Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kako videti history u Whatsup aplikaciji?

Ako misliš na WhatsApp, najlakše ti je da pošalješ sebi na email chat history (kad si u konverzaciji, ideš na Info dugme pa dole imaš opciju Email Chat History).

Hvala Falcon:)

CloudConnect - ne znam da li je neko vec postovao ali omogucava pristup fajlovima na NAS-u (SMB, AFP, FTP...) i ima jos gomilu opcija koje nisam ni pregledao :)

trebao mi je samo AFP klijent.

@mirza imas anyring sa cydia, mislim da omogucava i sms. Imas i ringtone maker sa appstore, iz ipod liste pravis ringtone.

Ima, ako na istu stvar mislimo, xe currency se zove aplikacija, na appstore-u i free je. :)

poz,

imam 3gs i instaliranu najnoviju operu,
preko safarija otvaram lokalne sajtove sasvim normalno, pod lokalne mislim na hostovane na mom kompu pa sa ajfona preko wifija dodjem do 192.168.x.x i sve radi normalno,
ali u operi...nema sanse da otvorim lokalni ip...net otvara normalno
ima li neko slican problem?
ostali browseri rade normalno, ali mi ne odgovaraju za test jer kao i safari ne podrzavaju upload...

Opera ima server koji "skuva" web stranu i onda je posalje na telefon. Ako su sajtovi na tvom racunaru, Opera server ne moze da ih preuzme i "skuva".

to sam primjetio kad sam snifovao saobracaj na ruteru,
a kako to da izbjegnem?

Nikako. Opera Server nema pojma gde je 192.168.x.x.
Jedino da znas svoji spoljnu IP adresu i da je na routeru otvoren HTTP port i preusmeren na lokalni komp. U tom slucaju lokalnim sajtovima pristupas ne preko 192.168.x.x, vec unesi svoju spoljnu adresu.

[youtube]TRHTQM_jjAk?hd=1[/youtube]

Garmin za iPhone

img0170.png

mzl.djpwjxoe.320x480-75.jpg

mzl.pjrtdfva.320x480-75.jpg

mzl.ojpzajur.320x480-75.jpg

mzl.vzqetdws.320x480-75.jpg

Ako pratis temu reci mi kako se pokazao ovaj Garmin za Srbiju i da li ga koristis ?

Dobar je Garmin, narocito sada kada iGO nije izbacio update vec duze vreme. Na primer (koliko sam procitao komentare po netu), iGO nema most na Adi dok ga Garmin SCGRoute ima.
Meni se vise svidja iGO i njega koristim ali dobar je Garmin i ova dva su najbolja za nasu zemlju.
Kada sam koristio zadnji put Garmin, znam da si morao da instaliras i neki firewall sa cydia jer hoce da "zove kuci" i prestane da radi ako koristis narodnu verziju.

Aha, vidim tamo da si pisao da si napravio custom Garmin, brisanjem nepotrebnih mapa i dodavanjem nase, pa me zanima ako imas tako nesto da bi bi mogao da uploadujes ?

Stvarno je odlicna. Dosta bolje i brze radi od prethodnih verzija. Vala svaka im cast sto su je unapredili, bio je red. :)

A jel zna neko kako moze da se obrise status i post koji se ostavi u ovoj novoj verziji? :)

Zadrzis prstom pa swipe na levo ;)

Polako tek je verzija 1, sigurno ce uskoro izaci update koji ce to ispraviti. Bitno je da je aplikacija legalna i na tvom acc, kao da je kupljena... ;)

Vrh Dno