Šta je novo?

Huawei G300

Uzeo sam pre par dana ovaj telefon i primetio sam da kada mi je slusalica pojacana do kraja zvuk je kao da je probio zvucnik. Krci non stop i strasno me iritira. Da li se jos nekom desava ovo i sta mi je ciniti?

Verovatno si instalirao na sd a ne na memoriju telefona.Widget-i moraju biti instalirani u memoriji telefona.

Hvala, nisam znao za ovo, znaci apk na fon, a igre i wallpapers na karticu> Pa, nekako i logicno :).

Ne, sve sem igara ide na fon, samo igre teraš na sd karticu. Widgete prepoznaje samo ako su instalirani direktno na fonu.

A ja tebi pričam za widgets, sa live papers se nisam ni zanimao. Widgeti i neke aplikacije ne rade kad su instalirani na sd... to sigurno. A ja lično igre cepam na sd da ne bih zauzeo svu memoriju na fonu, čisto iz praktičnih razloga. Znači, widgete i neke aplikacije moraš na fon, a ostalo kako ti je volja. Na kraju krajeva, instaliraj šta hoćeš gde hoćeš, pa ako ti nešto ne radi, ti to prebaci sa sd na fon i to je to, onda će da proradi.

Da, da, jasno mi je :)! Zahvaljujem

Pozdrav.

Imam jedno pitanje oko zvuka.

Da li imate blagi šum u pozadini? Najbliže što mogu da objasnim je kao kod PC-ja (sa integrisanim karticama) se nekad "čuje" skrolovanje i slične akcije.

Ovo me jako nervira jer ovakav problem nisam imao na staroj Nokiji 5230. Iritira me jer najviše dolazi do izražaja pri slušanju podcast-a ili u filmovima gde je tišina.

E sad, probao sam nekoliko slušalica da bih isprobao da nije do ovih (nikakvih) koje dolaze uz telefon. Probao sam sluške sa Nokijinog telefona (koje i nisu nekog spec. kvaliteta) ali i na
Sonijevim kvalitetnim slušalicama koje koristim za PC. Tu se ne čuju šumovi, međutim ton je onda jako niži na oba para slušalica.
Ništa ispod 50% se ne čuje.

Ima li neko, neku ideju? Verovatno je feleričan telefon? Najčudnija mi je ova stvar gde kad ubodem druge slušalice ton mi je mnogo niži.

Telefon je kupljen prošle nedelje (u VIP-u) tako da nije root-ovan i još je na stock stock 2.3.6 verziji.

Poslednja izmena:
Vi koji konvertujete filmove,u koju rezoluciju prebacujete?

Pozdrav.

Imam jedno pitanje oko zvuka.

Da li imate blagi šum u pozadini? Najbliže što mogu da objasnim je kao kod PC-ja (sa integrisanim karticama) se nekad "čuje" skrolovanje i slične akcije.

Ovo me jako nervira jer ovakav problem nisam imao na staroj Nokiji 5230. Iritira me jer najviše dolazi do izražaja pri slušanju podcast-a ili u filmovima gde je tišina.

E sad, probao sam nekoliko slušalica da bih isprobao da nije do ovih (nikakvih) koje dolaze uz telefon. Probao sam sluške sa Nokijinog telefona (koje i nisu nekog spec. kvaliteta) ali i na
Sonijevim kvalitetnim slušalicama koje koristim za PC. Tu se ne čuju šumovi, međutim ton je onda jako niži na oba para slušalica.
Ništa ispod 50% se ne čuje.

Ima li neko, neku ideju? Verovatno je feleričan telefon? Najčudnija mi je ova stvar gde kad ubodem druge slušalice ton mi je mnogo niži.

Telefon je kupljen prošle nedelje (u VIP-u) tako da nije root-ovan i još je na stock stock 2.3.6 verziji.

I ja uzeo u Vipu prosle nedelje telefon, zvuk u slusalicama koje se uz njega dobijaju je jako slab. A kad ubodem samsungove, kvalitetnije zvuk jedva da se cuje. Ne znam u cemu je caka.

Lose su fabricke slusaluce. U tome je problem. Kupi neke bubice sa strane i uzivaj. :)

Lose su fabricke slusaluce. U tome je problem. Kupi neke bubice sa strane i uzivaj. :)

Nisi pročitao lepo.. baš kad se ubace kvalitetne sluške zvuk je truba.

