@Zare. Ja takodje imam isti problem sa GPS-om. Imam telefon skoro dve nedelje i pre par dana sam primetio da sa GPS-om nesto nije kako treba. Ubacio sam Sygic zbog rezolucije i radi na celom displeju, medjutim primetio sam da cim malo usporim autom navigacija totalno poludi, pocne da lupa skreni levo,desno,polukruzno,ovo,ono.... i nakon nekog vremena se vrati u normalu. Medjutim takva nije uopste upotrebljiva. Pomislio sam da nije mozda do sygic-a i ubaci sam i NDrive i ista situacija. onda sam prebacio stari dobri Igo koga koristim na Desire hd i HD2 i kad je i on pokazao iste simptome znao sam da nesto nije u redu sa telefonom. Takodje sam probao i google maps, gde lociram telefon i u startu omasi lokaciju za dobrih 30 do 50 metara, i onda ona strelica krene da seta po tudjim dvoristima,zgradama, ma ludnica(da napomenem da se ovo isto sa gugl maps-om desava i na ostala dva HTC telefona koja imam, ali njima navigacija radi super). Pokusao sam sa iphone-om da lociram telefon i on to radi neverovatno precizno.
Kao sto i Zare rece sve ostalo radi pez problema, nemam nikakvog drugog kvara na telefonu. Ovih dana ga nosim na reklamaciju pa cu videti sta ce reci. Zva sam radnju gde je telefon uzet i objasnio im u cemu je problem, pri tom sam im reko da se jos mnogo ljudi po forumima zali na isti kvar i rekli su da im odnesem telefon. Videcemo sta ce biti....
Inace telefon je kupljen u Swajcarskoj.