Šta je novo?

HTC One X

Okači na youtube. Ne verujem tim modovima da suštinski poboljšavaju fps, koliko vidim samo smanjuju kompresiju.

Pa ti reče da su snimci bolji a sad ispada da mod ne poboljšava kvalitet?

Ma polako verujem da ce to sve doci na svoje. Treba i OTA da izadje ovih dana. Uzeo sam danas body case, konacno sam nasao jedan koji ok izgleda.

Evo slike.. Nisu nesto kvalitetne ali procice :)

fotografija 2.jpg
fotografija 3.jpg

Pa ima kvalitetnih case-ova na ebay ali su dosta skuplji nego ovaj moj :) Ovaj je ko sto kazu 'peri deri'...

Ajde neka mi kaze neko u cemu je fora,uradim update prognoze i posle kad zakljucam mobilni i otkljucam posle nekog vremena a ugasen mi wi fi,meni se prognoza vrati na staro,znaci smanji se za 10stepeni. Sto znaci,da stalno moram da radim update. Jel se i vama desava to?

Kakvih cirkona LOL. Izgleda kao karbon.

Je l' neko mozda uzeo/stavio Case Mate zastitnu foliju za ekran?
Danas sam kupio, ali je nisam jos nalepio. Primetio sam da dimenzije ne odgovaraju sasvim. Naime, folija je 1mm uza, i 2mm kraca od dimenzija ekrana, pa ga ne pokriva celog. Je l' moze neko od vas da mi potvrdi da je jednostavno takav proizvod, ili da je vratim i menjam?
Na ambalazi uredno stoji "Compatible with HTC One X/XL" :trust:

Pucketanje zvuka.

Naime dok gledam klipove na youtube-u ili neku drugu vrstu flash videa, bez obzira preko browsera ili aplikacije s vremena na vreme čuje se pucketanje. Isto je i sa slusalicama i bez njih. Sad me već iritira, pokušao sam da uključim i isključim beats audio ali ne pomaže.

Pucketanje zvuka.

Naime dok gledam klipove na youtube-u ili neku drugu vrstu flash videa, bez obzira preko browsera ili aplikacije s vremena na vreme čuje se pucketanje. Isto je i sa slusalicama i bez njih. Sad me već iritira, pokušao sam da uključim i isključim beats audio ali ne pomaže.

Koji rom/radio/kernel. Ja sam primetio to u par igara, mada kad slusam mp3 nema. Koristim ARHD 7

Je l' neko mozda uzeo/stavio Case Mate zastitnu foliju za ekran?
Danas sam kupio, ali je nisam jos nalepio. Primetio sam da dimenzije ne odgovaraju sasvim. Naime, folija je 1mm uza, i 2mm kraca od dimenzija ekrana, pa ga ne pokriva celog. Je l' moze neko od vas da mi potvrdi da je jednostavno takav proizvod, ili da je vratim i menjam?
Na ambalazi uredno stoji "Compatible with HTC One X/XL" :trust:

I ja sam dobio foliju koja ide od dna ekrana do HTC logoa u visinu ... U sirinu je lepo legla. Ako primetis malo oblik samog kicista videces da je malo/blago zaobljen pri dnu, zbog toga nije 100% u visinu

Poslednja izmena:
I ja sam dobio foliju koja ide od dna ekrana do HTC logoa u visinu ... U sirinu je lepo legla. Ako primetis malo oblik samog kicista videces da je malo/blago zaobljen pri dnu, zbog toga nije 100% u visinu

To za oblik kucista mi je jasno. Evo ovako da prikazem koliko meni folija pokriva (ako bih je nalepio):

Ova bleda povrsina predstavlja foliju..

Dimenzije samog ekrana su 58x104mm, a zastitne folije 57x102mm.
Dakle, ostaje po 1mm iznad i ispod folije koji ostaje nepokriven, i negde oko 1mm u sirinu.
Nisam ja ni racunao da folija pokriva celu ovu "glossy" povrsinu prednje strane, ali sam pretpostavio da ce bar ekran biti pokriven :trust:
Meni ovo izgleda kao pogresna folija..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno