Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Od wipe ne moze da boli glava nikad :) kao sto ja volim da odradim uvek full wipe pre instalacije novog ROMa, iako kazu da moze da se pregazi (al' onda se javljaju neki gremlini) zato ja nikada ni sa jednim ROMom ili kernelom nisam imao problem, dok neki pricaju kako je ovo lose, pa ono, pa ovo, uradis full wipe i sve sljaka kako treba :)

Od wipe ne moze da boli glava nikad :) kao sto ja volim da odradim uvek full wipe pre instalacije novog ROMa, iako kazu da moze da se pregazi (al' onda se javljaju neki gremlini) zato ja nikada ni sa jednim ROMom ili kernelom nisam imao problem, dok neki pricaju kako je ovo lose, pa ono, pa ovo, uradis full wipe i sve sljaka kako treba :)

Odradio sam full wipe pre instalacije roma juce, pa danas izasao v8 pa sam samo updatovao i posle ubacio kernel i sve lepo radi. Ako pocne da zeza, wipe mu ne gine :)

Dobar dan društvo,da li možda ima neko neku LEAK informaciju o tome kada će ispravka da možemo sigurno ubacivati stock ICS...:mad:naravno bez BRICK-a:wave:

0.o

Nema. Kad bude bilo neko ce da javi. A vec mozes da ubacis ics, samo stavi drugi kernel. Speedmod recimo.

Ako hoces da ostanes na androidu onda Gnex, a ako neces onda 4s :)

Cekam ponedeljak i narucujem nesto od ta dva modela. Pa kako bude :D

Koliko para si ga prodao? Sumnjam nesto mnogo po ceni sa oglasa. Smesno za koliko pojedini ljudi daju note, posebno sto mu je cena malo niza od S3 (s preko operatera ista).

Ja sam nexus juce prvi put video i probao i u zivotu ga nikad ne bih kupio. Ni lud. Kazem "Ja"

350 evrica. Mnogo mu je pala cena kada je izasao S3.

U velikoj sam nedouimici, mnogo mi se svidja sto je nexus "pure" Google, jer bas bas koristim njihove servise. Sa druge strane, ne bih dao vise od 330e za neotpakovan, pa makar ostao bez telefona :D A za 4s nisam siguran, tu ima milion kombinacija pristupacnih, ali znam da ce mi smetati velicina ekrana manje vise. Ostalo mi je sve vrh.

Bice ovo tezak vikend :p

350 evrica. Mnogo mu je pala cena kada je izasao S3.

U velikoj sam nedouimici, mnogo mi se svidja sto je nexus "pure" Google, jer bas bas koristim njihove servise. Sa druge strane, ne bih dao vise od 330e za neotpakovan, pa makar ostao bez telefona :D A za 4s nisam siguran, tu ima milion kombinacija pristupacnih, ali znam da ce mi smetati velicina ekrana manje vise. Ostalo mi je sve vrh.

Bice ovo tezak vikend :p

Pala je cena jer su se ljudi nalozili na s3 i kad par njih stavi za manju cifru onda se jave retardi i nude ti 300e i kesu bombona, malo koriscenih.

Za nexus: idi pogledaj u poslovnici, ja licno ne bih dao vise od 250e koliko los utisak ostavlja, komplet. Posebno me izludjuju on screen tasteri koji ti smanje ekran solidno

Pa dobro, tebi vidim da je problem sto je ekran manji :D meni nije, naprotiv, odgovara mi sada za letnju varijantu :D sto se tice utiska, meni je cool jako, pogotov beli koji cu verovatno i da kupim ako budem uzimao. Meni on ima brutalan izgled :p

Što to misliš... :D

Nekako mi je mnogo 'flimsy' i ne mogu recima da opisem koliko je ocajno radio onaj primerak u vipu. Nije izgovor to sto je izlozbeni jer je i s3 bio tu pa mu nista ne fali, i ne samo on, nego i ostali telefoni. Nexus je ubedljivo najlosije radio od svih telefona koje sam ikada probao sa stock sistemom (mislim na android telefone)/

Nekako mi je mnogo 'flimsy' i ne mogu recima da opisem koliko je ocajno radio onaj primerak u vipu. Nije izgovor to sto je izlozbeni jer je i s3 bio tu pa mu nista ne fali, i ne samo on, nego i ostali telefoni. Nexus je ubedljivo najlosije radio od svih telefona koje sam ikada probao sa stock sistemom (mislim na android telefone)/

U Vipu nikada, ali nikada ne treba da se probaju telefoni, jer im ne znam kako, ali dajem pohvalu za total destruction softvera :D

Mislim da je bezveze sad prodavati Note dok ne vidimo šta nude Note 2 u oktobru, i Iphone 5. Mada ja sam gori nego ti možda i ja stalno volim da menjam nešto :)

Ja samo menjam kada izadje mob sa ogromnim ekranom, veci preko pola incha nego sto sam imao. 2god je proslo od hd2, koji je tada bio tata mata za sve uredjaje, da je izaslo nesto vredno menjanja. Notica je cudo, stvarno je unikat. Dvojka me ne interesuje jer ce imati skoro istu dijagonalu, 0.2 vise, sto na preko 5 incha nije nista. Da ne pominjem s3 inspired look, to me tek odbija- ovoliki uredjaj a da bude zaobljen? Puno ih pozdravljam

Krkojzla, steta sto si ti prodao malenu Noticu, mnogo dobro crtas i imao si bas lepe radove u onoj temi, tebi sigurno jos interesantniji bio note nego meni, jer sam operisan od crtanja/slikanja. Nesto imalo sto te kopkalo..mozda black clipping i tako to, al tako ti je sa amoled ekranima, malo se pogube boje u izvesnim situacijama :D (Gledao i na s3 u vipu, isti slucaj, ukockastene su ivice gde su prelazi boja, nista cemu treba pridavati paznju). Ja sam hteo ovih dana da prodam svoj i da kupim mob do 100e, verovatno E71, i da batalim sve. Malo opterecenje i cimanje kad ce sta da izadje, sta je bolje, kako da nabudzim, itd itd..

Ja sam hteo ovih dana da prodam svoj i da kupim mob do 100e, verovatno E71, i da batalim sve. Malo opterecenje i cimanje kad ce sta da izadje, sta je bolje, kako da nabudzim, itd itd..

I meni je to dolazilo nekad na pamet! Ali opet pomislim ***,neka ga smorice me i to pa cu opet pozeleti da se vratim na Android! Ali opterecenje sto kazes, stalno nesto citas , pratis, cekas update...onako barem miran sto se toga tice! :D

Cesto me smori tacSkrin i baterija kratkog trajanja, pa pozelim HW tastaturu i barem 3-4 dana :D

Poslednja izmena:
Meni je bash zbog toga shto spominjete najbolja fora kupovine nekog android telefona za dinar i ovog google nexus 7 tableta,sve zajedno 200 ili 250 evra,jeftinije o bilo kojeg high end android telefona a imash sve.Ili ne mora android za dinar moze i neka jeftina nokija i baterija traje 7 dana bez problema.

paranoid v4 + thor v15... uh, mislim da telefon nikad nije tecnije radio :) sam prelaz sa v4 kernela na thor je pravo malo cudo :) iako baca manje u quadrantu sve radi mnogo lepse, pogotovo pen aplikacije, crtanje i pisanje su prava uzivancija :)

paranoid v4 + thor v15... uh, mislim da telefon nikad nije tecnije radio :) sam prelaz sa v4 kernela na thor je pravo malo cudo :) iako baca manje u quadrantu sve radi mnogo lepse, pogotovo pen aplikacije, crtanje i pisanje su prava uzivancija :)

Koju aplikaciju koristis za crtanje/pisanje olovkom? Nisam se zaludjivao, ali- jel moguce naknadno instalirati snote i smemo? Olovka ne mora da ima f-je na telefonu poput back, ss, itd, samo da mogu te aplikacije da pokrenem. I, jel si radio undervolt?

@stjepan- dojadi sve coveku u trenutku, sve ima svoje prednosti i mane.

@marko- to sam i mislio, da ponovo kupim tablet i cao. Al sta da radim kad se nadjem negde i nesto treba da pogledam na netu? Sigurno necu sa sobom stalno da vucem tablet, zato je note keva- phablet ti je uvek u dzepu.

