Šta je novo?

Diablo 3

Verovatno misli, da ce on da kupi kesom koji ima na svome bnet nalogu neki item koja druga osoba zeli sa RMAH a posle ce zavrse transkaciju uzivo.

EDIT: damn, tu slow.

Evo Shimec je objasnio :) Itemi mogu da se trejduju u grupnoj igri. Samo se dodaju ljudi preko ID-a i mogu da udju. Kao ljudi sto masovno trejduju gold/iteme dok stream-uju igru pa sa "fanovima" sa chata obavljaju zamene

evo jos jedan covek ulete :D

skontao sam sada :)

U prevodu, hoces da izbegnes Blizzard PDV (15%) i na crno da prodajes iteme za real money :d mudrijas pravi

odlicna ideja.
Ko nakupi dovoljno evra na Battle.net balance, on nema nacina da ih podigne. (*** kad nemamo paypal).
alternativa ti je ovo, ili da kupujes wow vreme pa ga prodajes jeftinije.

ako je neko OP 1-hand oruzija sa 1200 dps recimo 50evra, to ga prodas za 3000din. Sto da ne
mada iskreno, nisam siguran da ce Srbi davati neke vece pare za iteme, ali videcemo, u svakom slucaju srecno..

a i da bi ti se sve ovo isplatilo, i uopste imalo nekog smisla, trebalo bi da si vec napunio balance sa bar preko 100evra. Ako je tako, svaka cast :)

ja cu ipak evrice da sacuvam za starcraft 2 i diablo 3 ekspanzije :D

Poslednja izmena:
ja prvo da zaradim neke evrice :d

Toliko o tome da sa 5x NV-a bossovi dropuju 2 rare itema 100% :D Ubijem Zoltuna 1 rare, zatim ubijem Belijala 1 rare.... I to sve sa 280 MF-a :)

Ili sam ja negde pogresno procitao da bi trebao dobiti 2 rare itema 100% od bossa?

EDIT: bice da sam ja pogresno skontao :D

Poslednja izmena:
Bice :)

Ja mislim da je pre patcha bilo zagarantovano 2 rarea od bossa, sad je 2 rarea zagarantovano od elite packova sa 5NV. :)

Nigde nije 2 rare-a zagarantovano lol, 1 od bosa i 1 od elita....

Sta da ti kazem igram sa jedinim lagano pricu da skontas a posle ako na Inferno mislis da je tesko brzo predje na drugog.

Barbu posto nema DEX tj. nece imati dodge, bitan je HP i Armor, dok Monku jedno od ta dva ne moras tolko da budzis.

U infernu act 2 se bas osećam nelagodno (često ginem). Za upgrade mi treba minimum 2 kk po itemu za neke delove i po 5m (te golde nemam) . Gde grešim ?
Igram sa Wizard-om
Speed 1.86
Armor 4773
Int 1440
Damage 21390
All ress 538 - 724
Crit chance 29%
Crit dmg 115%
Life 36750
Life on hit 733
Life regen 777
Dodge 18.4%

^
To za komentare i preporuke na bilo kom forumu treba uzeti sa rezervom je sasvim normalno tj. prvo probati pa tek onda kupiti!Npr. za Starcraft 2 ili Max Payne 3 ja licno nebi dao ni 200 dinara,ali to nije problem do igre nego do mene!Jednostavno mi se ne svidjaju!Sto se tice Diabla nije mi zao ni dinara sto sam dao,ne zato da bi ovde opravdao pare koje sam dao,nego sto mi se prosto dopada!Cak i da odigram Hell tezinu do kraja i tu da stanem opet cu imati stotinjak sati zabave za 5000 RSD-a sto i nije tako malo!

Apsolutno! No ipak se me komentari iznenadili.

I problem je sto ovu igru moras kupiti da bi je probao.

Ja za ovo nebi dao niti 5 eura.

Moze li neko da potvrdi da Kulle ima 3 minute enrage timer? Ne mozemo nas 4 da ga ubijemo posto nas uvek oneshota oko 30%, iako sam ga ubio solo bez problema.

EDIT: Izgleda da ipak ima enrage timer, citao sam komentare na oficijalnom forumu. Ne mogu da verujem kolika su ***** ovi iz Blizzarda, slobodno su mogli da ubace kako moras da kupis makar jednu stvar sa RMAH da nastavis igrati.

Poslednja izmena:
@Versus
Na kojoj tezini nemozete da ga ubijete ? Na infernu ? Ja barb sa 5k dps (smesno znam :D) i jos jedan DH sa nista posebnom opremom ga ubijemo laganica, znaci vas 4 ako u proseku imate barem 12-13k dps ne bi trebali problema da imate ? Osim ako niste 4 tank barba onda ne kontam sta se bunite :D

Moze li neko da potvrdi da Kulle ima 3 minute enrage timer? Ne mozemo nas 4 da ga ubijemo posto nas uvek oneshota oko 30%, iako sam ga ubio solo bez problema.

EDIT: Izgleda da ipak ima enrage timer, citao sam komentare na oficijalnom forumu. Ne mogu da verujem kolika su ***** ovi iz Blizzarda, slobodno su mogli da ubace kako moras da kupis makar jednu stvar sa RMAH da nastavis igrati.

Nakon sto roknete ona 2 zlatna gianta, imate 3 minuta da dokrajcite Kulle-a, inace ce vas instakillovati zbog enrage timera. Ja sam ga rokno sam jer kad smo bili u ekipi, nismo svi zajedno imali dovoljno dps-a da ga brzo ubijemo.

Da da sad svaki bos ima Enrage timer:)

Upravo sam ga ponovo ubio sam bez problema, u onoj grupi od 4 smo imali dva barbarian tenka pa izgleda da nije bilo dovoljno DPSa. Ne mogu da verujem, nije Diablo 3 WoW pa da moras da pazis na kompoziciju klasa u grupi.

Prvi legendarni i to kakav! :S:

Nego koliko da trazim za ove cizme? Deluju mi dobro ali ja igram samo sa WD pa ne znam koliko realno vrede.

Prilozi

• legendary.PNG
    legendary.PNG
    146.5 KB · Pregleda: 125
  • koliko vredi.PNG
    koliko vredi.PNG
    123.1 KB · Pregleda: 193
Cizme bez movement speed, meni licno, ne vrede puno ...mada te privuce ovih 51resit 2all:D

Pa ono monku nije bas potreban move speed kao recimo DH-u, a jos ako je arcane monk, mogu sigurno fino da se prodaju, jes da bi bile idealne da je vit umesto str, al i ovako su dobre.

Dosta statova ali fali vit. Ovako ne mogu previse da se prodaju(bar neko moje misljenje). Slobodno nemoj da stavis buyout price pa ces videti koliko vrede:).

Majko mila sta je ono :zgran: , 250k+ critovi sve redom ,FFS. Neko ovo postigao za malo vise od mesec dana za pola godine dobar deo igraca koji uloze vreme u D3 ce biti blizu ovome.
I sta onda ubacice jos jednu tezinu?

Nazad
Vrh Dno