E hvala bro
Situacija je kao sto sam naveo u onom kilometarskom postu i mislim da je to definitivno tako. Ali opet mi je bolje i Gilu da pazarim nego da pucam mnogo kesa na lecenje ovog fosila, otac kada bude vozio nece preci 500,600km godisnje i to bez ozbiljnog off road-a (a tu ovaj matori bajs najvise strada i guta kes za ulaganje), mozda samo koji km makadama i to je to.
Znam da je i Mirage Pro dobar izbor, nisam jos odustao ali nekako mi je Capriolo zajednica veca kod nas.. Meride nisam pratio jer znam da iole poznatiji proizvodjaci prodaju ime za taj moj budzet od oko 300e, zar nije tako?

Od audio opreme do bajseva, ime ima cenu i nekako mi nova Merida i 300e ne idu zajedno..
Najveci problem je to sto mi je frka, vozi mi se bajs a znam da cu morati da iskesiram 20e opet ovih dana za nesto sto ce opet da ide kilavo.. zato bih kupio sad, u sred sezone :d taman da isplatim do Nove godine..
I sada najbitnija stvar- pomenuh vec da nemam iznos Gile u kesu, znaci polovnjak otpada nazalost, kupio bih kod lika u Va (tu sam uzeo i Blizzard pre 8 godina) koji daje firmama na 6 rata, bez cekova

To je glavni fazon, keva mi radi u posti i najopustenije preko nje mogu na 6 rata, po 5500 din mesecno, nista strasno.
Voleo bih da znam, Gila vs Mirage Pro, ima li bilo koji model i za procenat bolju komponentu? Znaci bilo sta?
Kada su vec egal onda malo gledam i po izgledu, kod Polara mi se ne svidjaju kombinacije boja, nikada ne bih mogao da onaj crveni a i onaj drugi braon mi je onako.. bezveze. Gila ima cudan ram, da ne kazem po malo ruzan ali takodje u onoj plavoj kombinaciji izgleda jos gore.. Ona belo, crno, crvena moze da prodje ali deluje po malo sareno i upecatljivo.. inace sve to zameram i Cube bajkovima, bas su upecatljivi i kao tropske ptice :d
Anolis onda otpada, steta jer ima kombinaciju boja koja mi odgovara a i ram deluje ok ali sam svestan da je ipak klasa ispod..
I da, moj prosek sa Blizzardom je bio do sada 2500-3000km godisnje ali uglavnom brda, ravnicu mrzim, zato i ne vozim u pravcu ka BG

Sto ne znaci da mi Gila nece podici adrenalin da gazim i duplo vise

ali kapiram da ce 3 sezone izdrzati i onda je prodam za koliko god moze i dodam za neki polovnu zver