Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Pitam jer sam ubacio onu oficijalnu verziju 4.0 pa mi se izgubio root i nemam CWM.

Poslednja izmena:
Pitam jer sam ubacio onu oficijalnu verziju 4.0 pa mi se izgubio root i nemam CWM.

Odin je sam po sebi rizican (ne kao Kies) ali je rizican. Moze da se desi svasta. Od toga da ti je slabiji racunar pa stane na factoryfs do toga da nestane struja u toku flesa. Zato je najbolje uvek koristiti CWM kad mozes. E sad kod tebe je druga situacija. Moraces odinom da ubacis cfroot i nakon toga, zaboravi ga na duze vreme

CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip
Meni je Verzija xxlpq

To bi trebalo da je odgovorajuce?

Moram samo da vam kažem da sam posle 9 meseci telefon stavio u teracell-ovu silikonsku zaštitu i mogu vam reći samo WOW!!! :banana:

Telefon sada leži u ruci tačno kako treba, ne klizi ni kad su mi ruke totalno suve a kucanje je prava milina :D :D :D

Svaka preporuka za case ;)

@Sale
Upravo ubacih NeatLite, i vidim da nemam vise AccuWeather widget. Kako da samo instaliram njega, bas mi se svidja sa Vertumusovim WeatherWidget transparent modom. Hvala

Kopiraj sa rootexplorerom u system/app stavi permission rw-r--r-- i restart
SamsungWidget_WeatherClock.apk

E ljudi, slobodno me podsetite kada zaboravim nesto. Nekome sam nesto obecao sa Benca a ne mogu da se setim

@Sale
Hvala ljepa. :)

Pre par strana je bilo kratkog spomena u vezi brickbug-a.
Meni tu nista nije jasno a ona CF aplikacija mi prikazuje "danger" ili tako nesto ( sad se ne secam tacno ) zanima me da li je Wanam 12. siguran sto se toga tice? Moze da se flesne?

Wanam ne moze, jedino Saletov da fleshkas ;)

Pa ne sviraju mi notifikacije :)
Nema sms tona niti tona za mail :)
Menjao tonove radio wipe i nista samo tisina...
to prvi put cujem. pa vidis li te melodije?

Pre par strana je bilo kratkog spomena u vezi brickbug-a.
Meni tu nista nije jasno a ona CF aplikacija mi prikazuje "danger" ili tako nesto ( sad se ne secam tacno ) zanima me da li je Wanam 12. siguran sto se toga tice? Moze da se flesne?
moze. siguran je

Jel zna neko kako da nateram komande na slusalicama da menjaju fm stanice?

A zasto ti Sasa ne napravis rom sa V temom vec ubacenom kao i modovima? Imas stock imas lite sad je vreme za moded!

Ne znam dali je ko primetio da na Verusimus temi dugme za iskljucivanje tona ne prati originalnu indikator slicicu od samsunga, recimo kad gore stoji precrtan zvucnik u temi nije precrtan i obratno. Moze malo da zbuni... :( Mozda ne bi bilo lose da su sinhronizovane...

Dešava mi se često da me pri pozivu često "izbacuje", recimo, kliknem na call i posle 2 sec se čuje zvuk za prekid veze. Moram nekada po 3-4 puta da probam pre nego što uspostavi vezu. Ne koristim 3G mrežu. Jel imao neko sličnih problema?

Da li vas nervira da kada pozivate neki broj koji je u tom trenutku zauzet sgs2 se zakljuca, pa mora da se otkljuca pa ponovo pozove. Kako da ovo iskljucim?

Koristim CX150 sluske u kombinaciji sa ovim telefonom, ali me jako nervira sto nemam kontrolu nad plejerom, znaci pojacavanje, utisavanje, prebacivanje pesama i sl., a da ne moram da drndam sam telefon.
Da li mogu da se nadju posebno te kontrole i ako moze neka preporuka?

A zasto ti Sasa ne napravis rom sa V temom vec ubacenom kao i modovima? Imas stock imas lite sad je vreme za moded!

Sad je vreme za ultra mega giga lite. Tako bi Cezar to nazvao :D

Razmisljao sam o tome da ubacim njegovu temu (ako mi da dozvolu) ali on uskoro mislim prestaje sa bojenjem sgs2, tako da...
Sto se tice modova, nekako mi je ovako bolje. Imam mnogo zahteva na PM za razne kombinacije pa od toga bude i neki evro. Nadam se da razumes

Sad je vreme za ultra mega giga lite. Tako bi Cezar to nazvao :D

Razmisljao sam o tome da ubacim njegovu temu (ako mi da dozvolu) ali on uskoro mislim prestaje sa bojenjem sgs2, tako da...
Sto se tice modova, nekako mi je ovako bolje. Imam mnogo zahteva na PM za razne kombinacije pa od toga bude i neki evro. Nadam se da razumes

Da bi dobio dozvolu moras da castis pivo :)

Ja jos imam SGS II, ali smo stigli do kraja sa systemskim aplikacijama :) sa v4.6 ce biti obuhvacene skoro sve systemske aplikacije. Moracu da smislim sta dalje

5f55b229-bc58-8862.jpg

Vertimuse jel moze u temi da bude ista ikonica za zvucnik i gore i dole. Cisto kao predlog. Mislim da bi tako bilo preglednije. Sada kad je u temi precrtan gore nije i obratno.

Saletov lite i viktorova tema (jkay) rade odlicno. Slučajno sam otkrio da ne mora da se otkljuca mob da bi preko volume dugmica išao na sound mute, vibrate! Plus kada se pritisne home button, tj kada se drži duže, pali se flashlight :)

Jos samo da postoji nacin da kupimo JKAY settings sa marketa, pa da mogu da na LS postavim precice.

Vrh Dno