Šta je novo?

HTC One X

Pa djurkash brate ajde reci kako da ti se oduzim. Hvala puno, konacno full screen. Radi super na mom galaxy s3.

hm, taman sam juce probao verziju koja ima crnu liniju... ne smeta mi previse, ali ako moze, pa posaljite i meni tu "pravu" verziju :d

Juhu, koji maler, pojavile mi se mikro pukotine na belom telu oko ekrana sa obe bočne strane a kada sam o tome čitao na netu mislio sam ma nema šanse da će baš mene.

daj da vidimo kako izgleda to. ja prvi put cujem za to
sad cu ja da vam posaljem

Juhu, koji maler, pojavile mi se mikro pukotine na belom telu oko ekrana sa obe bočne strane a kada sam o tome čitao na netu mislio sam ma nema šanse da će baš mene.

Jel se to samo od sebe pojavilo?

G III se grebe i puca okvir, One S se ljusti, One X puca... sta je sledece?

ja upalio telefon pre 1h,video posle da nemam domet. udjem da vidim da slucajno airplane mode nije ukljucen,kad tu pise da se on iskljucuje. ja odigram neku partiju fife i posle toga i dalje nemam domet. ugasim mobilni,pa upalim i dalje isto. vadim karticu i dalje isto.
nemam pojma sto nemam domet,a airplane mod nisam cackao koliko se secam.

G III se grebe i puca okvir, One S se ljusti, One X puca... sta je sledece?

IPhone 5

Bas sada detaljno gledam i sa donje desne strane pukotine su od malo ispod dugmeta za zvuk do iznad donje ivice (ali ne i na ivici) dok su sa leve gotovo koncentrisane samo na sredini i po koja u donjem delu. Videću narednih dana šta da radim i da li se umnožavaju samo ne znam da li da se natežem sa Telenorom ili da direktno zapalim do Begrama.

Hahahahah iPhone 5 dobar odgovor... i pored svega najverovatnije moj sledeci telefon.
Ja bih direktno kod servisera, u Telenoru ce samo da te upute kod njih.

Bojim se samo da ne pocnu da ti "predaju" o tome kako si ti ustvari kriv zbog pukotina.

Nije tacno da te u Telenoru samo upute u servis,kada sam uzimao S2 lik je doneo neki osrednji telefon,zalio se na neki kvar,devojka u Telenoru ga je uzela,rekla mu da trenutno nema da mu da slican zamenski telefon kao njegov vec neki najobicniji,koji mu je i dala,mada se on nije bunio,dala mu je potvrdu da je ostavio telefon i to je to,to sam bas video dok sam cekao da mi daju S2.Toliko znam.

Poslednja izmena:
Sad baš pažljivo pogledah, ništa na mom, ima sitnih tragova, ali pukotina jok...

Možda je to samo karakteristično za beli...

Pa sta? Dala mu je telefon da koristi dok njegov ne dodje sa servisa, to nema nikakve veze sa samim servisom. Tamo ce mu reci sta i kako. Bolje da sam podje i objasni nego da ovi iz telenora pismeno ili usmeno prenose.

Ni ja nemam pukotina niti ogrebotina, telefon u savrsenom stanju :)

Takav je i moj bio dok nisam ovo video iskreno baš me nešto i ne muči to, samo se bojim da ne počne da se kruni ili tako nešto, jer podseća na "pregorelu" plastiku koja stoji na suncu par godina.

Zaboravih da napomenem da su samo beli pogodjeni jer na sivom ne može da se uoči :p

Ja posle punjena baterije jos nemam domet. Ja pritisnem power dugme da iskljucim airplane ali i tu kao da zablokirao. Jel da idem mozda na restart all aps and mobilni :D
edit: restartovao sam i vratio se domet

Poslednja izmena:
Mene recimo izludjuje ako zelim wifi hotspot da ukljucim moram da prebacim rezim mreze iz auto na 3g ili da restartujem data konekciju (mada ovo ne upali uvek). Ukoliko ne uradim pomenuto na data connection stoji disconected! Nema interneta. Sve je stock. Pri tom gore uredno stoji H sa strelica koje se mimoilaze ali na povezanom uredjaju nema neta niti na samom uredjaju.

Evo fleshovao sam stok rom sa 2.17 bazom i po prvi put imam skor preko 5990 u quadrantu.

Primetio sam da 3g vec sada manje vuce.
Jos sada da testiram screen on.

I dalje mi nije jasno zasto i sta je mike zeznuo u romu :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345403163904.jpg
    uploadfromtaptalk1345403163904.jpg
    73.1 KB · Pregleda: 125
Mene recimo izludjuje ako zelim wifi hotspot da ukljucim moram da prebacim rezim mreze iz auto na 3g ili da restartujem data konekciju (mada ovo ne upali uvek). Ukoliko ne uradim pomenuto na data connection stoji disconected! Nema interneta. Sve je stock. Pri tom gore uredno stoji H sa strelica koje se mimoilaze ali na povezanom uredjaju nema neta niti na samom uredjaju.
ja licno nemam taj problem...
Evo fleshovao sam stok rom sa 2.17 bazom i po prvi put imam skor preko 5990 u quadrantu.
nemas, imas 5959 :d

Инсталирао сам iGo Primo и ради супер... само ми трака менија прекрива скоро целе дугмиће.

Ево како то изгледа:

2012-08-21_10-17-43.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno