Ajde malo razjasni ovo, posto nisam najbolje razumeo sta si hteo da kazes? Ako budu davali bez ugovorene obaveze ili do 12 meseci to je onda vec druga prica.NJihov covek kaze da ce se ponuda prosirivati vremenom a i na ugovorima im stoji bez ugovorne obaveze na 12 meseci i 24 meseca.
like :dIzgleda ces ti ostati bez posla u Vektoru.
Ajde malo razjasni ovo, posto nisam najbolje razumeo sta si hteo da kazes? Ako budu davali bez ugovorene obaveze ili do 12 meseci to je onda vec druga prica.
Izgleda ces ti ostati bez posla u Vektoru.
Komsije, ima li vesti o provodjenju instalacija u nasem kraju-Zemun centar, Karadjordjev trg.
Posle godina i godina robijanja sa kds ptt kablovskom i telekom adsl-om, jedino me zanima gde se na papiru stavlja potpis...
ja im zameram ugovor od 2god... jeste da je najbolja ponuda ali o5 ne ide
posto imaju sporazum sa SBB-om o ne napadanju teritorija.
Na svu srecu Targo iskljucivo napada zone pod KDS-om i Vektorom, posto imaju sporazum sa SBB-om o ne napadanju teritorija.
Tako da ako imas samo PTT KDS mozes biti siguran da ce ti Targo zakucati.
Mislim da ovo ipak nije tačno. Juče sam pisao da sam kod mene u Zemunu (ulice Zagorska, Banijska, Prvomajska) video da je targo postavio cevi za kablove, a u mom kraju je SBB prisutan (ja sam njihov korisnik). Koliko sam video cevi su doveli samo do većih zgrada (Zmajeve kule u Banijskoj, soliteri u Ličkoj, soliteri i "kiflice" u Zagorskoj), mi koji živimo u kućama teško da ćemo u neko dogledno vreme doći na red za FTTH. Jedino su možda baš ti delovi ulica pod PTT KDS-om, to ću baš proveriti sa komšijama.
Komsije, ima li vesti o provodjenju instalacija u nasem kraju-Zemun centar, Karadjordjev trg.
Posle godina i godina robijanja sa kds ptt kablovskom i telekom adsl-om, jedino me zanima gde se na papiru stavlja potpis...
Telekom vise nema 2god. ugovore osim ko zeli za Box BASH takav ugovor. Promocije su na 1god. i bile i jesu.To sto kod Telekoma za krs ADSL takodje ide dvogodisnji ugovor, to nema veze, ali Targu treba zamjeriti...
Sto me dovodi do ocitog pitanja - KADA CE PREKO REKE?Al se sire kao kuga :d Neka neka, samo neka krenu i na ovu stranu, preko reke![]()
Telekom vise nema 2god. ugovore osim ko zeli za Box BASH takav ugovor. Promocije su na 1god. i bile i jesu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari