Šta je novo?

Mafia II

Ima sile, jer nema sta drugo da bude - covek lepo kaze da kad izgasi istu, odma' mu se frejmaza zakuca na 60 i ne pada ;)

Osim toga - meni 28 average, a 19 min nikako ne deluje kao savrseno igrivo, pricaj ti sta 'oces, cak daleko od toga... ispod 30 ama bas nista ne priznajem, a i celih 60 bi bilo lepo :smoke:
A tvojih 19 i 28, tj. njegovih 19, 23 i 30 koje je pominjao... to su cifre koje neko sa GTX 580 nikako ne zeli da vidi :D

Ima sile, jer nema sta drugo da bude - covek lepo kaze da kad izgasi istu, odma' mu se frejmaza zakuca na 60 i ne pada ;)

Osim toga - meni 28 average, a 19 min nikako ne deluje kao savrseno igrivo, pricaj ti sta 'oces, cak daleko od toga... ispod 30 ama bas nista ne priznajem, a i celih 60 bi bilo lepo :smoke:
A tvojih 19 i 28, tj. njegovih 19, 23 i 30 koje je pominjao... to su cifre koje neko sa GTX 580 nikako ne zeli da vidi :D

Ma kako ne igrivo o cemu pricas ne secka igra ni gram sa niti je ista usporeno ( izgleda da si se previse ususkao u frejmove ;-) ) Realno evo sada sa novijom i drasticno jacom masinuom ne primecujem razilku i ako je rezultat u Benchu daleko veci... Ja zaista ne primecujem razliku u igrivosti....

Dobro, lepo je sto je tebi to igrivo, nemam nista protiv toga... ali kazem - meni nesto sto ima 19fps min, a 28fps avg nikako ne izgleda kao savrseno igrivo, kao sto vec rekoh ;)
Tih 28 jos i djene-djene, ali onih 19 frejmova bih itekako osetio tokom igranja :)

Mozda sam razmazen (ili pak ususkan u frejmove, sto rece :D), ali verujem da ih ima dooosta koji bi se slozili sa mnom... ;)

Tako slabo? Izgleda da je physx kod tebe nesto zabagovao i radi preko cpu-a...

Probaj ovaj tutorijal, vizuelno gotovo neces da primetis razliku a performans ce da ti se raketira u nebo. :D

Je li, gospodine :d, jel' ti ovo meni velis? :)

Prvo sam mislio da je tebi, a sad kad bolje pogledah onda nekom slicnom tebi, naravno u hardwerskom smislu. :D Tako da, ovaj post gore moze da posluzi Mandicu. :)

Mandicu, Mandicu... jer ja, sto se Mafije II tice, ne stigoh dalje od drugog chapter-a :d

Sramota me je sto to priznajem, ali tako je :p
(i bruka, vala, s obzirom da prvi deo predjoh tri puta)

Dobro, lepo je sto je tebi to igrivo, nemam nista protiv toga... ali kazem - meni nesto sto ima 19fps min, a 28fps avg nikako ne izgleda kao savrseno igrivo, kao sto vec rekoh ;)
Tih 28 jos i djene-djene, ali onih 19 frejmova bih itekako osetio tokom igranja :)

Mozda sam razmazen (ili pak ususkan u frejmove, sto rece :D), ali verujem da ih ima dooosta koji bi se slozili sa mnom... ;)

evo sa masinom koju imam goinu ipo dana ne primecujem razliku i ako imam za 40 fps vise prosecno po benchmarku mozda nije ni tacan isti :-D

Ne znam sta da ti kazem vise :d

Tek sad videh da se ovde narod ispricao sit :D Ma ti frameovi su mi jetru pojeli ali sam presao i odigrao cak Joe's Adventures + Jimmy's Vendetta. Igra je odlicna ali ovaj physx sam morao da ubijem skroz a to je inace bilo prvi put da sam nesto morao da iskljucim u igri pa me iznerviralo opasno :trust: Interesantno je da nisam primecivao ama bas nikakvu razliku kada sam ugasio apex. Cak sam kasnije iz znatizelje palio i gasio, vadio screenshotove od pre i posle i sve isto izgleda, samo sto kada je ***** ugaseno igra radi u konstantnih 60fps a gameplay je neuporedivo prijatniji nego sa 30fps na medium ili 19 na high...

