedan njihov angazovani advokat dobice honorar koliko ti ne zaradis za 25 godina. A jos kad uzmemo u obzir "nezavisno sudstvo", daj boze da ne platis kaznu od jedno milion dinara zbog nanosenja dusevnog bola i ugledu firme. :D

Danas sam otisao u poslovnicu SBB-a u mom gradu gde mi je receno da oni nemaju nadleznost sto se tice TOtal TV-a i da oni rade samo kablovsku i internet kablovski.
Ljubazan covek mi je lepo to objasnio i rekao da pozovem 011 333 27 27 i da trazim super vizora . TO sam i uradio,operaterka je kreirala zahtev za supervizora,i sad ce supervizor da preslusa sve razgovore moje sa njima i da me pozove,valjda sutra.
E bas fino.Sad ce lepo videti ko je tu pogresio,naravno oni,jer sma ja slusao SAMO NJIH,i dosao do toga da MIK ne vazi .
To je klasicna prevara.
Imaju fore jos sutra pre otkazivanja zahteva. Na kraju krajeva,ne bi me cudilo da odem u telekom sa MIK-om i da mi kazu da je MIK vazeci i da mi daju internet ko sto cini mi se mylo85 rece za 3 sata...
Taj covek iz SBB-a mi je rekao i da je njihov tu radnik isto to uzeo i da je isto telekom kocio,jer nije kao hteo da da MIK ili sta vec,ali je posle 100 zvanja uspeo da dobije internet,ali to opet sve sa MIK-om. Ovo sto ja trenutno cekam je totalno novi zahtev za ADSL,kao da nikadan isam ni imao ADSL,ali to opet nije ono sto sam ja trazio,tako da ce svakako biti prijavljeni Ratel-u. Cekam sutra tog supervizora da zove,ako nista ne bude,raskidam i idem u telekom,kod njih cu bar znati sta cekam,znacu da nema posrednika i da ce telekom dati sve od sebe da sto pre dobijem Internet.

Tuzices se sa Telekomom? May the Force be with you. Jedan njihov angazovani advokat dobice honorar koliko ti ne zaradis za 25 godina. A jos kad uzmemo u obzir "nezavisno sudstvo", daj boze da ne platis kaznu od jedno milion dinara zbog nanosenja dusevnog bola i ugledu firme. :D

Ne mogu da platim kaznu jer imam dokaze da je telekom iskoristio svoj monopolski polozaj.

Danas sam otisao u poslovnicu SBB-a u mom gradu gde mi je receno da oni nemaju nadleznost sto se tice TOtal TV-a i da oni rade samo kablovsku i internet kablovski.
Ljubazan covek mi je lepo to objasnio i rekao da pozovem 011 333 27 27 i da trazim super vizora . TO sam i uradio,operaterka je kreirala zahtev za supervizora,i sad ce supervizor da preslusa sve razgovore moje sa njima i da me pozove,valjda sutra.
E bas fino.Sad ce lepo videti ko je tu pogresio,naravno oni,jer sma ja slusao SAMO NJIH,i dosao do toga da MIK ne vazi .
To je klasicna prevara.
Imaju fore jos sutra pre otkazivanja zahteva. Na kraju krajeva,ne bi me cudilo da odem u telekom sa MIK-om i da mi kazu da je MIK vazeci i da mi daju internet ko sto cini mi se mylo85 rece za 3 sata...
Taj covek iz SBB-a mi je rekao i da je njihov tu radnik isto to uzeo i da je isto telekom kocio,jer nije kao hteo da da MIK ili sta vec,ali je posle 100 zvanja uspeo da dobije internet,ali to opet sve sa MIK-om. Ovo sto ja trenutno cekam je totalno novi zahtev za ADSL,kao da nikadan isam ni imao ADSL,ali to opet nije ono sto sam ja trazio,tako da ce svakako biti prijavljeni Ratel-u. Cekam sutra tog supervizora da zove,ako nista ne bude,raskidam i idem u telekom,kod njih cu bar znati sta cekam,znacu da nema posrednika i da ce telekom dati sve od sebe da sto pre dobijem Internet.

ja kad sam im zapretio u poslovnici da ću otkazati total tv, koji redovno plaćam već godinama pozvali su me sledeći dan da uzmu podatke za slanje rutera.

ja kad sam im zapretio u poslovnici da ću otkazati total tv, koji redovno plaćam već godinama pozvali su me sledeći dan da uzmu podatke za slanje rutera.

OMG znači, nisam jedini koji je "ucenom" pogurao osobe X da počnu raditi svoj posao. Neverovatno, u normalnim zemljama te vuku za rukav da bi postao njihov korisnik, odnosno kupac, dok ovde ni motkom umočenom u vnago ne možeš postići sličan efekat.

Efikasne su jedino "ucene", "pretnje" ... :banana:

Ja sam juce zvao i ljubazno popricao sa operaterkom, cak smo se na kraj razgovora malo i nasalili. Posle jedno sat vremena zvali me da im dam podatke. Danas cekam da mi stigne ruter.
Nego, preko koje sluzbe salju?

Ljudi jel radi D3GO , meni nesto nece da ucita , probao na 2 kompa !!

Nazad
Vrh Dno