Šta je novo?

Crysis 3

Ne razumem ljude koji hejtuju crysis 2 i 3. Ako je vec brainless zabava aj bar da bude na nekom nivou :) U odnosu na crysis/warhead meni nedostaje samo ostrvo i veca sloboda kretanja, o kakvim pricama mozemo da govorimo u ovom i ostalim fps sa slicnom tematikom? :d

Sve krize briljiraju na tehnickom nivou, grafika, zvuk, ma endzin uopste i sto se mene tice mogu da naprave i 28 crysis-a, svaki cu igrati jer su vrhunsko zezanje a sto je najjaci fazon i ova moja, danas pomalo smesna masina, gura crysis 2 na extreme sa 55+ fps, isto ocekujem i od trojke.

Vrhunski, kao i uvek od Cryteka. Hvala bogu da postoji ovo, inace bi igrali samo CoD.

Ono, ok je mada ne vidim ama baš ništa novo za razliku od dvojke, ali opet bi igrao ovo pre neke druge konkurencije... daleko veći utisak na mene ostavio je TR gameplay...za sada

Poslednja izmena:
Ali kakve ovo ima veze sa dzunglom?Govorili su da ce biti polu-dzungla,polu razruseni grad!A ovo isto kao Criza 2.Mislim-svidja mi se,ali bilo bi bolje da je prava dzungla!

Svaki xbox fanboy će ti reći da Halo 4 izgleda bolje. Ja kao najveći hejter Haloa i konzola opet moram da priznam da ono što je 343 uradio sa svojim endžinom stvarono ismeva Turke koji imaju mnogo moćniji engine ali su se sjebali sa dizajnom i odlukama šta treba lapo da izgleda a šta ne. Previše low res tekstura se vidi u ovim trejlerima, moguće da je zbog šarenijih efekata sakaćenje enginea otišlo dalje od onoga u C2. Devolucija Krize u čist koridor šuter, sa opcionim izborom hodnika a, b i c je očigledno završena. A kao cinematic coridor shooter Crysis 3 nema šta da traži pored monstruma od milijardu dolara kakav je Halo 4.

Standardno za Crysis topike. E3 trejler koji prikaze akciju iz jednog malog dela igre i eto, poznavaoci sve vide i zauzmu STAV koji nece menjati do sledeceg nastavka igre, kada ce nastaviti da tamburaju u istom stilu. Halo, CoD, trtmrt, kao da pominjanje tih igara daje neku tezinu pripovedackoj filozofiji ili stavec. Obelezi ga kao CoD odmah u startu i ispadas mudar u drustvu:) I dvojka je cist koridor suter, a i kec je bio koridor suter, a i ovo ce biti ... samo se promeni etalon jelte...Jedne godine je to CoD, druge Kilzoun, trece Hejlo...
Naravno, posto je ovde Cryengine u pitanju i on je ponovo osakacen, grafika je losija, teksture losije, sve je losije, omg...Dosad bi endzin grafikom dosao na Quake3 nivo koliko su ga puta "osakatili" svakim nastavkom i ekspanzijom?

No...

Ovo mi se bas svidja :)

kEm6g.jpg

Ma uzasno osakacena grafika, posebno na extreme i ultra :D Ljudi su poceli da procenjuju grafiku na osnovu fps-a, znaci ako je Crysis 2 odlicno optimizovan i radi na extreme sa grafickom od 130e sa 60 fps, e pa tu nesto dismr, mora da su osakatili grafiku :d
A to sto je ovo jedna od retkih igara koja opravdava dx11 grafiku, to nista :) Ovde bar ima teselacije a ne samo par mucnih svetlosnih efekata kao u Dirt3, BF3 itd. Da ne pominjem dx11 bisere kao Homefront :d
BF3 stvarno nema teselaciju, ima dx11 svetlosne efekte i teksture visoke rezolucije pa opet radi 15-ak % losije od krize 2.

Slazem se da su presli malo na hodnik atmosferu ali eto, sigurno me to nece spreciti da igram c3 jer ne sumnjam da ce biti dobro zezanje. Deluje kao Crysis2, nije to nista cudno, nadam se samo da ce biti nelinearniji i da ce biti ''dzungle'' pa makar i u vidu rusevina NY. Ne mozete da napljujete toliko na osnovu 2 trejlera.

Naravno, posto je ovde Cryengine u pitanju i on je ponovo osakacen, grafika je losija, teksture losije, sve je losije, omg...Dosad bi endzin grafikom dosao na Quake3 nivo koliko su ga puta "osakatili" svakim nastavkom i ekspanzijom?

Hahahahaha odlican komentar :D

doomsis ;) svaka kriza do sada je bila dobra igra iako progresivno pojednostavljuje kako se redjaju nastavci ostaje ono najvaznije- zabava i u tome su uspevali od sada...pitanje koje mene muci je da ako zaista predje u koridor shooter kako ce to da izgleda? koridor shooter nije interesantan ako nema horora ili bar nekih puzzli, samo napucavanje nije dovoljno...na otvorenom to moze da prodje ali u hodnicima se bojim da igra postane super igriva ali dosadna...slayem se da je rano dati neku konacnu ocenu a po trejleru u ovoj ranoj fazi mogu samo da zakljucim da napretka nece biti...

@HSV

Ti i dalje zaboravljas da je extreme dx9 i nema nikakve veze sa dx11 efektima? :) A onda kada se bacis na ultra dx11 i kada ti ona super tesselated betonska ploca padne na graficku ima da ti polomi tih 60fps-a na 130 grafickoj. :D

Anyway, dobar je bio C2 a verujem da ce i ovo. Jedino mi ovaj luk u ovom hajtek svetu previse upada u oci. Mislim ako je toliko popularan u trenutnim medijima, drugim igrama, zar je bas stvarno moralo da ga utrpaju i ovde u igru?

Pa drže se *** trendova arow in the knee i tako, pa su ubacili strelu. Ja mislim i dalje da imaju dosta loš dizajn tabli, napucavanje jeste dobro... zanimljivo je ok. Ali neko bi uradio daleko više sa tim engineom, mnogo su mi spetljani po tom pitanju.

gdin M^o cemu ti to? :) Pa imam dx11 pec i haj teksture i to je extreme podesavanje koje radi kao dx11. Naravno da ultra prakticno prepolovi fps ali sa razlogom, mada meni to podesavanje nije neophodno jer u onolikom prstanju na sve strane ne primecujem razliku, jedino kada idem i razgledam. Ali ima tu jos jedna stvar, moja 5850 je prva generacija grafickih sa dx11 i ima losiji tesselator, sigurno fps nece toliko opadati sa nekom 7850 i jos ocovanom ;) U svakom slucaju crysis 2 je jedna od retkih dx11 igara koja opravdava dx11.

Poslednja izmena:
Meni se ovo jako dopada do sad sto sam video,nemerem docekati da se pojavi!!!! :)

mene je drugi deo smorio da nisam mogao ni da ga zavrsim, da me pitas zasto - nemam pojma

mene je drugi deo smorio da nisam mogao ni da ga zavrsim, da me pitas zasto - nemam pojma

Isto i ja, ne kažem da je gori od C1 ali verovatno nije ni bolji. Mada sam C1 završio i bio mi je prilično zanimljiv.

'oce opet prvo izaci dx9? :d

koje visokobudzetno njesraaaaa... :S:

Uspeo sam izdrzati i gledati cak 8min ovaj video :p...

svidja mi se sto je toliki korak napred u odnosu na 2ku :p

isti k ko i prethodni, samo ovde imas luk i strelu... bolje da su ga nazvali Rambo Crysis

Vrh Dno