Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Neizbaci mi nista... Odnosno izbaci mi "list of devices attached" a ispod nista... Ako kucam npr "adb reboot" dobijem poruku da nije naslo nijedan uredjaj. A imam i ZTE skate i na njemu Adb radi normalno...

Nepomaze to posto posle restarta PC kad prvi put startujem cmd pa kucam adb devices izbaci mi poruku:
-server not running
-starting adb server

( tako otpilike, nisam kod kompa da tacno proverim sta pise ) ali to je isto ko ovo tvoje sta si napisao.

A na xda dobijam neke glupe odgovore da mi netreba adb da instaliram root i cwm. Koliko znam phone mora biti prepoznat kad kucam adb devices da bi uopste mogao nesto da radim.

Poslednja izmena:
Da, mora. Tamo na XDA ces gomilu gluposti procitati. Samo probaj ono sto sam ti napisao a evo jos jednom cu
cmd
putanja do android-sdk
adb kill server
adb devices
i
adb usb
pa mi javi sta si dobio ili log

Imam osecaj da on nesto "neradi" kako treba...

Kad god mi nesto na mobu nije htelo, potkrala mi se neka greshchica

Da, mora. Tamo na XDA ces gomilu gluposti procitati. Samo probaj ono sto sam ti napisao a evo jos jednom cu
cmd
putanja do android-sdk
adb kill server
adb devices
i
adb usb

Pokusacu kad dodjem kuci za 2.5h.

Android-sdk mi se pre nalazio na c:\android-sdk a sad posle reinstalacije ( posto sam i njega reinstalirao ) je negde u program files pa moguce da to pravi problem... Mislim da je sad na
C:\Program Files x86\Android\android-sdk

cmd
putanja do android-sdk
adb kill server
adb devices
i
adb usb

Hvala Sale care !! :) Radi, trebalo je samo da promenim putanju do android-sdk foldera...

...ali me buni to sto na phonu se nepojavljuje ikonica za debugging u status baru ?? EDIT: komande rade bez problema, sad sam probao adb reboot i radi :)

Kod:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\Pablo>cd C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk

C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk>adb kill-server

C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk>adb devices
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
List of devices attached
304D19E6105C9E2F        device

C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk>

Poslednja izmena:
Ok samo sad da odlucim koji ROM i kernel da stavim. Ocu potpunu funkcionalnost i stabilnost, s pen mi nije vazan. Vazno mi je da radi usb otg i mhl. Normalne funcije poput gps-a i bt-a se podrazumevaju.

Sad ja dolazim sa KJ1 odnosno GB 2.3.5 tako da nemoram da brinem o brick bugu?

Nesto sam na brzinu preleteo na xda i koliko sam skontao samo ako dolazim sa stock ICS-a najpre moram da flashujem abbys kernel nek mogu da odradim 3x wipe pa tek onda flasujem novi rom i kernel po zelji. Ovo na mene neutice posto sam na GB-u? Right?

Sad vidim da izbor spada na tri roma
-Paranoid & Thor kernel
-Fusion ROM & koji kernel ???
-Criskelo & Speedmod kernel

Koji od ova tri ima funkcionalnost koju trazim i koji je najbrzi ??

ovo za kernele sto si rekao je tacno.

mislim da na cm9 i cm10 romovima ne radi mhl. paranoid je prilicno brz ali je cm9 pa ti ne odgovara. mislim da ces morati ici na neki TW rom...

da li je neko uspeo da potera na nasem cudu pravi iGo primo? posto ovo sto ja imam je my way... jeste da je full screen ali ima nekih bugova sa temom, neke gluposti oko transparencije itd, pa bih ga promenio ako mogu... nasao sam na par mesta igo primo 2.0 ali svaki put kad renameujem sys, instaliram igo dobijam onu blesavu poruku da nema teme za moju rezoluciju i igo nece da radi... ako neko ima neki info moze i na PM :)

-Backupovao stari rom
-flashovao abyysnote kernel
-reboot recovery
-3 x wipe
-Install Fusion ROM 3.0

Radi odlicno a i ima puno bolji odziv nego na GB-u.

Jel nekome radi srpski na voice searchu? Kod mene ga nema medju jezicima u podesavanjima...

pu majku mu :( kod mene je onda neka starija verzija a kad odem na market kao da imam najnoviju... moze neko kome radi da izvuce fajl /system/app/VoiceSearch.apk ?

Batalio sam fusion rom. Nije dobar i imao je neke bugove npr. ako sam kucao poruku ili ostavio pauziran yt kad bi se ekran ugasio ladno se phone restartovao ali ne od pocetka i ne od samsung loga nego od tamo gde treba da se pojavi lockscreen.

Sad sam na Criskelo's v11.2 & Speednote kernel ( zadnji mislim da je v13 ) i telefon radi super. Za sad nisam naisao ni na jedan bug.

I koliko sam citao na xda ako si vec na ICS i zelis da predjesh na drugi ICS based rom nema potrebe da flasujes abyss kernel posto je on za GB. Ima i bezbednih kernela za ICS sa kojima se moze odraditi full wipe a to su SpeedNote i NoteCore. Ja sam odradio full wipe sa Speednote i nisam imao problema.

Sad sam na Criskelo's v11.2 & Speednote kernel ( zadnji mislim da je v13 ) i telefon radi super. Za sad nisam naisao ni na jedan bug.

Ja se ne secam da sam video da postoji speednote kernel, a ni Google nesto ne nalazi taj kernel. Koliko sam upoznat ima speedmod. Nije stvar u ispravljanju, nego neko ko prati temu i ko hoce da stavi taj kernel na note, dzabe ce da se maltretira i trazi nesto sto ne postoji. Mozda ja gresim, ali meni gugl ne izbaci nista

Ja se ne secam da sam video da postoji speednote kernel, a ni Google nesto ne nalazi taj kernel. Koliko sam upoznat ima speedmod. Nije stvar u ispravljanju, nego neko ko prati temu i ko hoce da stavi taj kernel na note, dzabe ce da se maltretira i trazi nesto sto ne postoji. Mozda ja gresim, ali meni gugl ne izbaci nista

Ma pisao sam na poslu u zurbi sa TT-a pa sam pogresio. U pitanju je SpeedMod N7000 ICS [K3-13 CWM CIFS ROOT / NO-ROOT

Hvala na ispravci.

Ajd da pitam...ne kosta nista...jel neko probavao da nadje,ako uopste i postoji,neki oblik srpskog ili slicnog mu jezika u vidu TTS-a,koji bi mogao da se koristi kao jezik na kojem se citaju,recimo knjige na nasem jeziku,preko recimo ezPdf ili sl.readera?znaci,hocu da mi cita knjigu na srpskom jeziku,a ne da ja moram da se patim s tim-moguce ili ne???

Da se 'patis' sa citanjem? Interesantno..

Nije mi poznato da ima to, a i da ima, zvucao bi kao microsoft sam.

Vrh Dno