Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima americkih verzija i sa dual core proceseorom.Tako da ne znaci da oni dobijaju sve najbolje

Hm ne treba se zaletati ova prica sa galaxy telefonima je ista kao i sa vw golfom 1 sra.e,2 best car ever,3 uzas zivi,4 super, sto znaci da ce galaxy S4 biti ekstra i imace ta 2gb rama i klima uredjaj i prepoznavanje daha korisnika i svasta nesto.

G4 svakako nije super, prvi golf posle G2 koji valja po mom misljenju je G5 :)

Ne znam sto se toliko potresate zbog amera, ne fali nista S3ci ni sa 1GB rama.

Potrišu se ovi koji ga nemaju, ne vidim da se neko od vlasnika preterano uzbudio. :smoke:

da mi daju da biram izmedju dual core telefona sa 2 giga rama i quad core i 1gb rama, ja bi uzeo ovaj prvi. Ko god ima sgs ili neki njemu slican fon sa 512mb rama, zna kolike su muke sa ramom i sta koci zapravo. SGS ima procesorske i graficke snage da tera jos 2 godine bez problema, cak bi i ICS dobio fabricki da su mu stavili bar 1gb rama. Ali ako dodje u evropu SGS3 sa 2gb rama, eto meni novog fona :)

da mi daju da biram izmedju dual core telefona sa 2 giga rama i quad core i 1gb rama, ja bi uzeo ovaj prvi. Ko god ima sgs ili neki njemu slican fon sa 512mb rama, zna kolike su muke sa ramom i sta koci zapravo. SGS ima procesorske i graficke snage da tera jos 2 godine bez problema, cak bi i ICS dobio fabricki da su mu stavili bar 1gb rama. Ali ako dodje u evropu SGS3 sa 2gb rama, eto meni novog fona :)

Spominju nakav RAM da treba mnogo, kao receno da ce nexus s dobiti JB koji je hardwareski isti kao Sgs i ima 512 rama. Nije to kocenje na Sgs do rama garant. System je takav supalj ***. Na Ics sad imam vise slobodnog rama nego sto sam imao na gb. Vjerovatno ga opeterete kni njihovj touchwizkvi i razna smeca, ovde je cisti android...imas dosta telefona koji imaju 512 ram a dobice ics. Pogledaj one nove SE telefkne arc, arc s svi po 512:):beer:

Potrišu se ovi koji ga nemaju, ne vidim da se neko od vlasnika preterano uzbudio. :smoke:

Ma ne brinemo mi za vas koji ste kupili, nego jednostavno ne bi smela tako da se ponaša ni jedna kompanija. Sada su zeznuli vas, ali sutra će možda mene kada budem kupovao s4.

Ako ne dobiju jb telefoni sa 1gb, hajd sa manje uzecemo u obzir da ne moze, treba zaobici android. Nije samsung kriv, ni htc....itd...daj *** ne instaliram windows 7 x64 na telefon, *** ih taj os:banghead:

Spominju nakav RAM da treba mnogo, kao receno da ce nexus s dobiti JB koji je hardwareski isti kao Sgs i ima 512 rama. Nije to kocenje na Sgs do rama garant. System je takav supalj ***. Na Ics sad imam vise slobodnog rama nego sto sam imao na gb. Vjerovatno ga opeterete kni njihovj touchwizkvi i razna smeca, ovde je cisti android...imas dosta telefona koji imaju 512 ram a dobice ics. Pogledaj one nove SE telefkne arc, arc s svi po 512:):beer:

Tacno je da samsung mnogo slabo optimizuje android za svoje uredjaje, dok google naravno zna sta je najbolje. Sumnjam da ce nexus s dobiti JB, mozda eventualno kao i htc kada je za svoj desire na molbu fanova izbacio gb, ali ga je osakatio maximalno. Zasto se navodi da JB trazi 2 giga rama to nemam predstavu, a verovatno ne znaju ni oni, nego nek se nadje ako nesto ne uradimo kako treba :D Ali bez obzira i da izadje, ram ce biti taj koji usporava rad telefona, zbog kog moras cesce da restartujes kad krene da trokira i gasi gomilu aplikacija u pozadini da bi makar ta jedna radila koliko toliko normalno. Da bi gb radio normalno treba bar 768 rama, do 1gb, za ics isto treba bar 1gb, za JB cemo videti. Ram je jedina stvar koja koci vecinu telefona za daljom optimizacijom sa novim androidima, moze da se namesti da radi...ali nije to to :)

Koliko sam video, JB nema neke impozantne promene u odnosu na ICS, tako da bi u teoriji svaki telefon koji može da pokrene ICS mogao da tera i JB...

Zalemicu jednu plocicu od 1GB:D
Pa *** trenutno 90% telefona ima 512 ili 768 rama.....
Imam otprilke u vecini slucajeva slobodno oko 150 MB, a raspolizivo je 370mb. Tjera ICS bez problemA
Ako dobije nexus s dobija i sgs bez problema nadamo se od CyanogenModa

Poslednja izmena:
da, ali pitanje kakav jb. Kao sto napisah gore za htc desire i gb, ako bude takav onda dzabe. Mada opet imamo makar neki pogled, sve sto dobija nexus s, to ce i sgs uz pomoc zajednice :D

Ima americkih verzija i sa dual core proceseorom.Tako da ne znaci da oni dobijaju sve najbolje

U Kanadi se priča da su došli sa Dual cote cpu-vima. Pffff. Danas obidjem par provajdera i niko ne prodaje sam telefon bez ugovora. Kakvi *****i.

Hmm. Dal je moguce da ne moze da se postavi scroll wallpaper? Ono kad idem levo desno da se i slika pomera? Ili sam ja otisao u qrc :)

Poslednja izmena:
@ Emix
Ponekad se pitam da li ovi ljudi testiraju uredjaje ili imaju vremena samo za hajp, tuzbe, pljuvanje konkurencije i izbacivanje na trziste bez prethodne provere :) Tu mislim na skoro sve proizvodjace, ne samo na Samsung, htc je jos gori primer.

Sta ce testirati kad su cijenjeni korisnici tu:banghead::)

Nije vise ko prije kvalitet da se radi, sad kako ide masovna proizvodnja samo nam felere uvaljuju....:)

Poslednja izmena:
Nemaju kad da testiraju, ne verujem da sa proizvodnjom i pakovanjem postizu a ne jos da testiraju. :D
Testiramo mi koji dajemo 500-600e na telefone. Kud ceb bolje "testere"? :d

Pa zato se i ne uzima nesto cim izadje,vec se saceka bar par meseci da se otkriju i sve prednosti i sve mane i onda lepo da sa stvarnim cinjenicama ispred sebe mozes da odlucis da li ces kupiti ili ne. Za tih par meseci cekanja i cena mozda malo padne i to ti je win win situacija.

A za tih par meseci mozda i najave Galaxy S 4?? Sto ce se verujem u ovom slucaju jako brzo dogoditi.

Vrh Dno