Marko1996
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2011
- Poena
- 225
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 14600KF + Corsair Nautilus 240 RS ARGB White
- Matična ploča
- Gigabyte Z690 UD DDR4
- RAM
- Kingston Fury Beast 1x8GB DDR4 @3200Mhz i Kingston Fury Beast 32GB DDR4 @3200Mhz
- GPU
- ASRock Intel ARC B580 Challenger 12 GB DDR6
- Storage
- WD Blue SN570 1TB m.2 + WD Blue 500GB Sata + WD Green 120GB Sata + WD Blue 320GB + WD Black 500GB
- Zvuk
- Logitech zvučnici
- PSU
- Asus TUF 750B
- Kućište
- Corsair Frame 4000D White
- Monitor
- Samsung Odyssey 27 G51C
- Miš & tastatura
- Corsair Harpoon RGB Wireless + Razer Cynosa Lite Essential
- Ostale periferije
- UE49KS7000 & Xbox SX
- Tablet
- iPad 10.9
- Mobilni telefon
- iPhone 15 Pro Max 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch Series 3 + Fitbit Inspire 3
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Niko se nije uvredio tvojim glupostima, ali moraš da naučiš kako se koriste zarezi, tačke i samoglasnici.
Ovo sto radiš izgleda kao da si iskočio iz bunara i počeo da lupaš prstima po tastaturi.
Nije mi jasno odakle ti reč "ekskuluzivniji" (exqluzivniji), kad se kaže "ekskluzivniji". Nekoliko si puta isto napisao, pa vidim da nisi slučajno pogrešio.
Što se tiče laptopa, moje je mišljenje da ne trebaš da uzimaš polovan, a pogotovo bez ikakvog opisa i sa onakvog sajta, pa još od nepoznatog prodavca. Nađi na ovom sajtu od nekog proverenog, pa kupi i igraj se dok ti ne dosadi.
Kažem "igraj se", jer mislim da je zaista bacanje para, bar dok ne vidiš da ti je zaista potreban baš takav laptop.
Poenta: ne kupuj polovni laptop za taj novac, ma kakav on bio, sem ako ga ne prodaje neko koga poznaješ, pa možeš da testiraš sve.
Imaš nov Lenovo ultrabook za 72000 dinara, što je malo više od onoga što imaš, ali radi nešto, zaradi, pa potroši kako hoćeš...
U svakom slučaju, kupićeš onaj polovni, ma šta ti ko ovde rekao.
Nauči pravopis, ne smeta nikome, ali nije dobro što misliš da je "kul" što gutaš slova i ne znaš gde da staviš zarez ili tačku.
Javi šta si kupio.![]()
Gramatika mi nije bas jaca strana nikad veca ocena od 3-ke
@gile23 hvala puno na informaciji
Poslednja izmena: