Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve bih to bilo mnogooooo dobro da se ova bandera pomerila par metara, ali posto ona ne moze, onda si ti trebao da se pomeris 😛 Inace sam vatromet ako izuzmemo banderu izgleda extra po meni 🙂

Lep vatromet stvarno. Izem mu banderu kud se nasadi 🙂 Ja nesto eksperimentisem s vodom evo:

Uploaded with ImageShack.us

Prilozi

• marvino.jpg
    marvino.jpg
    225.4 KB · Pregleda: 59
Kako si dobio ovaj efekat na drugoj fotki ? Jel to neko specijalno staklo ili PS ?

Kako si dobio ovaj efekat na drugoj fotki ? Jel to neko specijalno staklo ili PS ?

Koliko vidim, u pitanju je Sigma 10-20 na 10, odn. 15 mm (krop 1.5 kod Nikona). I to je to. Verovatno je jos dodatno zalegao na zemlju... sto nize. A ustvari, nije morao da zaleze... primecujem da suma ide uzbrdo, pa je to dovoljno 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kiza je sve rekao 🙂 10-20 Sigma, samo malo kadrirano uvis posto suma vec raste jedno 2m iznad mene. Inace u pitanju je sumatak na trim stazi kod hotela Omorika

Slika je extra. To je najbitnije 🙂

4 iz vazduha i 1 sa zemlje.

Znam iseći ću je sledeći put:d
Atm0->Prelepa Tara stvarno iz tvog ugla.
Dušane-Kul ideja iz aviona, voleo bih da probam to jednog dana.
Evo nesto od danas i od juce jedan pauk posle vatrometa.

DSC_2666 by Zet011, on Flickr

DSC_2655 by Zet011, on Flickr

Henry sve si bolji i bolji. Bravo! 🙂
@Dusane mnogo si naostrio portret klinca. I ostade desno oko van fokusa i mutno.
Koristi portret mod koji pali vise tacaka fokusa ili izaberi durgi nacin fokusiranja. 😉

Ne koristim te modove, uglavnom M i Av... Nije do tacke fokusa nego plitkog dofa, da je desno oko bilo u fokusu, levo ne bi... Ovde je samo trebala da se blenda zatvori jos malo... A da sam je malo vise naostrio, jesam...

@Henry

Stvarno si poceo dobre fotke da pravis. 🙂

Lepa ova Kanada, nego sta ces kada padne sneg. 😛

Onda grtal'ca pravi problem 😀

Hvala ljudi, puno znaci podrska :wave:
Mirza->Lep grad jeste, jedino eto ta klima malo zimi je *******a. Nikako da se naviknem na ponekad i -30. Grtalica me ne zanima jer idem busom i metroom:d a zivim u stanu.
Olimpijski stadion😉

DSC_2116 by Zet011, on Flickr

Poslednja izmena:
@Priest77, Thierry Henry

Hvala

konjivrani.jpg

dsc0023copyf.jpg

dsc0056copyi.jpg

dsc0039ps.jpg

Nadam se da veličina nije problem 🙂

@Atm0 Standardno dobre 😉

Prilozi

• konjivrani.jpg
    konjivrani.jpg
    679.2 KB · Pregleda: 50
Mogambo svaka cast. Odlicne fotkice.
Henry samo tako nastavi. Bice mnogo dobrih fotki.
Branimo boje Nikona D3100 😀

Evo dve seoske parave srpske. He he!

xysk6.jpg

2mo1k.jpg

Poslednja izmena:
lakicevic je tata za makro 😉 Al ni ove tvoje nisu za baciti, ATI 🙂

Ja makro i ne volim, ne znam šta mi bi u subotu 😀

Sem leptira ostalo i nije bas makro odnosno staklo koje ce imati tako plitak dof koji je neophodan za pravi macro. 🙂
Inace ATI stvarno dobre su ti fotke i ova zadnja takodje, samo cinimi se malkice opet podeksponirana. 😉

Sem leptira ostalo i nije bas makro odnosno staklo koje ce imati tako plitak dof koji je neophodan za pravi macro. 🙂
Inace ATI stvarno dobre su ti fotke i ova zadnja takodje, samo cinimi se malkice opet podeksponirana. 😉

Jeste ali objekat i šuma su bili u senci a nebo suviše svetlo dobro bi došao savet kako fotografisati u takvim situacijama. 🙂

^pazariti sto bolji dslr i sto bolji objektiv 😀

Dinamika? 🙂 Mislis da bi isto ispala sa nekim kompaktom, prosumerom, budzetnim dslr ili nekom Canon masincinom? 🙂

Poslednja izmena:
@Atmo Dobra druga iz makro serije, možda bi više legao horizontalni kadar.

Hvala Astrolože 😉

Desna i leva strana lože klonirana 😀

dsc0134rm.jpg

dsc0126copy.jpg

dsc0124copyc.jpg

Dajte savet kako u toj situaciji odraditi da ispadne najbolje sto moze.

Pa ja mislim da tu nema neke pomoci osim mozda nekih fora iz PS 🙂
ATI, nisam lepo formulisao pitanje 😀 Onako laicki kapiram da u trenutku kadriranja oci vide sasvim drugi prizor a kakva ce fotka da ispadne.. pa to zavisi od mogucnosti aparata. Mozda posle neka jaka obrada prikrije odredjene nedostatke..

Sad da cujemo objasnjenje stare garde sa foruma 😀 🙂

Inace htedoh odavno da pitam atija ciime se to bavi pa je non-stop po ovim nasim lepim planinama, posao ili hobi? Ili i jedno i drugo? 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno