Šta je novo?

HTC One X

@zare. Druze, ja sam se sa mojim one x pozdravio. Bio sam pre par dana u Swisscom-u, objasnim im lepo koji problem imam i dobijem objasnjenje koje nikako nisam zeleo cuti. Decko koji bio za pultom mi kaze da se to ne moze popraviti. Poslednjih desetak dana su samo u toj filijali dobili 15 reklamacija na one x zbog gps problema. zvali su htc i rekli im kao da ubrzano rade na resavanju problema, ali kad ce to biti ne znaju. Vratili su mi taj felerican fon i predlozili da uzmem samsung ili iphone, medujutim nisam nikako hteo da se tako lako odreknem one x-a. Uzeo sam novi, ali na moju veliku zalost ista prica. Vratili su mi i taj fon i uzeo sam galaxy s3. Navigacija radi. medjutim ono sto sam opisao da se desava sa google maps, desava se i na galaxy-ju. Sa htc-om sam zavrsio bar za neko vreme. Posle desirea, 4 modela hd2, desirea hd i sensationa doslo vrme da se rastanemo. Kada budem imao malo slobodnog vremena opisacu prednosti i mane galaxy modela u odnosu na one x. Pozzz.

Kakav je ekran na s3 jel bolji nego na one x?

Ljudi, molim vas da probate sa nekom od pomenutih tracking aplikacija da snimite neku kraću putanju pešačenja ili trčanja, kao i jedno mirovanje od 15 min. I zbog provere svojih uređaja (sa kojima nadam se imate više sreće) a i zbog eventualne pomoći nama koji imamo ovaj problem.

Hvala unapred!

verovatno cu sutra da vozim bajs,pa cu da skinem sports tracker i da vidim.

Oba su fantasticna. X daje realniju sliku. SIII daje lepsu sliku.

Kako kome :)

Meni, iskreno, vise odgovara ekran na HTCu, prvenstveno zbog ciste bele boje..

Procesljaj malo po tim radnjama u Bgu, sigurno i tamo imaju te maske. Mislim, kinez je u pitanju, nije neka ekskluziva :D

A ako ne nadjes, nije mi nikakav problem da ti ja kupim ovde pa posaljem..

hvala ti, evo za sada sam se snasao sa ovim http://www.casesss.com/product.aspx?model=78&pid=372 case je super, samo sto su pogo pins pokriveni a hteo bih mozda malo da se igram sa tim.. a skidanje futrole je muka ziva, bas kao sto treba da bude

inace, uglavnom su mi posao u proslosti bolje zavrsavale kinez varijante nego te ekskluzive

Iskreno, ta mi se vise svidja zbog tog dela oko kamere.
U svakom slucaju, na ovoj SGP masci, taj deo kod pinova i nije najbolje uradjen. Tj. malo je sve pomereno tako da je jedan pin sakriven ispod :D

A radnja u kojoj sam to kupio se zove Mobil Plus. Postoji i u Bgu radnja sa istim nazivom, samo ne znam da li je u pitanju bas ista radnja. U svakom slucaju, mislim da cu potraziti i tu masku koju si ti uzeo :D

Ostave rupu za pinove i pokriju jedan :D

Za ovaj case nisam siguran da ima da se kupi kod nas, ja sam uzeo koristen (ali kao nov) od jednog od user-a sa ovog foruma, a on mi je rekao da je narucio preko ebay-a.. U svakom slucaju, ako naletim javicu, realno case je fenomenalan, stvarno kvalitetno uradjen

Koliko je ucestao taj problem sa GPS-om na HOX?

Koliko je ucestao taj problem sa GPS-om na HOX?

Ja sam moj HOX reklamirao zbog tog problema i primili su nazad telefon. Dobio sam novi HOX,medjutim i on se isto ponasao pa sam vratio i njega. Oba telefona su bila iz iste serije. Rekli su mi da je to poslednja serija koja je dosla kod njih u Swajcarskoj. Bio sam i kod ostalih operatera (sunrise,orange) medjutim svi telefoni su isti. Na kraju sam morao da se pomirim sa tim da od Hox-a trenutno nema vajde jer navigaciju bas puno koristim. I uzeo sam GS3.
Zanimljivo da u bilo komjoj od ovih radnji ovde reklamiras HOX i pozalis se na GPS, vracaju tel iz cuga jer znaju da Hox ima problem sa GPS-om.
Probao sam i 3 primerka od mojih prijatelja koji su isto kupili u Swajcarskoj samo kod drugih operatera i situacija je ista.
Juce sam cak probao i jedan primerak uzet u Nemackoj i zamisli.... isto.
Svi ovi telefoni koje sam cackao sem GPS-a nemaju nikakav drugi problem. Nemaju ono cuveno razlivanje boja.
Moj prvi HOX koji sam imao je ispao sa kreveta na parket i kad sam ga uzeo u ruci displej je bas fino ispao iz kucista sa donje strane.

a sgs3 nema taj problem?

Hm... Probao sam na 2 hox-a. I ni na jednom nema problema sa gps-om. Tacno me locira i strelica se uopste ne krece ukoliko sam stacioniran (model ht23 uzet u vip-u).

Poslednja izmena:
Hm... Probao sam na 2 hox-a. I ni na jednom nema problema sa gps-om. Tacno me locira i strelica se uopste ne krece ukoliko sam stacioniran (model ht23 uzet u vip-u).

Najbolji način da se testira GPS je aplikacija My Tracks (Google) ili neka slicna tracking aplikacija (ne Google Maps). Skinite je i probajte da snimite neko kretanje, šetnju, trčanje... ili još bolje snimite 15-tak minuta mirovanja. Trebalo bi da pređe 0.0 km i da brzina bude 0.0 km/h. Moj HOX je u mirovanju za tih 15 min. prelazio u proseku oko 3 km i dostizao brzine od oko 200 km/h

Probao na navigon navigaciji, nemam nikakvih problema.

ne pratim s3 temu... i nemam pojma na sta se zale :d (citao sam negdje da ima problema sa mikrofonom, i toliko znam)

Ljudi ne znaju da drže telefon zbog dual microphone-a koji služi za noise reduction :)

P.S.
Mene zanima jel neko skoro kupio HOX, znaci ne ona Prva serija telefona, nego druga serija i da li imaju problema sa ekranom (razlivanje) sa pucketanje u slušalica i sa kamerom slike + fullhd i rekao bi GPS, ali izgleda da većina ima problem sa GPS-om da skakuće... Drugar hoće da ga kupi, ja mu rekao da ni jedan telefon nije bez mana i svaki ima grešku, pa ako bira, nek uzme manje zlo GS3, al on zapeo za HOX i rado cu mu preporuciti ako je sve to ispravljeno, mislim da ne baca pare za dzabe...

Ja sam u petak uzeo HOX u telenoru, u beogradu. Jedino sto jos uvek nisam istestirao je GPS, uradicu to ovih dana, sve ostalo jesam i to temeljno, i telefon je besprekoran. To naravno ne znaci da su svi HOX koji su sada u prodaji takvi, ali moje iskustvo je skroz pozitivno.

slao sam bio zaretu da nemam problema sa gps-om. koristio sam sportstracker u kolima,nije bilo problema,takodje i u setnji nije bilo problema osim jednom. igo sam malo koristio u setnji,bez problema
sad je stajao sports tracker na prozoru 15minuta i vidim da imam problem. nasmejao sam se kad sam video :D

Prilozi

• 2012-07-18_15-49-43.png
    2012-07-18_15-49-43.png
    326 KB · Pregleda: 116
  • 2012-07-18_15-50-28.png
    2012-07-18_15-50-28.png
    86.6 KB · Pregleda: 111
mislim da prozor nije validan :) jer ne moze da se nakaci kako treba na satelite ;)

ako je tako,meni nije problem da posle stavim na sred dvorista :D

Radio nesto psu na kucici,pa iskoristio priliku. Isti djavo.

Probao i ja sports tracker, kad mirujem on miruje, sve je normalno kao sto treba da bude

Nazad
Vrh Dno