Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Emix da se ne bi mučio sa usb-om stalno, zar ti nije lakše nakacis se na wifi upalis AirDroid i vozi? Ne moraš Da brines ni o kablovima ni o usb don't recognized...

Jel neko koristi miui rom u bilo kom izdanju I kakvi su vam utisci vezani za njega?

Da li ima potrebe da se telefon Safely Remove? Posto ja tu ikonicu nemam na Win 7 sta god da ubodem ja nemam Safely Remove, samo iskopcam.

484511_10151128025107994_1591672245_n.jpg

:)

Izgleda šašavo ali je telefon maximalno obezbedjen. Proizvodjaca Cellularline sve u kompletu silikon i folija. Zamerka je što telefon postaje za skoro 0.5cm deblji.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1342961066014.jpg
    uploadfromtaptalk1342961066014.jpg
    100.1 KB · Pregleda: 201
  • uploadfromtaptalk1342961078662.jpg
    uploadfromtaptalk1342961078662.jpg
    41.4 KB · Pregleda: 193
  • uploadfromtaptalk1342961087472.jpg
    uploadfromtaptalk1342961087472.jpg
    32.8 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1342961099219.jpg
    uploadfromtaptalk1342961099219.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 181
Ma kakvi, nikad ne bih taj telefon stavio u takvu oblogu. Jedino da furas po kuci/dvoristu i garazi

Radim stalno sa alatom i posle dva dana sam ustanovio da je ovo jedino resenje

Izgleda šašavo ali je telefon maximalno obezbedjen. Proizvodjaca Cellularline sve u kompletu silikon i folija. Zamerka je što telefon postaje za skoro 0.5cm deblji.

Nije valjda to ono cudo od 1900 dinara? (kad neko pomene Celluarline odmah se setim lopova iz telenora/vip/mts ko vec nudi sve)

P.s. za zastitu si u pravu ekstra je. Pokriva sve ivice dok ove plasticne providne/rock/itd ne pokrivaju gornji i donji deo :/

Poslednja izmena:
Jeste to je to bilo mi je jako zao kada sam davao pare ali *** posle dva dana sam zaradio linijicu na cuvenom gorila staklu i nisam hteo vise da rizikujem.
Inace folija je zaista extra kvalitet zalepio sam je jos u kolima bez ijednog baloncica neprimecujem da mi nesto menja kvalitet displeja a evo posle mesec dana nema ni jedna tackica na foliji a sada zaista nerazmisljam sta imam jos u dzepovima pored telefona.
Ruzno jeste ali ja sam telefon kupio sebi da ga koristim a ne da ga drugi gledaju.

Poslednja izmena:
Sta je ovo skoro svima izgreban ekran?? Meni nema nista, evo vec 10 dana bez folije pu, pu, pu...

ja nemam nist' na ekranu.... ni tackicu. Koristim Samsung flipcase. Jos jedna prednost.... uvek mi ostaje nov backcover jer ovaj flipcase ima svoj. ***a, mnogima je ovo ruzna, neprakticna stvar ... ali kada se covek navikne na flipcase, onda skapira sve prednosti ... Najveca mana sto postoji jedan korak vise nego na obicnim case-ovima, kada telefon zazvoni...

Kao što rekoh Marfi je čudo... Što više paziš na telefon veća je šansa da će mu se nešto desiti... Ovako ne obraćaš pažnju i nista mu se neće desiti...

^ Ima istine ali neko isto tako gleda svaki cast i proverava dok neko manje obraca paznju pa i ne vidi :d

ja nemam nist' na ekranu.... ni tackicu. Koristim Samsung flipcase. Jos jedna prednost.... uvek mi ostaje nov backcover jer ovaj flipcase ima svoj. ***a, mnogima je ovo ruzna, neprakticna stvar ... ali kada se covek navikne na flipcase, onda skapira sve prednosti ... Najveca mana sto postoji jedan korak vise nego na obicnim case-ovima, kada telefon zazvoni...

Koliko je kinte flipcase?

Neverovatno. Ovako: kad ocistim displej nema nicega-kao nov. Kad ga zamastim rukama pojavle mi se 3 linije. Vidi se da nije urezano ali nikako ne mogu da ih otklonim. Cime bi mogao da pokusam da ga ocistim? Probao sam alkoholom i nista. Jedino se ne vidi kad ocistim displej :)

I ja sam kupio ovo sto i marinac. Stavio sam to na fon jos treci dan od kupovine. Mnogo mi je lakse nego da razmisljam da li cu da izgrebem i ulubim nosenjem sa kljucevima i ostavljanjem po svakakvim podlogama. Ja sam to pazario u comtradeshop-u za 1700 din i zadovoljan sam. Sa zadnje strane je vec primilo nekoliko ogrebotina i ima par tragova koji nece da se skinu. Bolje na toj oblozi nego na samom uredjaju.

Poslednja izmena:
Neverovatno. Ovako: kad ocistim displej nema nicega-kao nov. Kad ga zamastim rukama pojavle mi se 3 linije. Vidi se da nije urezano ali nikako ne mogu da ih otklonim. Cime bi mogao da pokusam da ga ocistim? Probao sam alkoholom i nista. Jedino se ne vidi kad ocistim displej :)

Tako sam isto i ja primetio kada zamastim tel vidi se ta linija. Sada sa folijom treba da se zagledam da je nadjem ali na moju žalost znam da je tu. Kada mi se to desilo skroz sam bio odlepio nosim Wave bez ikakve zaštite već godinu dana i ima možda jednu ogrebotine od 2-3mm a ovaj tel sam pazio držao ga zapakovanog u pismu kada ga nosim u džep i opet se ogrebo baš što kažete marfijev zakon

Poslednja izmena:
JELLY BEAN DOMINATION v1.1 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.​

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

v1.1 BRINGING NEW NAME, NEW WORLD. ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

THEMED DIALER AND IN/END CALL SCREEN. CRYSTAL CLEAR (THIS IS JUST 1st STAGE, NOT THE FINAL LOOK)

2yns45w.png

THEMED MMS. LETS GO HOLO!!! CHOSE UR DESIRED BUBBLE AND BACKGROUND

s4w48x.png

14xms5y.png

SOUL BOUND v2.0
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

CHANGELOG

22.07.2011. - v1.1
- jelly bean animations integrated in the theme
- themed dialer
- themed in/end call screen
- themed mms
- themed contacts (only partial)
- AOSP mms notification icon
- fixed some background color issues
- some minor fixes
- various graphical changes/improvements
SOUL BOUND v2.0
- support for XHDPI resolution (Samsung galaxy S III)
- brand new Icons Pack (Fancy White Icons pack for S III only)
- added some new icons

Sincerely,
VERTUMUS

Nesto mi poludela baterija zadnji put kad sam pogledao stajala je na 29% a sad na 31, mislim nek nastavi da se puni necu da se zalim ali bice da nesto nije kako treba.

Nazad
Vrh Dno