cyberdude
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 630
Ovaj post objasnjava zasto su fontovi takvi kada se ukljuci HA, ovo se odnosi na sve browser-e koji koriste HA http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?p=10786583#p10786583
Ovaj post objasnjava zasto su fontovi takvi kada se ukljuci HA, ovo se odnosi na sve browser-e koji koriste HA http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?p=10786583#p10786583
Kod mene moze bez problema
Opet isto, eh...Ja koristim 32 bitnu verziju na ovoj drugoj masini mozda i zato te zeza tebe taj history probaj x32
Probao prvo ručno, posle CC i na kraju Revo. Posle Revo-a se manje baguje, ali opet neke sajtove neće da izbriše.@Ryo Probaj da deinstaliraš sa Revo Uninstaler. Ili samo očisti operine fajlove sa CCleaner.
Znate drage kolege sta je tuzno
a) opera ima predispoziciju da bude numero uno na polju internet browsera i to bez razmiljsanja ali ***
b) poredio sam je u odnosu na chrome i firefox, pokusavao zadnjih 3-4 god da se navikavam da koristim nesto drugo al ne ide
c) ima mail client, dobar download client, dobre extenzije, i jos mali milion stvari koje rade savrseno out of the box....
d) zasto ne porade malo na temama, da ubace html5 podrsku za gmail i sl., i ubrzaju renderovanje strana, i ono sto chrome ima - sinhronizaciju extenzija na vise racunara, pa valjda imaju iskustva za to da urade..
e) pored svih prednosti koje nosi motor google chroma, ne mogu da svarim decije gluposti poput nemogucnosti prilagodjavanja rasporeda toolbar buttona, uzasnog download managera, cinjenice da gasi browser kad se zatvori last tab (aj za ovo ima i polovicno resenje), MHT podrska i slicno????? znaci ogovljena podesevanja do zla boga. u suprotnom bih njega koristio. za fire fox nemam zivce.
dobro je sto su ukinuli podrsku za widgete i opera unite. al morali su jos malo poraditi na ovoj dvanestici.
eto raspisah se, bilo mi na dushidzaba, vezah se vec nekoliko godina za mpc, foobar, xnview, totalcmd i operu, ova prva cetiri rade zadivljujuce ali mi fali to malo kod opere, da bukvalno nadjem savrsenu kombinaciju programa za svakodnevni rad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari