http://www.ibtimes.co.uk/articles/360287/20120706/htc-one-x-import-ban-european-sales.htmHTC has posted a 57.8 percent fall in net profits, which it blamed on weak European sales as well as a US Customs ban for the HTC One X and EVO 4G LTE smartphones.
Ne vidim poentu tvog posta uopste, AT&T nije dostupan u Srbiji.
^ treba imatu u vidu da su slicnih performansi i da je Krait (iako dual core) ponekad brzi (i u single i u multi thread aplikacijama) a ne samo reci ovaj je dual core a drugi quad i oba su na 1.5GHz:
Ove fotke izgledaju poprilicno zumirano.
A video kazu da je na S3 losiji nego na oneX po toj slici i uvodnom tekstuOnda ces morati kameru da nosis
![]()
Nije loshiji bolji je bar 2x a i frejmovi su zakucani na 30 i auto fokus bolje radi, ja sam morao da menjam one x za s3 samo zbog kamere
Opet kazem stvar je sta je kome prioritetI mislim da je to i najbitnije pri kupovini nekog uredjaja u ovom slucaju telefona.
Nisam siguran za podatak ali mislim da se recimo svi noviji filmovi koji se snimaju sa profi kamerama, ne snimaju sa 30fps vec sa 24 fps ali sa ogromnim brojem detalja, tako da mene to nesto posebno ne odusevljava sto samsung ima toliko fps-a ako je kvalitet los.
Problem kod oneX-a je frame drop pri nocnom snimanju i onda snimak zna da bude laggy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari