Šta je novo?

Diablo 3

Primetio sam ;) , ali cisto da ovaj drugi se ne raspali na trolovanje :)

Nista se ne brini, od sada je doticni mister x na ignore pa moze da kucka sta hoce.

To sto doticni trazi na sve strane sa kime ce se raspravlja i ubedjuje to je njegov problem i ostace na tome.

Ti ili se pravis ljakse ili si stvarno ljakse nemam pojma koji si ali ocigledno je da samo sebe sramotis i brukas time sto druge pokusavas da kao nesto podkopas i vec neznam ni ja sta radis.

A to da li sam igrao Diablo ili ne to isto nije tvoj problem jer koliko ja znam sam igrao jeste Starter Edition ali boze moj, to je ionako bilo da vidim o cemu se radi i jel vredi mojih novaca za to. Jer ako cu da platim nesto onda to mora i da vredi tog novca, nisu pare problem pare dodju i odu ali vreme je to koje niko ne moze da ti nadoknadi ako u nesto ulozis ili se posvetis necemu.

Poslednja izmena:
^
Oho,pa neka je sa srecom!:)

ja jos cekam moj prvi set item :)

Smokescreen
7caDw.gif

Set item sa 89 LoH - nema smisla.

Na pantalonama samo legend/set moze da ima LoH pa na to gledas kao bonus.
Ono sto nema smisla je da ni jedna od prve tri stavke nije 180 umesto 80 pa da item nesto vredi.
Ovako ce da zavrsi kod kovaca u delovima.

Ajde deco mir! Ispao mi je prvi set item pa da se to proslavi :D

https://dl.dropbox.com/u/42114626/prvi set.JPG

Posle samo 175+ sati igranja ;)

Jos nisu tolko statsi imas VIT + Life %, ~80 main staste koje mozes da prosiris sa 2 socketa jedino da je umesto Regen upao All resist ili neki obican resist i bio bi dobar item, jer ne postoje obicne pants sa Loh, ali koji je smesno mali da je bar 150-200.
http://eu.battle.net/d3/en/item/blackthornes-breeches

Ovako ispada item za jedva Act 1 Inferno.

U tome je i sama legenda set itema. :D

Hahahaha Slaninice kad se samo setim tvog komentara od sinoć opet me suze radosnice obuzmu. Hahahahaha kakav car!

@Zokocx: Sinoć si propustio odličan co-op. Slaninica bio u elementu. :)

Poslednja izmena:
To je mozda bilo u vreme kad ih nije bilo 2000+ na AH?

^
***, set i legendary imaju više cene za iste statse nego rare, valjda što se ljudi lože na iste ili vole da im bude raznobojan char. :D

Za 120h igranja 2 legendary i 2 set (očito sam imao sreće :) ) - legend: Boj Anglers čizmice otišle za 1M, Bul-Kathos's Wedding Band prsten otišao za 15e; set: Immortal King's Detail belt (ok roll sa +11% frenzy damage) otišao za 2.5M (mogao sam i više da dobijem ali sam hteo brzo da prodam - i prodalo se za 10 min :) ) i neki crap WD set item (mislim da je bio Zunimassa's Attunement) koji sam bacio za 30k.

Igrao sam poslednjih dana sa ekipom sa Bencha (poz ekipa :D) i mnogo mi je zanimljivije nego da igram sam. A i topimo A2 samo tako. War Cry + resist mantra = 1.4k all res. Čak i lasere mogu da tankujem. Sa monk-om. Bez štita. :D

pozdrav davormen :)

sinoc je bas bilo ludo, sta bi mi bez Clipssyja :)

Ajde ko je raspolozen za farmanje 2 akta neka me doda
Strahinja#1413

Evo stavio sam na AH pa cemo da vidimo, samo pocetna cena 100k.

za mesec dana igranja diabla 3 sam upropastio miša. jel zna neko siguran (od virusa i malware-a) i besplatan softver za brojanje klikova mišem, baš me interesuje koliko sam puta to klikno kada je otkazao levi klik...

Ne klikci :D. Drzi Shift + levi klik (once :D).
Za kretanje samo drzi klik :D

i moj levi klik se malo razbatalio (doduse nisam ja nego devojka), kad je opkole uspanici se pa misli ako jace bije po misu da ce brze da ih potamani xD kad sam joj obijasnio kako stvari stoje, odrubila mi je da "nam" ionako treba novi i da cemo kupiti bolji xD onda je stigla do dijabla, fejlovala par try-eva i sad joj se vise igrica ne svidja :D

bwaahaha ja moju ne mogu da nateram da igra diabla, igra samo world of tanks, čak je kupila box edition besplatne online igre :D i to sad igra bez mene, jer ja samo diabla igram. diablo joj se ne sviđa kaže prerasla je to (khm, a wot kao nije, al ajd sad)

Poslednja izmena:
hahaha, bas sam gledao yt juce :d

[youtube]B74OP7Euc1Q?hd=1[/youtube]

ed ima ga athene ali nije on main actor videa :)

msm ono... cure i gaming... koliko puta sam rekao tako za žensko neko koje igra dobro neku igru: jao brate vidi extra, svaka joj čast. a onda me buraz spusti na zemlju i kaže mi: hej, šta je tu teško, kliktati mišem? zašto ne bi mogla devojka da bude dobra u igri?

neko ovako igra diablo 3 :D

[youtube]MlivhYaYDA0?hd=1[/youtube]

Poslednja izmena:
pre neko vece smo igrali i takmicili se kome ce da ispadne lvl63 item sa manjim damage :D i to vece mi je ispao jedan biser :)
jednostavno nemam srca da ga salvagujem ili prodam vendoru (jedino ako mi bude zafalilo mesta u stashu).
svaki dan ga gledam i ne mogu da verujem da je blizzard napravio ovako nesto da ti ispadne.

destruction_ichor.png

Slican takav je i meni ispao :D isto je imao neku sicu of + min ili max Damage i neke bas dobre statske mada nije imao Loh :D.
Zalosni su i oni Darkblade isto lvl 63 sa ravno 200 DPS :D vec sam ih par dobio.

Na Hell Act 3 kod vendora mozes da kupis plavo oruzje sa vise DPS nego ovo :wall: ... Item Levle 63 je samo nagovestaj da item moze da bude dobar i rolla od 4 do 6 visokih statsa, ali 99.9998% vremena ili su 4 statsa bez dodatnog DMG ili 5-6 ulta niskih statsa.

Da nekako nađem recept za ovaj sword, sve resurse iz steka bi dao za kraft i ako nebi na kraju dobio to sto mi treba lepo unistall igru i napisao hejterski post na officielno forumu i cao zdravo (da bog da propali zbog online DRM).

Poslednja izmena:
o boze, zar je moguce da tako nesto ispadne, pa to ima veci LoH nego dps :)

Nazad
Vrh Dno