Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Drustvo, gde je lokacija na koju GNex radi Nandroid backup?
Stari I9000 je radio na mnt/clockworkmod/backup pa ime tj. datum foldera kada je radjen Nandroid.
I ovde ima to isto ali je backup samo 20-tak MB a na I9000 mi je znao biti i 300MB (zavisno od broja aplikacija).

Sd kartica i procesor nisu realni (jedino možda s4 snapdragon).
U svakom slučaju ne sviđa mi se, a i specifikacije ne odgovaraju imenu superior :)

@Gizmoid

Nov CWM radi drugačije, svi fajlovi su ti u blobs folderu.

Hvala drugar. Vidim da si promenio modem sa XXLF1 na XXLA2 , kazes da radi bolje.
Sta ti nije radilo (ili jeste ali lose) kod XXLF1 ?

@dr.sonic
Doktore radi li tebi na Minco ROM-u dodavanje i kropovanje slika u kontaktima?

Pih,... pa samo sam i zbog njega menjao stock...
Lepi moj backup.

Pa vidis i sam, odradis osnovni mod, a lepo sam pitao moze li T9 na v4, vomit odgovori da moze (on je i pravio T9 mod ako sam razumeo dobro) i dobijem sta?!
Obogaljen Contacts! Grrrrr... I posle kazu plati pivo, ma platim im &&%%##.
A kako si ti, sta ima kod tebe? :d

Poslednja izmena:
Da, Vomer pravi modove. Jedini mod koji koristim je za manji nav bar.
Kod mene je sve ok, uživam :D

Upravo reflashujem Minco v4 da se uverim da T9 pravi problem... stay in touch. ,)

EDIT: T9 pravi (je pravio) problem.

Poslednja izmena:
Nemam s cim da ga uporedim, jedino sa stock-om na kojem sa bio 3 dana i na kojem je bilo 50 aplikacija
i sve mi je letelo. Meni se cinilo isto, nikakva razlika na oci. Sada sam fleshnuo Android Revolution HD 6.0.1 |
za koji kazu da je popravljena stock verzija pa cu da vidim...

Ma i ako naprave hype, napravice dobar telefon 99%. Mislim da ce i sledeci "Nexus" biti Samsungov.

Ona vest za novi nexus, ne verujem da je tačna. Ponajviše zbog sd kartice, a i ne verujem da bi Google dozvolio skoro isti telefon ponovo. Osim ako nije krait. A opet, Samsung koristi qualcomm samo kada mora zbog lte. A već postoji gnexus sa lte. Verovatno će to biti neki touch wiz telefon.

Pazite ovaj riffing, posto Google voli demokratiju i podjednako koristi proizvođače čipova, sledeći nexus pravi Huawei, koristeći ove nove njihove procesore. :what:
Google je izvrteo qualcomm (nexus one), Samsung (nexus s), texas instruments (gnexus) i Nvidia (nexus 7). :D
Food for thought.

Poslednja izmena:
Hvala drugar. Vidim da si promenio modem sa XXLF1 na XXLA2 , kazes da radi bolje.
Sta ti nije radilo (ili jeste ali lose) kod XXLF1 ?

Čini mi se da mi XXLA2 ima bolji prijem 3G signala, isto tako, više mi je držao wifi_rx_wake (prema BBS) taj modem, stalno je budio telefon pa sam odlučio da probam sa menjanjem modema i stavljanjem XXLA2 se sve vratilo na normalu. :)

Btw. ne znam što koristite Minco/Android HD/itd. Stock JB je stvarno mnogo dobar i ne verujem da bilo kojim custom romom može nešto bolje raditi/biti ubrzano. Jedino zbog čega bih stavljao neki custom rom je zbog togglesa u notification baru i battery percentage-a.

Power toggles resava toggles i delimicno percentage (ne menja stock ikonu vec dodaje u levom uglu jos jednu). Uostalom evo 2 SS.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345581705645.jpg
    uploadfromtaptalk1345581705645.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 108
  • uploadfromtaptalk1345581738596.jpg
    uploadfromtaptalk1345581738596.jpg
    112.1 KB · Pregleda: 112
Power toggles

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345584008241.jpg
    uploadfromtaptalk1345584008241.jpg
    12.8 KB · Pregleda: 134
Power toggles ima jednu meni iritantnu stvar, kada odradim clear svih notifikacija, notification bar mi se ne podigne sam već ostane tako, a to je zato što je stavljen Power Toggles. Kada ubace tu opciju krećem da ga koristim.

Probajte Battery Widget? Reborn! (BETA)
http://goo.gl/zbQCC
Rešava obe stvari i još podržava swype sa 2 prsta kako bi klonili grafik. I još je holo app.

Slažem se sa trenje. Ja bolji ROM od ovog stock-a nisam koristio, ni na jednom telefonu. Yebote, nisam morao da ugasim telefon 30 dana.
Samo root zbog reklama i market enablera.

Btw. ne znam što koristite Minco/Android HD/itd. Stock JB je stvarno mnogo dobar i ne verujem da bilo kojim custom romom može nešto bolje raditi/biti ubrzano. Jedino zbog čega bih stavljao neki custom rom je zbog togglesa u notification baru i battery percentage-a.

Probajte Battery Widget? Reborn! (BETA)
http://goo.gl/zbQCC
Rešava obe stvari i još podržava swype sa 2 prsta kako bi klonili grafik. I još je holo app.

Slažem se sa trenje. Ja bolji ROM od ovog stock-a nisam koristio, ni na jednom telefonu. Yebote, nisam morao da ugasim telefon 30 dana.
Samo root zbog reklama i market enablera.

Ja sam koristio stock od samog početka i posle prešao na Minco. Razlika postoji.

Stvarno je lepo ovo za bateriju.

Btw, ima li neka vremenska prognoza da se uglavi u notifications bar? Google Now je odjednom prestao da ispisuje temp pa reko da vidim ima li neka zamjena ?

To me zanima, jer sam iste simptome imao, mislio sam da je do mog ROMa

Nazad
Vrh Dno