Evo ja sam se jutros majao po gradu sa ovim koje idu uz njega i zvuk je odličan, sasvim dovoljne jačine.

Zato sto samsungove slusalice samo na samsungu mozes da koristis. I kod mene se samsungove ne mogu korostiti.

Pricam o technicsu, philipsu, senhu... probaj... :)

Zato sto samsungove slusalice samo na samsungu mozes da koristis. I kod mene se samsungove ne mogu korostiti.

Pricam o technicsu, philipsu, senhu... probaj... :)

Probao sam Nokia slušalice (koje normalno rade na PC-ju btw. i Sony ove:
$%28KGrHqFHJDkE-NtEMEnkBPvEy%28,OCg~~60_35.JPG

Druge trenutno nemam da probam.

A onaj blagi šum u pozadini, da li neko to ima (sa sluškama koje dolaze uz njega)?

Poslednja izmena:
Meni se na fabrickim slusalicama JEDVA cuje,a pojacan na max,pa se malo normalizuje pa opet sam od sebe utisa i tako u krug.

Mora da su driveri. Sta kazu ljudi koji su rootovali telefon? :)

Ja imam ics b927 i zvuk na fabričkim slušalicama je prosek. Fali malo basa ali nemam nikakvih problema sa jačinom ili "samosmanjivanjem".

Već je pisano o tim futrolama, neki su zadovoljni, ali ja nisam jer nije dovoljno izbačen gumeni deo koji prekriva volume tastere, pa ne možeš lepo da napipaš dugmiće. Osećaj je užasan. A takve futrole inače imaju da se uzmu i za dosta manje para, ali bez folije, isto na KP. Ja sam uzeo prvo ovakvu sivu i crnu (za ženku), ali bez folije, pa sam posle uzeo nillkin od istog lika koji prodaje ove meifeng i s nillkinom sam više zadovoljan, mnogo je kvalitetnija. Čak i ženka kaže da je nillkin praktičnija i bolja. Kucajte samo huawei g300 na KP i izaći će vam svi oglasi.

ja imam tu i zadovoljan sam veoma. volume tasteri se ne ističu dovoljno, to je tačno, ali kapiram da je to zbog samih tastera koji su onako tanani...

Danas bio u poslovnici u Lazarevcu da vidim kada mi istice ugovor i pogledam G300,momak koji radi rece da ih nema vise na lageru i da ocekuju nove kolicine.Rec je o Telenoru.

pa tako obično biva... kupe određenu količinu i kad im istekne oni onda nabavljaju novi koji otprilike košta toliko a nudi malo više, da poboljšaju ponudu... takva je stvar bila i sa zte skte, vip je nudio g300 za iste pare za koje je telenor nudio zte skate. telenor je iznenada prestao da isporučuje zte skate i ubacio g300 u ponudu... sad je mts krenuo sa ovim francuzem... sad je iznenada g300 nestap a uvrstiće francuza u ponudu za isti keš.... čekaj ovaj 955, telenor je već sarađivao sa njima, verujem da će nabaviti i njega, trenutno je bolja kupovina od g300... [osim ako ti ne treba gorilla glass koji g300 ima što ja ne smatram kao neku prednost, jer ako si pažljiv (ključevi + telefon u isti džep ne idu) ne treba ti...]

Da li je neko uspeo da nadje neku aplikaciju za kameru i pri tome snima kvalitetniji video?
(btw, u opisu fajlova sa standardnim snimanjem pise da je zvuk prilicno slabog kvaliteta, a realno tako se i cuje kad pustim snimljeni video)

I molim vas da testirate nesto, cini mi se da sam naisao na neki bug u Contacts.

Naime, kad mi u contacts stoji: Đorđe Petrović - mogu da skrolujem kontakte, ali samo po sredini ekrana... cim hocu koristiti slova sa desne strane da skrolujem ubrzano, od A do D ide normalno, zatim ekran u sredini zastane kod tog kontakta (D) a ja i dalje menjam slova slajdujuci uz desni rub - ali kad otpustim slajding, on ostane i dalje na "D"...

(Koristim Engleski jezik za telefon)

Kada sam preimenovao kontakt u Đorđe Ketrović, Đorđe Setrović, ili dodao tacku ispred P - Đorđe .Petrović ... sve funkcionise kako treba :)

Plz testirajte, ako vas ne mrzi

Nazad
Vrh Dno