Sta ce EDB-u optika ?? Cemu im sluzi ?
Taman... kroz godinu dana cu opet gledati gde da uzmem net
U Cara Dusana (Stari Grad, ne Zemun) taman trasom dvojke raduckaju nesto (ne diraju shine, vec oko njih) - da li je ovo mozda nesto vezano za SBB optiku ili Telekom? (ocigledno nije TT)
Kolko sam ja cuo vec su testirali na 10/5 i speed net test pokazao 11,3/5,7 ping 7, njhov covek mi rekao da su testirali u staroj pazovi kod kolege a prva prikljucenja su im vec pocela.
Opet lazu, rekli mi da od ponedeljka otvaraju ono svoje predstavnistvo u St.Pazovi, kad ono prc...Ako budem mogao danas, stavljam spedtest i pingtest od nekog korisnika iz St. Pazove.
Danas prolazim ulicom i na moje zaprepascenje saht sa nadpisom Targo Telekom u ulici : Masarikova tacno preko puta garaze...
Ovo ozb prc pa kako to? ...
Od ponedeljka na u ponedeljak.Opet lazu, rekli mi da od ponedeljka otvaraju ono svoje predstavnistvo u St.Pazovi, kad ono prc...Ako budem mogao danas, stavljam spedtest i pingtest od nekog korisnika iz St. Pazove.
sutra ce me zvati da dodjem i da pogledam spisak kanala ...
Spisak kanala sam ja video jos pre neki dan***, imam insajderske informacije
Nema Sport Kluba, ima Arena, HD kanal u osnovnom paketu je Viasat Explorer.
Spisak kanala sam ja video jos pre neki dan***, imam insajderske informacije
Nema Sport Kluba, ima Arena, HD kanal u osnovnom paketu je Viasat Explorer.
Evo bio sam opet do njih na putu do teretane, i tek su poceli da rade.Nemaju jos sve stvari, sutra ce me zvati da dodjem i da pogledam spisak kanala i rad inetrneta.
Spomenuo je decko sto radi tu Bench ForumI rekao mi je da ce mi dati da okacim rezultate ovde.
![]()
Pa jesi video moj post gde sam i na mapi oznacio poziciju sahta.
http://forum.benchmark.rs/showthread...=1#post2964914
Koga uopste briga kojih ima kanala kad sve moze da se skine kad 'oces?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari