Šta je novo?

HTC One X

sa stock kernelom bi izgubio 7-8 % za sat ipo

recimo sensation xe mi je gubio 1% po satu

Ma kakav je to screenshot, baterija na 100% posle sat ipo čega?

Sta recu koju posluku porati...

HTC je poznat po tom bezobrazluku. Ja san se tako opekao na desire i od tada nikad vise HTC.

<Tapatalk>
da, zaista bezobrazluk, ti gadovi izbace bolji telefon svakih pola godine, i onda ti se drustvo smije, jer nemas najnoviji, a tebe blaaaaaaaaaam! :d :d :D

maxe...

Evo nakon 17 sati i 22 min ugasenog telefona :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340441522017.jpg
    uploadfromtaptalk1340441522017.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 123
Ja ne razumem shta je tu ekstra kad nije ni koristio fon :D

2 sata je ekran upaljen

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340444221670.jpg
    uploadfromtaptalk1340444221670.jpg
    36.8 KB · Pregleda: 199
Poslednja izmena:
2 sata ukupno i već je na 41%? Čak i da je na maksimalnom osvetljenju, to nije dobro.

Pa to i ja kazhem, slaba baterija bre a ovaj sense je dosta crpi, ja punim fon svaki dan :D

Ja telefone punim svaki Dan vec 3 godine i nije mi problem. Ne zaboravite da Sam u 2 sata upaljenog ekrana imao i 30 minuta igrica koje nevjevrovatno crpe bateriju. Vec Sam rekao da mi je jedina mana Hox-a baterija, al situacija se popravlja.

Mogli su da stave bar 2100 mAh bateriju a ne 1800 ipak je to veliki ekran

2 sata ukupno i već je na 41%? Čak i da je na maksimalnom osvetljenju, to nije dobro.

Ja na scr shot-u vidjeh 48% ... ?! Sto znaci da je to blizu 4h ako bi nastavio istim tempom (ili preko 4h ako ne bi igrao igrice) do potpuno potrosene baterije sto opet, i nije lose.

Nije lose... Znaci moze da izgura i preko 4h :)

nista manje fancy nije ni plavi :)

Inace njoj se vise svidjaju samsungovi modeli odkako sam joj kupio ovajSamsung RL55VTEBG.jpg

Prilozi

• rs_RL55VTEBG1-EUR_001_Front.jpg
    rs_RL55VTEBG1-EUR_001_Front.jpg
    645 bajta · Pregleda: 268
Poslednja izmena:
Vrh Dno