Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Lobosi napisali ovo

5d5761be-e5b6-df7c.jpg

a ono znaci ipak hard. Još ih danima čekam.
Ona bela i roze soft su odlične al' su bela i roze. Jel video neko negde soft providnu za normalne pare?

Poslednja izmena:
ma nema nigde, samo vip i telenor imaju par tih covera.. ushao sam u 20 radnji za telefone i niko nema nishta vezano za sgs3 jer je "nov telefon"

daj link od tog tvog ili tacan naziv (gde se vidi lepo kakav je)..koliko para..

Poslednja izmena:
Ljudi, ovaj hard providni, soft beli i roze imate, barem u Beogradu na dosta mesta. Ima čak i soft providni bez folije al šišaju sa njim.

Jel si se ti to otarasio savrsenog HoX-a ili za nekog drugog pitas?

Nisam. Kupio sam i S3, ispao mi povoljno, rekoh da vidim ko je ko ali nazalost, nista specijalno! HOX mi se mnogo vise svidja vizuelno. Hardverski jako slicni +-. Samo u startu vidim da S3 ima bolju bateriju (sto je bitno naravno)! Prodacu jedan...

Ti bas pratis sta se pise o "savrsenom" :)

Poslednja izmena:
Nisam. Kupio sam i S3, ispao mi povoljno, rekoh da vidim ko je ko ali nazalost, nista specijalno! HOX mi se mnogo vise svidja vizuelno. Hardverski jako slicni +-. Samo u startu vidim da S3 ima bolju bateriju (sto je bitno naravno)! Prodacu jedan...

Furaj oba kad se ima ;)

Bila bi fora da pocnes da hejtujes u obe teme jer ti se moze :D

Sad bi mogao da odradis testic jedan do drugog u vezi sa svim ovim 'bagovima' i 'manama' pa da se vidi lepo. Ljude dosta odvlaci od hoxa sto su culi da se dosta razlivaju boje pri pritisku, i ono sto neko rekao da se odvaja staklo ekrana od kucista. (?)

Furaj oba kad se ima ;)

Bila bi fora da pocnes da hejtujes u obe teme jer ti se moze :D

Sad bi mogao da odradis testic jedan do drugog u vezi sa svim ovim 'bagovima' i 'manama' pa da se vidi lepo. Ljude dosta odvlaci od hoxa sto su culi da se dosta razlivaju boje pri pritisku, i ono sto neko rekao da se odvaja staklo ekrana od kucista. (?)

Ne mogu da hejtujem nesto sto nije tako. Moj HOX (ne znam gde su drugi i sta kupovali) je SAVRSENE izrade.Nema razlivanja, lufta izmedju ekrana i plastike ni problem sa WIFI. Znaci telefon je perfektno uklopljen.Jedino sto mu zameram je: 1-baterija, 2-fps. Nista drugo!
S3, spreda ok ali ledja reeeeeeetko ruzna! Znaci kad stavim jedan do drugog neuporedivi (vizuelno).HOX deluje skuplje, elegantnije, za klasu vise. nisam ih detaljno testirao jer sa S3 nisam ni odlepio nalepnice, niti stavio karticu. Uopste me nije odusevio. Jedino vidim da je baterija dista bolja na S3... ostalo stvar ukusa!

Poslednja izmena:
Hebote, hahahaha koji likovi dolaze ovde. Šoranje po sirotinji, kupovina dva najskuplja telefona, i pljuvanje po S3 koji mu se ne sviđa, ali ga svejedno kupio zato što mu se može. E Srbijo...

Ako nekome jos trebaju ove rock futrole, meni brat poslao iz Amerike nekoliko komada, ne verujem vise od 5, pa ko je zainteresovan neka mi posalje pm da rezervise bez obaveze da kupi. Kad stignu dogovoricemo se.

Hebote, hahahaha koji likovi dolaze ovde. Šoranje po sirotinji, kupovina dva najskuplja telefona, i pljuvanje po S3 koji mu se ne sviđa, ali ga svejedno kupio zato što mu se može. E Srbijo...

Gde shorao po sirotinji? Nije se hvalio lik, samo smo mi ubacivali fore da mu se moze. A ako ima kintu sto da ne, niko nama nije kriv sto nismo rodjeni pod (u tolikoj meri) srecnom zvezdom. :) Covek ubode savrsen htc, svi kukaju a njemu sve radi, boli ga uvo. A da s3 (beli, kao i Note) pozadi izgleda uzasno jeftino, to jeste. Velika povrsina shljashti oci da istera. Mada, ako se stavi u case, moze se zivi :)

Ne sine, nisi shvatio sta sam pisao! S3 sam kupio povoljno. Covek uzeo u VIP-u i prodao mi ga povoljno, 450e. Kupio sam ga jer je ispod cene! Nisam rekao da mi se ne svidja, samo sam rekao da je ruzniji mnogo od HOX-a i da ima bolju bateriju. Ostalo +-. I rekao sam "prodacu jedan", mislim da ne mozes ti ovu recenicu da ukapiras. I OVO NIKAKO NIJE SORANJE PO SIROTINJI, covek je pitao i dobio odgovor.

Telenor od danas prodaje originalni S3 flip cover, 2500din.

Za mene je opet najbolji sleeve...

Gde shorao po sirotinji? Nije se hvalio lik, samo smo mi ubacivali fore da mu se moze. A ako ima kintu sto da ne, niko nama nije kriv sto nismo rodjeni pod (u tolikoj meri) srecnom zvezdom. :) Covek ubode savrsen htc, svi kukaju a njemu sve radi, boli ga uvo. A da s3 (beli, kao i Note) pozadi izgleda uzasno jeftino, to jeste. Velika povrsina shljashti oci da istera. Mada, ako se stavi u case, moze se zivi :)

Ma moj je plavi i takodje je ruzan. Nije toliko ruzno sto sljasti koliko oblik kamere, blica, zvucnika, ova slova "Samsung"... S2 bre kad se pojavio svi su sv**avali :D

Ne sine, nisi shvatio sta sam pisao! S3 sam kupio povoljno. Covek uzeo u VIP-u i prodao mi ga povoljno, 450e. Kupio sam ga jer je ispod cene! Nisam rekao da mi se ne svidja, samo sam rekao da je ruzniji mnogo od HOX-a i da ima bolju bateriju. Ostalo +-. I rekao sam "prodacu jedan", mislim da ne mozes ti ovu recenicu da ukapiras. I OVO NIKAKO NIJE SORANJE PO SIROTINJI, covek je pitao i dobio odgovor.

Ako ti se ne svidja prodaj ga meni. Ja ga izduvao danas u vip-u. Nemaju plavi :)

nemoj sad da se vadiš :D svi smo odmah svatili.. :p

Kako god. Ja sam onda pogrešio. Kupio si telefon koji ti se ne sviđa, to je za mene izdrkavanje.

Poslednja izmena:
Evo da se i ja upisem kao vlasnik s3.Uspeo sam sinoc da rezervisem poslednji komad u plavoj boji u telenoru na uscu.Do sada sam koristio s1 ali posto se fon izgustirao vreme je bilo da se predje na nesto bolje.Za sada sam zadovoljan kako fon radi.Kupio sam na uscu u samsung radnji komplet zastitnu foliju i providni hard case za 1400 dinara.

Ajde neka neko javi kad stigne u VIPu plavi :D

Kako god. Ja sam onda pogrešio. Kupio si telefon koji ti se ne sviđa, to je za mene izdrkavanje.

Vizuelno ne (spreda ok), ostalo da. Posebno baterija, koja je konacno zadovoljavajuca, barem mi deluje tako (u odnosu S2 i posebno HOX-a).
Prodacu jedan, nisam dovoljno bogat :S:

Prilikom slikanja po mraku sam zapazio sasvim slucajno da kad stavim hard case na telefon slike imaju dosta vise suma.Slikam istu stvar malo pre ,pebacim na comp. i vidim ima dosta suma,uporedim sa slikom koju sam slikao pre neko vece dok nisam ima na telefonu hard case i slika sa dosta manje suma.Podesavanja na istom, odradim reset slika opet ima suma,padne mi na pamet da skinem hard case(providni) i slika ispadne dosta bolja sa manje suma,bezveze.Najverovatnije vise necu uvece stavljati hard case :)

Oko sociva je plastika/guma i ne dopire dovoljno svetlosti pa je normalno da ima vise suma.
Meni je veci problem sto koliko sam video G III ima neki problem sa nocnim slikanjem tj. G II daje bolje rezultate.

Ja sam uporedjiva slike sa S2 po mrklom mraku i koliko ja mogu da primetim S3 ima malo jaci blic i daje slike sa manje suma.

Slikaj neki udaljeni objekat, nesto na sta blic nema efekat.
Ulicna svetla, farove, kucu...

Vrh Dno