Pa ne znam kako si mogao da uporedis kada se to na fotkama tako reci I ne vidi. To se vidi najbolje po detaljima tipa pomeranje odece, kada unstavas okolinu I sl.

imam steam verziju igre. hoce li raditi skidrow DLC-ovi na njoj? :)

upravo sam to i sam skapirao na tezi nacin :D

instalirao, igram. ziveli dual core procesori :D

Pa ne znam kako si mogao da uporedis kada se to na fotkama tako reci I ne vidi. To se vidi najbolje po detaljima tipa pomeranje odece, kada unstavas okolinu I sl.
Pa da u stvari, ne fotkama se to i ne primecuje ali sam igrao sa ukljucenim apexom pa ga onda u sred igre ugasim i apsolutno mi nista ne nedostaje, feeling je isti. Razumem ja da to treba da pojaca realisticnost i tako to ali stvarno nema neke razlike bio ukljucen apex ili ne. Mislim da je to najobicnija sarena laza kako bi se ljudi otvorili za kupovinu dve graficke karte...

Pa da u stvari, ne fotkama se to i ne primecuje ali sam igrao sa ukljucenim apexom pa ga onda u sred igre ugasim i apsolutno mi nista ne nedostaje, feeling je isti. Razumem ja da to treba da pojaca realisticnost i tako to ali stvarno nema neke razlike bio ukljucen apex ili ne. Mislim da je to najobicnija sarena laza kako bi se ljudi otvorili za kupovinu dve graficke karte...

Kada iskljucujes Fiziku moras iz igre da izadjes ;-)

Strasan naslov, ne znam samo sta ima u glavi ovaj Kuzma kada daje igri ovakvu ocenu :butt:

Poslednja izmena:
Taj mozak je just cause 2 ocenio sa 92 ili koliko vec, uglavnom preko 90 :d

Mafia 1 je i dalje zakon, dvojka je losija ali ne za ovako nisku ocenu..

Just Cause 2... :D:D:D

Svaka ti je na mestu, nema sta... i dvojka, iako losija nego original, nikako nije za bednih 61.

Imam ljude u okruzenju koji igraju igre i koji su bukvalno zaljubljeni u Mafia II igru, nije ni bitno. Sta sam hteo da kazem jeste da Miograg Kuzmanovic koji pise textove za Svet Kompjutera tj Svet Igara najverovatnije ne igra igre skoro pa uopste a kamoli da zavrsi neku igru pa da napise svoj utisak i dozivljavanje iste(mislim da se to nije dogodilo godinama) vec samo radi po fazonu copy/paste sa recimo gametrailers.com i ubaci ono svoje pro*e*a*anje, ok prevede njihov sud sa engleskog na srpski ali shvatili ste poentu :p Na kraju citaoci koji plate to izdanje Sveta Kompjutera citaju ko zna cije vidjenje neke igre, mozda se i Miodrag Kuzmanovic nekada igrao na PC-u ali to je bilo jaaako davno...

P.S.
Skoro je ubacio i svoju zenu u posao da stvar bude jos zesca po istom principu copy/paste , kao ona neki gamer i pise tj opisuje uglavnom neke avanture a verujem da je za PC avanturu cula onda kada je Kuzmi pala ideja da i svoju zenu "ubaci u posao" :wc: Ljudi ja ne mogu VEROVATI sta pojedini likovi u ovoj drzavi rade. Jedino mu je bilo interesantno ono lupetanje o svemu i svacemu nevezano za PC gaming koji nemilosrdno ubacuje u aman svaki svoj text ali i to posle nekog vremena totalno pocne da smara citaoca jer mu je sve to lupetanje nekako po istom sablonu i svaki sledeci njegov text unapred znas od prilike sta ce da nalupeta , dodje vise kao neka komicna zabava koja brzo dosadi...

Poslednja izmena:
Just Cause 2 rulez!!! :D Koliko *******cije i glupiranja uz neverovatno velik svet moze da se izvede sa tom igrom i cini je fenomenalnom. Doduse i ja sam za to da je Mafia 2 dobra igra, al u krajnjem slucaju kao i da je bitno sta Kuzma kaze, njegovi tekstovi su uvek *******cija i njegovo vidjenje a ne to kako cu ja kao igrac da dozivim.

Pusti Rico, pa u kojoj bre igri jos moze da se traktor nadvlaci sa helikopterom, avion sa zgradom i jos gomila *******cija sa sajlom? :D

Imam ljude u okruzenju koji igraju igre i koji su bukvalno zaljubljeni u Mafia II igru, nije ni bitno. Sta sam hteo da kazem jeste da Miograg Kuzmanovic koji pise textove za Svet Kompjutera tj Svet Igara najverovatnije ne igra igre skoro pa uopste a kamoli da zavrsi neku igru pa da napise svoj utisak i dozivljavanje iste(mislim da se to nije dogodilo godinama) vec samo radi po fazonu copy/paste sa recimo gametrailers.com i ubaci ono svoje pro*e*a*anje, ok prevede njihov sud sa engleskog na srpski ali shvatili ste poentu :p Na kraju citaoci koji plate to izdanje Sveta Kompjutera citaju ko zna cije vidjenje neke igre, mozda se i Miodrag Kuzmanovic nekada igrao na PC-u ali to je bilo jaaako davno...

Ovo definitivno nije tačno, ako neko ne prepisuje recenzije, to je Kuzma. On uvek napiše onako kako on vidi igru, bez trunke suzdržavanja. Možda moj ukus nije isti kao njegov, ali zbog toga ga je uvek zanimljivo čitati.

MAlo je takvih recezenata sa ovih prostora, svojevremeno je krajem devedesetih časopis gamer imao odlične lične recenzije, kasnije im je kvalitet propao, sve dok se nisu ugasili. Početkom ovog veka smo imali hrvatski Hacker, koji je bio kvalitetan od početka do starta, a sad nam je preostao jedino Kuzma :p

Poslednja izmena:
Just Cause 2 rulez!!! :D Koliko *******cije i glupiranja uz neverovatno velik svet moze da se izvede sa tom igrom i cini je fenomenalnom. Doduse i ja sam za to da je Mafia 2 dobra igra, al u krajnjem slucaju kao i da je bitno sta Kuzma kaze, njegovi tekstovi su uvek *******cija i njegovo vidjenje a ne to kako cu ja kao igrac da dozivim.

Pusti Rico, pa u kojoj bre igri jos moze da se traktor nadvlaci sa helikopterom, avion sa zgradom i jos gomila *******cija sa sajlom? :D

Ma da, i ja sam presao just cause 2 i solidno zezanje bejase ali da ikada vise instaliram tu igru- e nes kolega :smoke:

Mada cu igrati novi just cause ako izadje :D

Meni JC2 stalno stoji na hardu i poneki put upalim cisto da se izivljavam sa onim stuntovima i divim glomaznosti i lepoti onog sveta. A nema sta, sledeca stvar koju oni Lavinari prave se naravno ceka sa velikim nestrpljenjem. Pa samo JC2 kad bi bio na next gen fizickom i animacionom nivou pa to bi bilo f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o. :D

Mafija 2 on the other hand, se sa sve dodacima veoma brzo obrisala i tek skorije sam je ponovo instalirao i odusevio se da su nvidija drajveri ispravljeni i sada, naravno bez onog cloth efekta za prolaznike, fps je skoro uvek zakucan na 60 na 1200p sa fizikom na high. A razlog zbog kojeg sam je ponovo instalirao je da bih uzivao u driving simulatoru onih starudija, ostale stvari su me gotovo nimalo interesovale.

Poslednja izmena:
Mafija 2 on the other hand, se sa sve dodacima veoma brzo obrisala i tek skorije sam je ponovo instalirao i odusevio se da su nvidija drajveri ispravljeni i sada, naravno bez onog cloth efekta za prolaznike, fps je skoro uvek zakucan na 60 na 1200p sa fizikom na high. A razlog zbog kojeg sam je ponovo instalirao je da bih uzivao u driving simulatoru onih starudija, ostale stvari su me gotovo nimalo interesovale.

vidis meni je igra instalirana 20.08.2012 i od tada i dan danas stoji sjajna je glavna prica je odlicna kao i JA .Jimmy jeva 2 dodatna DLC-a nisu losa :) Ps sa 301 drajverima igra radi neverovatno dobro.

igore ta instalacija iz buducnosti ce ti doci glave kad ti se pojavi Dock u svom DeLorean-u :D

btw meni igra razbija, igrao sam je na GTX260 sad moram da probam na ovoj karti...
a sto se tice one ocene... nema taj ni promaje u glavi, samo jedan veliki VOID

Nazad
Vrh Dno