Abraksas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 319
Pa kako su krenuli da igru sakate, te bolji drop te losiji te ovako te onako. Vrlo lako mogu da se nadju na meti ovih sto piratisu igre pa da im zavuku i igru naprave za slobodno igranje ali opet nije moguce jer igra je predvidjena da ima stalnu vezu sa netom pa bi ti koji bi se tog posla uhvatili morali da budu tri puta bolji od blizzarda a to svi znamoo da je nemoguce. No u danasnje vreme sve je moguce pa cesto kazem da nesto sto ocekujem da je nemoguce ono bude moguce a sto je moguce bude nemoguce.
*** svi mi potajno hocemo da igramo dobre naslove mufte ali to nekada jednostavno nije moguce. Pa tako i ja prizeljkujem nesto sto jednostavno trenutno nije moguce ali svakako vec u ponedeljak ako sve bude ok cu porucim igru. Sada sam se cuo sa kolegom pa sam mu reko da mi posalje pare kako zna i ume i da necu vise da cekam.
A plus toga moram jos para da izbekeljim za novu graficku posto je moja trenutna 7850 otisla u vecna lovista (a imao sam je citavih dve nedelje) pa cu morati da uzmem neku drugu i da doplatim jos malo. Tako su mi rekli u servisu, jer nisam hteo da prihavtim ono sto su mi oni nudili kao zamenu za moju posto kao moje vise nema da se poruci.
*** ti si u sukobu sa samim sobom