Jel si se ti to otarasio savrsenog HoX-a ili za nekog drugog pitas?
Nisam. Kupio sam i S3, ispao mi povoljno, rekoh da vidim ko je ko ali nazalost, nista specijalno! HOX mi se mnogo vise svidja vizuelno. Hardverski jako slicni +-. Samo u startu vidim da S3 ima bolju bateriju (sto je bitno naravno)! Prodacu jedan...
Furaj oba kad se ima
Bila bi fora da pocnes da hejtujes u obe teme jer ti se moze
Sad bi mogao da odradis testic jedan do drugog u vezi sa svim ovim 'bagovima' i 'manama' pa da se vidi lepo. Ljude dosta odvlaci od hoxa sto su culi da se dosta razlivaju boje pri pritisku, i ono sto neko rekao da se odvaja staklo ekrana od kucista. (?)
Ma SG3 pokloni nekoj ribi i to sa roze cover-om
kad se moze sve se hoce)
Hebote, hahahaha koji likovi dolaze ovde. Šoranje po sirotinji, kupovina dva najskuplja telefona, i pljuvanje po S3 koji mu se ne sviđa, ali ga svejedno kupio zato što mu se može. E Srbijo...
Hebote, hahahaha koji likovi dolaze ovde. Šoranje po sirotinji, kupovina dva najskuplja telefona, i pljuvanje po S3 koji mu se ne sviđa, ali ga svejedno kupio zato što mu se može. E Srbijo...
Gde shorao po sirotinji? Nije se hvalio lik, samo smo mi ubacivali fore da mu se moze. A ako ima kintu sto da ne, niko nama nije kriv sto nismo rodjeni pod (u tolikoj meri) srecnom zvezdom.Covek ubode savrsen htc, svi kukaju a njemu sve radi, boli ga uvo. A da s3 (beli, kao i Note) pozadi izgleda uzasno jeftino, to jeste. Velika povrsina shljashti oci da istera. Mada, ako se stavi u case, moze se zivi
![]()
Ne sine, nisi shvatio sta sam pisao! S3 sam kupio povoljno. Covek uzeo u VIP-u i prodao mi ga povoljno, 450e. Kupio sam ga jer je ispod cene! Nisam rekao da mi se ne svidja, samo sam rekao da je ruzniji mnogo od HOX-a i da ima bolju bateriju. Ostalo +-. I rekao sam "prodacu jedan", mislim da ne mozes ti ovu recenicu da ukapiras. I OVO NIKAKO NIJE SORANJE PO SIROTINJI, covek je pitao i dobio odgovor.
Ne sine, nisi shvatio sta sam pisao! S3 sam kupio povoljno. Covek uzeo u VIP-u i prodao mi ga povoljno, 450e. Kupio sam ga jer je ispod cene! Nisam rekao da mi se ne svidja, samo sam rekao da je ruzniji mnogo od HOX-a i da ima bolju bateriju. Ostalo +-. I rekao sam "prodacu jedan", mislim da ne mozes ti ovu recenicu da ukapiras. I OVO NIKAKO NIJE SORANJE PO SIROTINJI, covek je pitao i dobio odgovor.
Ako ti se ne svidja prodaj ga meni. Ja ga izduvao danas u vip-u. Nemaju plavi![]()
S3 sam kupio povoljno. Covek uzeo u VIP-u i prodao mi ga povoljno, 450e. Kupio sam ga jer je ispod cene!
Kako god. Ja sam onda pogrešio. Kupio si telefon koji ti se ne sviđa, to je za mene izdrkavanje.
Prodacu jedan, nisam dovoljno bogat :S:
Sad ti kasno da se izvlacis, moras da vodis na pitje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari