Servis, zamena zvucnika..
Verovatno si instalirao na sd a ne na memoriju telefona.Widget-i moraju biti instalirani u memoriji telefona.
Ali meni rade live wallpapers, iako sam ih instalirao na sd!?Ne, sve sem igara ide na fon, samo igre teraš na sd karticu. Widgete prepoznaje samo ako su instalirani direktno na fonu.
Pozdrav.
Imam jedno pitanje oko zvuka.
Da li imate blagi šum u pozadini? Najbliže što mogu da objasnim je kao kod PC-ja (sa integrisanim karticama) se nekad "čuje" skrolovanje i slične akcije.
Ovo me jako nervira jer ovakav problem nisam imao na staroj Nokiji 5230. Iritira me jer najviše dolazi do izražaja pri slušanju podcast-a ili u filmovima gde je tišina.
E sad, probao sam nekoliko slušalica da bih isprobao da nije do ovih (nikakvih) koje dolaze uz telefon. Probao sam sluške sa Nokijinog telefona (koje i nisu nekog spec. kvaliteta) ali i na
Sonijevim kvalitetnim slušalicama koje koristim za PC. Tu se ne čuju šumovi, međutim ton je onda jako niži na oba para slušalica.
Ništa ispod 50% se ne čuje.
Ima li neko, neku ideju? Verovatno je feleričan telefon? Najčudnija mi je ova stvar gde kad ubodem druge slušalice ton mi je mnogo niži.
Telefon je kupljen prošle nedelje (u VIP-u) tako da nije root-ovan i još je na stock stock 2.3.6 verziji.
Lose su fabricke slusaluce. U tome je problem. Kupi neke bubice sa strane i uzivaj.![]()
Zato sto samsungove slusalice samo na samsungu mozes da koristis. I kod mene se samsungove ne mogu korostiti.
Pricam o technicsu, philipsu, senhu... probaj...![]()
Mislim da ima jedan na KP, ne znam da li je baš isto.
Ja planiram da sutra malo obiđem grad (Niš) da vidim da li imaju nešto za ovaj fon.
evo ovaj: http://www.kupujemprodajem.com/Meif...G300-fol-2567434-oglas.htm?filter_id=11227268 samo ne znam kakvog su kvaliteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari