Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Kupio jkay deluxe aplikaciju i baš sam zadovoljan.

Ja cu moj uskoro prodavati. Cena sa dve dodatne baterije, punjac za kola, neke futrole etc bice oko 200€ (25.000 din). Ima garanciju jos oko godinu dana

Ja se i zvanično prvi javljam samo ako je OK očuvan :)

Poslednja izmena:
Cezare, stavi ga na ebay nekako. Kada vide ko ga prodaje, cena ce da ode gore.

@BIA
U comtradeshop u ušću sam kupio sebi za s3 belu a pored, na istoj polici video od iste firme (onaj neki cellular line ili tako nekako) za s2 crnu silikonsku. Treba ženi da uzmem ali nisam imao pare. Uzeću za koji dan pa javljam (ako ne bude kasno). Lepo izgleda kroz pakovanje. Ovo za moj tel je ok za sad. Lepo se uklopila i deluje kvalitetno pa je valjda i ta za s2 dobra. Valjda ih ima i negde po Šapcu.

Meni stigose jig-ovi danas ali telefon ne daje znake zivota,mada kad mu ubacim bateriju greje se u gornjem delu...nesto se desava. Upravo sam na vezi sa nekim chajnezima da vidimo da li moze ovaj jtag da pomogne,mada je ovaj skeptican nesto...kaze ima sav onaj alat.
Sutra prvo do radnje gde sam ga kupio i da kazem ovo rodjace nesto ne radi :(

Greje se kada ubacis bateriju? :/ Ni ja sad nisam nesto optimistican. Da je kod mene, za minut bih ti rekao da li ce JTAG pomoci. U svakom slucaju, nosi tamo gde si ga kupio. I javi sta si uradio.

Jel se desava nesto kad ga stavis na punjac, usb ili struju?

Ne reaguje ni na sta Meni ovaj lik kaze da bi mogao da proba jtag al on kaze da ne garantuje uspesnost zato sto je u njemu bio ICS...
Corax kako bi ti proverio da li mu ima spasa?

@BIA
U comtradeshop u ušću sam kupio sebi za s3 belu a pored, na istoj polici video od iste firme (onaj neki cellular line ili tako nekako) za s2 crnu silikonsku. Treba ženi da uzmem ali nisam imao pare. Uzeću za koji dan pa javljam (ako ne bude kasno). Lepo izgleda kroz pakovanje. Ovo za moj tel je ok za sad. Lepo se uklopila i deluje kvalitetno pa je valjda i ta za s2 dobra. Valjda ih ima i negde po Šapcu.

Hvala druze, idem da pogledam na CT sajtu mozda mogu da porucim pa da mi posalju kurisrskom.

@dabox Uspesnost JTAG-a nema veze sa time sto je u njemu bio ICS. Ako se pravilno uradi, a telefon je hardverski ispravan, velika je sansa za uspeh. To bi trebao da zna taj sto radi JTAG. Ali probaj prvo da zavrsis u radnji gde si kupio telefon, posle se cimaj sa JTAG-om.

Sale mogu li preko lite lpg+jkay tvoji modovi no sms in call list, no mms convert i volume skip track(jkay-ov mi ne radi)...i circle battery mada mi je on najmanje bitan?

Zna li neko gde se u sistemu nalaze ikonice za Phone/Contacts/Messaging/Aplications?

To moras slicice da otvaras, aplikacije da bi menjao... Bolje uzmi instaliraj apex i promeni onda ikonice... Sta ce ti TW...

Jel moze hitno pomoc,drug mi je tu i pokusavamo da mu otkljucamo gs2 medjutim helroz aplikacija umesto da odradi unlock izbaci fc :confused:
Kako ste inace otkljucavali telefon, ja nisam radio to nikad jer je moj bio u startu otkljucan...
On je odradio root nekom aplikacijom "omnius for samsung",prvi put sam cuo za to :)
Sta jos moze da se proba?
Hvala

Gde nestade ovo pitanje da li je Sale popio bananu ? Videh na mailu, posto sam pretplacen, a sad je izgleda vec izbrisana ?!

sajlonac@
Skini samsung galaxy unlock sa marketa, zavrsava posao. Dakle, da nema sufix sgs II :)

Ja sam odradio sa Helrozom bez problema. I ja prvi put čujem za taj omnius, proveri ti jel on sigurno rootovao telefon :D

I ja isto prvi put cujem za taj omnimus :D

@serbiadiablo i ja isto dobijam na mail, ali isto, poruke nema :D

To moras slicice da otvaras, aplikacije da bi menjao... Bolje uzmi instaliraj apex i promeni onda ikonice... Sta ce ti TW...

Ma više mi nešto došlo da se malo igram sa tim, nego sam prekopao skoro sve .apk i nigde nema ikonice za Messaging, a baš ona mi i bode oči, onako zelena a sve ostalo u plavoj nijansi :D

Poslednja izmena:
Ma ima root definitivno..
Galaxy unlock mi samo izbaci unlock code : null :(
Ne kapiram stvarno?!?
Jel treba da se izvadi mozda sim?

Ja sa otključao pre 5-6 dana svoj s2 Helrozovom aplikacijom, prošlo iz prve

Edit: prvo sam pokušao Chainfire-ovom aplikacijom, nije uspela bila da nađe unlock code

Edit2: da li ti je Helroz-ova aplikacija tražila su permission?

Poslednja izmena:
Naravno

Edit: strasno... Taj root mu je bio problem... Kako sam mu flesnuo cfroot nisam morao ni da pokrecem app za otkljucavanje,odmah je naso mrezu.
Kakva li je glupost taj omnius :)

Poslednja izmena:
Ja cu moj uskoro prodavati. Cena sa dve dodatne baterije, punjac za kola, neke futrole etc bice oko 200€ (25.000 din). Ima garanciju jos oko godinu dana

Neko je ovde lud :) Ja sam moj sa 11+ meseci prodao 300 evra. Full sa jos oko 12m garancijom i castio sam ga case- om :D

Juče sam stavio NEAT ROM 1.1 i skoro sve radi ekstra, brzo je kao metak i baš sam zadovoljan. Ipak, ima par sitnica koje me muče pa se nadam da možete da mi pomognete:

1. Kako da postavim default Accuweather widget? Izgleda da je izbačen iz ove verzije ROM-a a mnogo više i se dopada nego ona verzija sa Marketa
2. Ne mogu da postavim Lock screen wallpaper. Pokušao sam sve regularne metoda ali se ništa ne dešava.

Unpred hvala.

Znaci brat Kinez :D

Ovo sto je daxyco rekao uradi, pa makar bio u Kini, svuda ima prevaranata, a jelte najvise kod nas... Trebalo bi dve godine garancije da bude na svu tehnicku robu, kada dobijes fiskalni, ali kineske zakone ne poznajem bas dobro :rolleyes:

Kad si vec tamo, kolika je cena GS2, GS3?
Danas sam odneo telefon,nisam bas bio iskren sto se tice kvara,navodno mi se baterija ispraznila i nisam mogao vise da ga upalim :zgran: ...sutra ce me zvati dok vide sta je.
Inace SGS2 je 420$ trojka je oko 620$,kazem oko posto vole da se cenkaju kao na pijacu :wall:

Zasto ne vidim na maketu aplikacije koje se placaju? Isti problem sam imao sa stock romom i sada sa NEAT romom?

Drugari,

Imam dva pitanja :)

1. Već sam valjda negde ovde pričao o ovome. Naime, dok sam imao iPhone4 jako mi se je dopadala jedna caka, da pri slikanju gde su velike razlike u svetlosti telefon podešava exposure tamo gde ja kliknem da mi fokusira. Na S2 on uvek podešava tako da se lepo vidi šta je u centru, nevezano šta kliknem da fokusiram. Od ovog sam digao ruke i pre neki dan sam video da stari i9000 sa stock aplikacijom, sa default podešavanjima na GB isto to radi! Zna li neko kako da ovo podesim? Evo i videa o čemu pričam, to sam jednom ranije slikao dok sam bio na iphone-u. --- http://www.youtube.com/watch?v=PP1MLjrBPZ8

2. Druga stvar je ta da me muči galerija i sakrivanje albuma u njoj :) Konkretno "Viber images". Probao sam preko "QuickPic" sa Exclude, probao sam isto i sa "Gallery Excluder", programi odrade svoje ali je jako čudno da POSLE toga, slike koje dobijem na Viberu se pojave u galeriji i to samo nove, koje sam dobio posle tog "exclude"-a. Nije mi jasno kako in galerija odvoji od ostalih, u istom su folderu, file ".nomedia" ja svakako prazan... gde je to zapisano? Ako obrišem ".nomedia" file i sve ponovo odradim neće da bude albuma u galeriji, čim pošaljem neki test sliku automatski se pojavi album "Viber images" sa samo jednom tom slikom...
Evo šaljem i slike da vidite...

Prilozi

• Screenshot_2012-06-28-09-25-45.png
    Screenshot_2012-06-28-09-25-45.png
    248 KB · Pregleda: 98
  • Screenshot_2012-06-28-09-26-00.png
    Screenshot_2012-06-28-09-26-00.png
    105.6 KB · Pregleda: 102
  • Screenshot_2012-06-28-09-29-01.png
    Screenshot_2012-06-28-09-29-01.png
    91.8 KB · Pregleda: 95
  • Screenshot_2012-06-28-09-34-02.png
    Screenshot_2012-06-28-09-34-02.png
    59.7 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Juče sam stavio NEAT ROM 1.1 i skoro sve radi ekstra, brzo je kao metak i baš sam zadovoljan. Ipak, ima par sitnica koje me muče pa se nadam da možete da mi pomognete:

1. Kako da postavim default Accuweather widget? Izgleda da je izbačen iz ove verzije ROM-a a mnogo više i se dopada nego ona verzija sa Marketa

I ja sam ga vratio :) Sve uklonjene aplikacije imaš u saletovom removed apps zipu, u svakom slučaju evo ti moj zip sa satom i accuweatherom.

http://www.mediafire.com/?nbxv191b1abdb4n

Samo flashuj zip iz CWM-a.

Nazad
Vrh Dno