Šta je novo?

Targo Telekom

Narode ... tek su krenuli sa radom i jedina zamerka do sada je ping ... dobro i sto pojedini zakeraju da je moglo povoljnije ... moglo je , ali imajuci u vidu konkurenciju ... i ja da sam na njihovom mestu ne bih tu nista menjao :)

Sto se pinga tice ... Mladi su ... dajte im vremena da optimizuju mrezu , malo da srede stvari ...

ja im zameram ugovor od 2god... jeste da je najbolja ponuda ali o5 ne ide

Jako mi je interesantno da u temi o Targu postoji veći broj novih korisnika sa jednocifrenim brojem postova.

Svi nalozi kreirani nakon otvaranja Targa kao firme i uglavnom većina postova tih korisnika u ovoj temi.

Izgleda da je TT dobar za Benchmark forum, privlače novi članove :)

Izgleda ces ti ostati bez posla u Vektoru.

OK ajde da vidimo koliki su pingovi za ostale provajdere SBB, PTT, Radijus pa da onda stvarno kazemo koliko su losi ukoliko je samo ping. Sto se tice ugovorne obaveze na 2 godine pa svi to rade od mobilnih operatera do provajdera. Svi su u pocetku nudili ugovornu obavezu na 2 godine. A sto se tice TT za sad samo krecu sa netom i kombinacijom net/ctv na dve god. NJihov covek kaze da ce se ponuda prosirivati vremenom a i na ugovorima im stoji bez ugovorne obaveze na 12 meseci i 24 meseca. Mislim da je cela poenta da imamo jos jednog operatera da mi izvucemo bolju ponudu. Dok se TT nije pojavio ostali su nam davali net brzine koliko su oni hteli i sve u medjusobom talu. Odjenom se TT pojavljuje sa brzinama 10/5 eto i ostali povecavaju. TT daje prikljucenje za 1 din i svi ostali pocinju sa tim. Dajte ljudi saberite se trazite iglu u plastu sena od mana. Od TT ocekujem da ce parirati jos konkurenciji wtf optika je optika i za razliku od bakra znamo joj pozitivne strane za razliku od bakanih kablova cije mane isto tako znamo. Ja ih cekam sa Radijusom nisam obnovio ugovor i necu za sad dok ne testiram TT uvek se mogu vratiti sa konja na magarca.

NJihov covek kaze da ce se ponuda prosirivati vremenom a i na ugovorima im stoji bez ugovorne obaveze na 12 meseci i 24 meseca.
Ajde malo razjasni ovo, posto nisam najbolje razumeo sta si hteo da kazes? Ako budu davali bez ugovorene obaveze ili do 12 meseci to je onda vec druga prica.

Ajde malo razjasni ovo, posto nisam najbolje razumeo sta si hteo da kazes? Ako budu davali bez ugovorene obaveze ili do 12 meseci to je onda vec druga prica.

Zaboravio je zarez pa izgleda konfuzno. Treba da glasi "Njihov covek kaze da ce se ponuda prosirivati vremenom, a i na ugovorima im stoji bez ugovorne obaveze, na 12 meseci i 24 meseca".

Vec je negde u ovoj temi pisano secam se, one cene su za 24meseca ugovornu obavezu.

Kod mene u selu su sklopljeni prvi ugovori i za 5-6 dana se očekuju prva uključenja. I pogodite iz kojih su ulica prve mušterije? Upravo iz onih u kojima Telekom Srbije nije godinama ulagao u infrastrukturu pa su dvojnici, krčanje u slušalici normalna pojava a o ADSL i IPTV tehnologijama su mogli samo da sanjaju. Ponuda Targo Telekoma je korektna uz jednu manu a to je odsutnost samo TV paketa u ponudi. Evo i zašto: puno nas je pod ADSL ugovorom bez IPTV-a (preskupa igračka samo za jedan TV) a selo nema kablovsku. Uvodjenjem TT kablovske bi posle okončanja ADSL ugovora dobili nove korisnike bez dodatnih troškova. Polemika 12 ili 24 meseca bi trebalo da bude zanimljiva ljudima iz TT-a a meni lično bi bilo draže kraće vreme vezivanja.

Izgleda ces ti ostati bez posla u Vektoru.

Nemoj da napamet spekulises. Ne radim za tu firmu niti za bilo koju drugu koja se pominje na forumu.
Sto se tice teme, ja bih uzeo njihov paket 20/10 bez tv. ali bih tek u praksi procenio kako se ponasa, jer okaceni ping uopste ne uliva poverenje.

Komsije, ima li vesti o provodjenju instalacija u nasem kraju-Zemun centar, Karadjordjev trg.
Posle godina i godina robijanja sa kds ptt kablovskom i telekom adsl-om, jedino me zanima gde se na papiru stavlja potpis...

Kod mene na Ikomu ping ide od 1-3ms pa mi je sve preko toga puno, utegnuce oni ping, ne verujem da je nesto sto se ne moze resiti..

ma targo ima ok ping unutar zemlje , ovde je prica o pingu iz inostranstva ka targo telekomu i obrnuto ... treba ljudi da srede malo routing ... dajte im vremena tek su krenuli ^^ Imaju sve predispozicije (sto se infrastrukture tice) za to , sve ostalo je lako.
Ne svhatam ljude koji pljuju po targu ... Sto su oni bolji - to ce svima nama biti bolje jer svi moraju koliko tolik oda prate njihovu ponudu - a trenutno jeste najblolja

Komsije, ima li vesti o provodjenju instalacija u nasem kraju-Zemun centar, Karadjordjev trg.
Posle godina i godina robijanja sa kds ptt kablovskom i telekom adsl-om, jedino me zanima gde se na papiru stavlja potpis...

Na svu srecu Targo iskljucivo napada zone pod KDS-om i Vektorom, posto imaju sporazum sa SBB-om o ne napadanju teritorija.

Tako da ako imas samo PTT KDS mozes biti siguran da ce ti Targo zakucati.

Mi smo vec potpisali da hocemo provodjenje instalacije u zgradi, ima tome 3-4 meseca sigurno, ali ih jos nema da instaliraju, pa sam se zabrinuo.

Na svu srecu Targo iskljucivo napada zone pod KDS-om i Vektorom, posto imaju sporazum sa SBB-om o ne napadanju teritorija.

Tako da ako imas samo PTT KDS mozes biti siguran da ce ti Targo zakucati.

Mislim da ovo ipak nije tačno. Juče sam pisao da sam kod mene u Zemunu (ulice Zagorska, Banijska, Prvomajska) video da je targo postavio cevi za kablove, a u mom kraju je SBB prisutan (ja sam njihov korisnik). Koliko sam video cevi su doveli samo do većih zgrada (Zmajeve kule u Banijskoj, soliteri u Ličkoj, soliteri i "kiflice" u Zagorskoj), mi koji živimo u kućama teško da ćemo u neko dogledno vreme doći na red za FTTH. Jedino su možda baš ti delovi ulica pod PTT KDS-om, to ću baš proveriti sa komšijama.

Mislim da ovo ipak nije tačno. Juče sam pisao da sam kod mene u Zemunu (ulice Zagorska, Banijska, Prvomajska) video da je targo postavio cevi za kablove, a u mom kraju je SBB prisutan (ja sam njihov korisnik). Koliko sam video cevi su doveli samo do većih zgrada (Zmajeve kule u Banijskoj, soliteri u Ličkoj, soliteri i "kiflice" u Zagorskoj), mi koji živimo u kućama teško da ćemo u neko dogledno vreme doći na red za FTTH. Jedino su možda baš ti delovi ulica pod PTT KDS-om, to ću baš proveriti sa komšijama.

MIX zone su takodje pod napadom.
Takodje zone koje nisu zvanicno SBB-ove ce biti napadnute, a na kojima SBB obitava.

Poslednja izmena:

retenzije prekopase. ne znam sa koje strane su krenuli, ali su definitvno blizu karadjordjevog..

Al se sire kao kuga :d Neka neka, samo neka krenu i na ovu stranu, preko reke :)

Sledeci korak im je Savski Venac od ADA mosta pa na desno, Centar i Vracar nisu jos u planu i ne ranije od Juna, Avgusta, sledece godine (oni navode pocetak radova za februar mart ali znamo da uvek kasne minimum 4 meseca).

Ne bi bilo lose kad bi neko ko ima uvid u sahtove dao tacno oznacene velike i male sahtove po centru grada. Veliki sahtovi su valjda biznis i magistralni vodovi, mali su rezidencijalni.

Cist primer je saht kod Beogradjanke.
targo.png

Taman... kroz godinu dana cu opet gledati gde da uzmem net ;)

U Cara Dusana (Stari Grad, ne Zemun) taman trasom dvojke raduckaju nesto (ne diraju shine, vec oko njih) - da li je ovo mozda nesto vezano za SBB optiku ili Telekom? (ocigledno nije TT)

Svaki put kad prodjete pored radova gde se vidi da koriste narandzaste cevi, uvek usporite i pitajte radnike za koga sprovode optiku.
Recimo pre par dana su u narodnog fronta provlacili za EDB. Ljudi u komsiluku su se ponadali da je Targo, ali na zalost bio je EDB.

Telekom vise nema 2god. ugovore osim ko zeli za Box BASH takav ugovor. Promocije su na 1god. i bile i jesu.

Nisi u pravu, promo click 4 po ceni 1 ide samo uz 24 meseca... dok su prethodne zaista bile na 12m... da je bilo u opciji 12m kad sam otisao u telekom pre oko mesec i nesto sigurno bih potpisao ovako... ne hvala :)

Nazad
Vrh Dno