Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Sto manje pazis, manje ce ti se puta desiti da ti ispadne, sto vise pazis pre ce ti se desiti i to ozbiljniji pad... *** tako kaze cika Marfi.

@nikolaf7 mozes i ti da odneses, ponesi garanciju i fiskalni, ali cemu kad si sam kriv i svejedno ces platiti opravku...
Pitam da znam ocu li se cimat sa vracanjem moba u fabricko stanje ili da im ga odnesem sa neat romom i modovima otkljucanog:D

Cemu ovakav komentar? Jednostavno mi bode oci to sto se previse izgulilo( klasican udarac u beton). Ako nemas odgovor na.moie pitanje uzdrzi se glupih komentara...

Najbolje da ga odneses i zamenis u nekom mob shopu ''staro za staro'' ima dosta polovnih S2, doplatis malo za lepo ocuvan i furas dalje...
I uzmi mu jednu silikonsku masku za spoljne aktivnosti...
Inace bilo kakvo menjanje fabrickog okvira ili kucista ili maske ti ne preporucujem, jednostavno neces biti zadovoljan rezultatima, a i jeftinija ti je zamena telefona...
Sve najbolje!

Zašto mi kalendar ne prikazuje rođendani, tj. ne obaveštava me? Kako to da sredim, sinhronizovano sam ga s google

Nasao sam ovo uputsvo, radi kod mene:

To add Birthdays from Google contacts to your Google Calendar.
1. Using a computer go to calendar.google.com
2. Top Right corner, click on settings/calendar settings.
3. Under Calendar settings click Calendars
4. By Other Calendars, click Browse Interesting Calendars
5. Under Interesting Calendars, select More
6. Subscribe to the Contacts' Birthdays and Events calendar.
7. Return to Calendar, your Contacts' Birthdays should now be appearing.
8. On your phone open the calendar app and go to menu/more/refresh
9. Go to menu/more/calendars and make sure the new CBE calendar is checked.
10. Back to Calendar. The birthdays should now be showing.
11. If they do not appear, try menu/refresh.
12. If they still do not appear go to menu/more/calendars/remove and remove the CBE calendar then menu/more/calendars/add and readd the CBE calendar (this is what I had to do).

*Google does not currently have a way to add reminders to this calendar. You can add a reminder to any individual birthday, one at a time, from your phone, but the reminders will not sync back to the web version of Gcal and will only work on the phone.

Problem je sto radi samo za rodjendane u narednih godinu dana. Kada prodje godinu dana idi na Applications->All Apps->Calendar Storage-> Clear Data. Onda opet sinhronizuj kalendar i trebalo bi da radi.

Koristio sam aCalendar +, on mi je video rodjendane i bez ovog petljanja sa google Calendarom. Ali nije mi se svidjao widget pa sam ga obrisao. Probaj ga ti, ako ti se svidi, mozes da njega koristis.

Poslednja izmena:
U dialeru je telefon poceo da brljavi I da stavlja pozivni od 4 cifre pa onda /. Loristim neat ROM. Zna li neko sta sam zeznuo?

Glasaćemo ako obećaš da ćeš nastaviti da praviš teme za Galaxy II :p

@viktor
instalirao sam jkay 14, i tamo nigde nema opcija da se ukljuci/iskljuci notification u status bar-u?

btw, traze ljudi od saleta da izbaci tvoju temu iz njegovog rom-a :D

Pošto neće niko, onda ću ja:

Lite Rom last release: NeatRomLite v1.1 (24th June 2012)
Firmware: I9100XWLPG (4.0.3)
Build date: 24th May 2012
Modem: XXLPX
CSC: NEELP4
CF-Root v5.5 LPG
Change List: 619441
Available languages in Rom: Basque,Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Francais, Galician, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
Fully Deodexed
Zipaligned
Rooted
BusyBox
SuperSU
EFS auto backup
Fixed SDcard issue
Deep sleep works perfect
NO WIPE
Disabled boot sounds

Themed - Amazing Vertumus ICS Domination v4.5 JKAY UNIVERSAL

Great battery life

Speed and response much more faster and smoother

Init.d support

Init.d tweaks

Build.prop Tweaks

Auto-Zipalign apps on boot

Faster read / write the SD card

Faster media scanner

Faster GPS FIX (Thanks hawkerpaul)

Fixed Email bug

TW launcher - Infinite scrolling

Updated Google Maps to v6.8.1

Updated Street to v1.8.0.1

Updated YouTube to v3.5.5

Updated Gmail to v4.0.5

Updated Play Store to v3.5.19

Roboto font

Trebuchet launcher

and many more...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686

Msm, ovo je onako kako bi telefon trebalo da izađe u prodaju. VRH!

@ sale
Možda da tražiš posao u Samsungu, da vide kako treba da izgleda ROM ;).

E kakav li je ovaj Resurrection rom? Jel nelo probao mozda?

Ја сам га користио. Добар је!

E kakav li je ovaj Resurrection rom? Jel nelo probao mozda?

Ja sam ga koristio nije los + sto ima da se menjaju teme, solidan.

Ja sam se vratio na stari dobri hydrog3n 18.04 od pre dva meseca i opet imam onu super potrosnju :)

Zašto mi kalendar ne prikazuje rođendani, tj. ne obaveštava me? Kako to da sredim, sinhronizovano sam ga s google

If you have your Google Calendar set to sync with your phone then adding birthdays to that calendar is a few step process:
  1. Go to google.com/calendar from a computer.
  2. Under Other calendars in the left pane, click add.
  3. Click Browse interesting calendars
  4. Click More (the More next to Sports)
  5. On Contacts' birthdays and events click subscribe
  6. While you are in there check out all of the other interesting calendars that Google can populate your phone's calendar with

Kakva je situacija sa mmc_erase? Da li ima nekih novih informacija ili je sve kao i pre, ništa ne brisati niti flash iz recovery-a?

Ja sam skontao da se to tiče samo nekih određenih kernela. Moj telefon je detektovao problematičan MMC, a bar 50 puta sam flešovao i brisao sve i svašta iz CWM.

I ja isto znaci uvek sve wipe-ujem i nikad problema, a imam isto taj famozni chip.

Jao do sad sam bio na Hydrogen-u 18/04 i imao instalaciju 12/05 na telefonu i reko daj na brzaka da ga upgrade-ujem.
Wipe cache/dalvik i krenem instalacija,zakoci negde pri kraju i ne mrda 15ak minuta,zadrzim power dugme i od tad ne daje znake zivota,nece nigde ni recovery,ni download.CIGLA! :wall:
Djilkoshe sta ciniti?

Jel si probao da izvadiš malo bateriju na par minuta?

Da da probao sam,ne daje znake zivota :( Jel jig pomaze u ovom slucaju ili ne?

Mislim da ne, ali probaj. Dobra stvar je što se ne može provaliti zašto je telefon zakovao. Zato, prvo ga lepo slikaj sa svih strana, ispod poklopca i baterije a pored novina današnjih da ne bude kako je bio pokvašen pa zato ne radi. :)

Ako nije pod garancijom, možda mu pomogne jtag, ali ne znam da li to neko ovde radi.

Cudi me samo si odradio wipe cache i dalvik... Plus ja sam isto bio stavljao tu verziju 12/05, ali nista, normalno prosao download, doduse ja sam odradio full wipe :) mada ajde u recovery da nece, al' da nece u download mod da udje... Slikaj kao sto kaze daxyco sa svih mogucih strana u macro modu, da se slucajno ne pojave misteriozne kapljice vode :D

Cek znaci jig radi samo u slucaju da moze u download mode?? Sad sam video na tubu video kako izgleda taj Jtag,ono mozda u NASA-i rade :S
Znaci ovo je neki debeo brick :( Jos sam pod garancijom do avgusta,mada videce da sam ga flesovao.

jos ja malopre naruch par jig-ova,reko to ce ga probuditi

Poslednja izmena:
Ako ne reaguje nikako, onda ni oni nece znati da si ga cackao.

Ako proradi JIG, odlicno. Ako ne, jedino zvanicni servis. Ako ti ne prihvate, onda na JTAG u nekom servisu.

Prekosutra idem po sgs2 pa hocu pre toga da obezbedim neku zastitnu futrolicu case neki ili sta god da je cool. Dajte mi neke predloge, sta mi je najbolje,sta vi koristite i kako i preko koga ste nabavili, cena naravno. Hvala puno.

Treba mu download mode za jig ako me dobro sluzi secanje?

Posto nece nista, ne mogu ni oni da vide... Al' cek, cek... Kako do avgusta garancija?!

Ja ti preporučujem ako možeš da nabaviš od SGP-a neki silokon... Imam ovakvu crnu i predobra je :) Dobiješ pored i super foliju.

Nazad
Vrh Dno