Nisam imao nijedan od problema koji si naveo sa fonom. Nisam ni mogao da imam jer sam poginuo testirajuci ih pre kupovine :p Ako hoces iskreno u vezi onog crtanja, crtao sam jedino u trenucima kada vise nisam znao sta cu sa fonom :D velicina je pocela da mi smeta u ovom letnjem periodu, sorcici itd, bas mi nije isao nikako. Testirao sam dosta romova i uvek se navracao na stock, bas zbog olovcice. Sve u svemu dobar fon, pogotovo sto sam ubo primerak bez falinki. Imam i ja te tripove ad kupim fon do 100e ali ne vredi, budalu vuce da potrosi sve pare :p

Meni je bash zbog toga shto spominjete najbolja fora kupovine nekog android telefona za dinar i ovog google nexus 7 tableta,sve zajedno 200 ili 250 evra,jeftinije o bilo kojeg high end android telefona a imash sve.Ili ne mora android za dinar moze i neka jeftina nokija i baterija traje 7 dana bez problema.

Sta ce ti dobra kamera u fonu - kupis compact i vozi, sta ce ti mp3 u fonu da ti trosi bateriju za razgovor bezveze - kupis mp3 player i vozi, sta ce ti phonetablet - kupis telefon + tablet i vozi. I na kraju ja treba da nosim 10 uredjaja po dzepovima.

Note nije uredjaj za svakoga - tacka. Ljudi koji su recimo dizajneri, web dizajneri, fotografi, itd.. tj, zavise od bilo kakve multimedijalne prezentacije svog rada klijentima, cenice note. Ljudi kojima fon treba za "kuvanje" ikonica i romova + za emal/sms/face - koji ce njima k note u zivotu? Samo im nepotrebno zauzima prostor u dzepu. Ja sam milion puta bio u situaciji da neki svoj rad treba da pokazem coveku, a tablet mi ostao kuci. Po Marfiju, gotovo uvek kad je najpotrebnije. Stoga sam uzeo note. Mogu sve lepo da prezentujem, a uvek je samnom. Takodje, fotke, klipovi, razgovor, organizacija, ekran, surf, aminovacu samo ove komantare na vest:

Link

Jako dugo neki telefon nije se toliko zadrzao u mom posedu. Evo ga leto, bermude, sorcevi, itd i uopste mi ne smeta a radi ko sat. Samo ga note2 moze smeniti eventualno.

Poslednja izmena:
Nisam imao nijedan od problema koji si naveo sa fonom. Nisam ni mogao da imam jer sam poginuo testirajuci ih pre kupovine :p Ako hoces iskreno u vezi onog crtanja, crtao sam jedino u trenucima kada vise nisam znao sta cu sa fonom :D velicina je pocela da mi smeta u ovom letnjem periodu, sorcici itd, bas mi nije isao nikako. Testirao sam dosta romova i uvek se navracao na stock, bas zbog olovcice. Sve u svemu dobar fon, pogotovo sto sam ubo primerak bez falinki. Imam i ja te tripove ad kupim fon do 100e ali ne vredi, budalu vuce da potrosi sve pare :p

Svaki amoled ima ovih problema sto sam pricao, u manjoj ili vecoj meri. Uverio sam se i na dve s trojke. egde u vecoj, negde u manjoj meri, ali to nije greska, nego je takav ekran.

@Bozha- ako je stvarno s3 inspired design, na onolikom uredjaju, necu ni da razmisljam o gNote 2

Ma meni je design na zadnjem mestu. Navodno 12mpx kamera ludilo, savitljivi ekran, mogu misliti sta li ce sve samsung da smozga/iskopira. S2 je bio igracka fon za note, a sad su se sa s3 uozbiljili opasno. Ako note2 bude za toliko bolji od s3 koliko je note od s2 - to ce biti game over game overa fon, pa makar ga dizajnirali dizajneri ruske lade.

postoji aplikacija emmc check,aj da proverim,kad ono insane chip,tel je na 4.0.3 verziji,znaci da ne radim nista od gore navedenog da ga ne bih brickovao.

Vrh Dno