Pitam jer sam ubacio onu oficijalnu verziju 4.0 pa mi se izgubio root i nemam CWM.
@Sale
Upravo ubacih NeatLite, i vidim da nemam vise AccuWeather widget. Kako da samo instaliram njega, bas mi se svidja sa Vertumusovim WeatherWidget transparent modom. Hvala
Nekome sam nesto obecao sa Benca a ne mogu da se setim
Sta nemas? Ne razumem?
to prvi put cujem. pa vidis li te melodije?Pa ne sviraju mi notifikacije![]()
Nema sms tona niti tona za mail![]()
Menjao tonove radio wipe i nista samo tisina...
moze. siguran jePre par strana je bilo kratkog spomena u vezi brickbug-a.
Meni tu nista nije jasno a ona CF aplikacija mi prikazuje "danger" ili tako nesto ( sad se ne secam tacno ) zanima me da li je Wanam 12. siguran sto se toga tice? Moze da se flesne?
Jel zna neko kako da nateram komande na slusalicama da menjaju fm stanice?
A zasto ti Sasa ne napravis rom sa V temom vec ubacenom kao i modovima? Imas stock imas lite sad je vreme za moded!
Sad je vreme za ultra mega giga lite. Tako bi Cezar to nazvao
Razmisljao sam o tome da ubacim njegovu temu (ako mi da dozvolu) ali on uskoro mislim prestaje sa bojenjem sgs2, tako da...
Sto se tice modova, nekako mi je ovako bolje. Imam mnogo zahteva na PM za razne kombinacije pa od toga bude i neki evro. Nadam se da razumes
Nisam te bas razumeo sta zelis?Vertimuse jel moze u temi da bude ista ikonica za zvucnik i gore i dole. Cisto kao predlog. Mislim da bi tako bilo preglednije. Sada kad je u temi precrtan gore nije i obratno.
Jos samo da postoji nacin da kupimo JKAY settings sa marketa, pa da mogu da na LS postavim precice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari